Wenen
Shows

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.039 beoordelingen

Muziek, zang en dans zijn top, maar eten en wijn moeten echt beter

De keuze van muziek was wat je vn Wenen kan vewachten; De artiesten waren zeer professioneel en daarenboven echt enthousiast; Ze zijn er in geslaagd de zaal in stemming te brengen. De maaltijd zelf was zeer middelmatig en de wijnen echt ondermaats (maagzeer verwekkend): Oostenrijk heeft veel beter te bieden. Dit heeft de sfeer gelukkig niet kunnen verzuren en we hebben een zeer leuke avond gehad. Ik doe dit nog, maar dan drink ik water.

Mooi concert. Plaatsen waren op t podium, orkest richting zaal. Jammer

Prachtige zaal. Doordat onze zitplaatsen op t podium waren zaten we achter het orkest. De solisten waren minder goed te horen. We waren niet geïnformeerd dat de E-voucher nog moest worden omgewisseld vooraf bij de ticketdesk in de Musikverein

Hele beleving. Goede muzikanten. Erg leuk dat iedereen ook netjes gekleed is. Dat maakt het extra bijzonder. Als je in Wenen bent mag je dit echt niet missen. Een minpuntje. Geen drankje er bij.

Mooie muziek, goede musici, alleen jammer dat op het balcon een deel van de stoelen zover naar achteren stond dat het onmogelijk was de musici en de zaal te zien..

Goed georganiseerde ontvangst - lekker diner in mooi kader met keuzemogelijkheden - ludiek concert - gezellige pauze op terras buiten -