Wenen Shows & musicals
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Shows & musicals in Wenen

Bekijk alle Shows & musicals in Wenen
Bekijk alle 269 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Wenen

Muziek, zang en dans zijn top, maar eten en wijn moeten echt beter

De keuze van muziek was wat je vn Wenen kan vewachten; De artiesten waren zeer professioneel en daarenboven echt enthousiast; Ze zijn er in geslaagd de zaal in stemming te brengen. De maaltijd zelf was zeer middelmatig en de wijnen echt ondermaats (maagzeer verwekkend): Oostenrijk heeft veel beter te bieden. Dit heeft de sfeer gelukkig niet kunnen verzuren en we hebben een zeer leuke avond gehad. Ik doe dit nog, maar dan drink ik water.

mooie kennismaking met het muzikale Wenen

zichtbaarheid in de zaal is pover vermits iedereen op het zelfde niveau zit en de stoelen niet geschrankt staan. Podium waar orkest zit is niet hoog genoeg, waardoor ook ballet amper zichtbaar is wanneer je achteraan in de zaal zit. Meer dan 3/4 van de zaal wordt als categorie 1 bestempeld, wat toch wel overdreven is.

Wenen: tickets voor het Wiener Hofburgorkest Beoordeeld door Luc, 13-05-2019

De moeite waard als je de eerste keer in Wenen bent

De Gouden zaal is prachtig. Wij hadden A-tickets voor 85 euro pp en dat zou ik, bij een tweede bezoek aan Wenen, geen tweede keer betalen MAAR eenmalig vind ik het dit wel waard want het concert was mooi en het was een aangename avond in een echte Weense sfeer.

Wenen: concert van Mozart in de Gouden Zaal Beoordeeld door Monique, 22-04-2019

Mooi concert. Plaatsen waren op t podium, orkest richting zaal. Jammer

Prachtige zaal. Doordat onze zitplaatsen op t podium waren zaten we achter het orkest. De solisten waren minder goed te horen. We waren niet geïnformeerd dat de E-voucher nog moest worden omgewisseld vooraf bij de ticketdesk in de Musikverein

Wenen: concert van Mozart in de Gouden Zaal Beoordeeld door Anoniem, 08-10-2019

Heerlijk luisteren naar overbekende melodien.

Prima. Een beetje toeristisch maar dat hoort erbij. Stoelen waren slecht. Zagen er mooi uit. Maar om 2 uur erop te zitten voor min.. 2 uur is teveel voor deze stoeltjes en luisteraars (toeristen) . Heb erg genoten.

Concertkaartje: Mozart & Strauss in Kursalon in Wenen Beoordeeld door Josephina, 09-04-2019