Wenen Sightseeingtours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Sightseeingtours in Wenen

Bekijk alle Sightseeingtours in Wenen
Bekijk alle 244 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Wenen

Super fijn dat we de hele dag de fiets ter beschikking hadden!!

Bij de start werd door de gids gevraagd wat we al bekeken hadden en wat we nog graag wilde zien. Hij stemde daarop zijn route door Wenen af. Na een uur door hem begeleidt te zijn konden we zelfstandig de hele dag door Wenen fietsen. Vlgs afspraak stond er iemand klaar om de fietsen weer in te nemen. Prima geregeld

Wenen: e-bike-rondleiding met gids van 60 minuten Beoordeeld door Anoniem, 16-10-2019

Perfecte organisatie. Zeer goede fietsen. Mooie tocht door Wenen met een bekwame en aangename gids. Enige minpunt: met 18 deelnemers was het niet evident om door de stad te fietsen zonder andere weggebruikers te hinderen, kruispunten (met lichten) over te steken of nog om de gids te verstaan.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door Roger, 01-10-2019

Heel aardige, enthousiaste en betrokken gids met originele verhalen die je anders nooit zou horen. Je ontdekt met zo'n fietstocht de structuur van de stad en komt langs alle highlights. Het is daarom het leukst om deze ervaring op te doen aan het begin van je stedentrip.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door Anoniem, 18-11-2019

Leuke tour waarin veel uitgelegd werd van de sociale en culturele kant van Wenen. Het is geen bezienswaardigheden-tour. Gids sprak goed Engels.

Heel erg leuk, je ziet de mooiste plekjes en weet dan precies waar je nog weer naar toe moet om het allemaal nog eens rustig te bewonderen

Wenen: e-bike-rondleiding met gids van 60 minuten Beoordeeld door Greetje, 08-10-2019