Wenen
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Een mooie avond Mozart muziek met als toegift een Strauss medley. Verrassende ambiance met zeer goede muzikanten die een mooie show opvoerden. Ja, het is een toeristische trekker, maar het hoort eigenlijk wel bij een bezoek aan de magistrale stad Wenen!

Mooi concert. Plaatsen waren op t podium, orkest richting zaal. Jammer

Prachtige zaal. Doordat onze zitplaatsen op t podium waren zaten we achter het orkest. De solisten waren minder goed te horen. We waren niet geïnformeerd dat de E-voucher nog moest worden omgewisseld vooraf bij de ticketdesk in de Musikverein

Hele beleving. Goede muzikanten. Erg leuk dat iedereen ook netjes gekleed is. Dat maakt het extra bijzonder. Als je in Wenen bent mag je dit echt niet missen. Een minpuntje. Geen drankje er bij.

Mooie muziek, goede musici, alleen jammer dat op het balcon een deel van de stoelen zover naar achteren stond dat het onmogelijk was de musici en de zaal te zien..

Wanneer je in Wenen bent hoort een concert erbij!

Kleding van de muzikanten gedateerd. Lampen in de zaal waren tijdens de voorstelling niet gedempt of uit. Plek een beetje vreemd, achter het orkest.