Wenen Shows & musicals
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Shows & musicals in Wenen

Bekijk alle Shows & musicals in Wenen
Bekijk alle 262 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Wenen

Wij vonden het erg leuk om de training van de paarden mee te maken. Wij waren al op tijd en hadden dus goede zitplaatsen. Na ca. 50 minuten hadden we het meeste wel gezien en zijn we gegaan. Als je geen (niet zo veel) verstand hebt van paardrijden, ziet het er allemaal makkelijk uit maar de oefeningen die de ruiters en paarden laten zien, gaan echt niet vanzelf. Wij hadden beter niet vooraf de tickets kunnen reserveren, want met de vienna city card krijg je extra korting, dus dat was wel zonde van het geld.

Wenen: ochtendtraining in de Spaanse Rijschool Beoordeeld door Inge, 21-02-2020

Heet concert zelf was gevarieerd en mooi, de musici waren duidelijk top musici en het was leuk om te zien hoe ze tijdens het spelen plezier met elkaar hadden! De zangers waren super en ook de dansers zeer goed! Kortom, we hebben van de inhoud genoten! Maar ook de medewerkers aan de balie waren zeer behulpzaam: er was iets misgegaan (onze fout) en zonder dat we het vroegen werden we geholpen. Vandaag genieten we nog na.

Concertkaartje: Mozart & Strauss in Kursalon in Wenen Beoordeeld door Marieke, 05-03-2020

De training vindt plaats en elke ruiter wisselt enkele keren van paard. Het is vooral mooi om te zien hoe ver elk verschillend paard is in zijn eigen ontwikkeling. Helemaal fijn als je iets meer van paarden, hun gedrag, hun beweging en de dressuur weet. Er was een uitleg in het Duits en Engels, maar die was voor ons slecht te verstaan....

Wenen: ochtendtraining in de Spaanse Rijschool Beoordeeld door Petra, 23-02-2020

Leuk om een training mee te maken! Als je optijd bent heb je ook een goede plek om te zitten. Vergeet niet eerst je e-ticket om te wisselen voor een echt ticket (Dit zijn twee verschillende rijen)

Wenen: ochtendtraining in de Spaanse Rijschool Beoordeeld door Anoniem, 17-02-2020

Hele beleving. Goede muzikanten. Erg leuk dat iedereen ook netjes gekleed is. Dat maakt het extra bijzonder. Als je in Wenen bent mag je dit echt niet missen. Een minpuntje. Geen drankje er bij.

Wenen: Vivaldi's Vier Jaargetijden in de Musikverein Beoordeeld door Anoniem, 23-02-2020