Rondleiding

Skip The Line Tour: Paleis Schönbrunn & Wenen Stadstour

Skip The Line Tour: Paleis Schönbrunn & Wenen Stadstour

Activiteitenaanbieder: Vienna Sightseeing Tours
Snel uitverkocht

Vanaf € 59 per persoon

Snel uitverkocht

Verspil geen tijd met wachten in de rij. Krijg een heerlijke smaak van de culturele bezienswaardigheden van Wenen, met de Opera en vele andere attracties met de bus. Sla de wachtrij over voor een rondleiding door het Schönbrunn-paleis.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 3.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Spaans, Duits, Engels

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een stadstour van Wenen per bus
 • Maak gebruik van onze skip-the-line tickets en geniet van een begeleide tour van Paleis Schönbrunn zonder dat je in de rij hoeft te staan
 • Bewonder de vele prachtige gebouwen aan de Ringstraße
 • Bezoek het Museum van Toegepaste Kunst, de Staatsopera en het Museum van Kunstgeschiedenis
 • Ontdek de museumwijk, Schloss Hofburg, het Oostenrijks parlement en het hoftheater
Volledige beschrijving

Profiteer van de voordelen van deze tour en sla de wachtrijen bij Paleis Schönbrunn over! Krijg een algehele indruk van de belangrijkste historische bezienswaardigheden in Wenen. Met de bus brengt de tour je langs de Ringstraße, de thuisbasis van talrijke architecturale juweeltjes zoals de Staatsopera, het Museum of Art History met zijn wereldberoemde collectie, het Habsburgse Museum en het Museum of Natural History. Ontdek het museumkwartier, het Hofburgpaleis (de winterresidentie van de keizers), het Oostenrijkse parlement, het stadhuis en het gerechtstheater. Het hoogtepunt van uw bezoek is een rondleiding door de zalen van Paleis Schönbrunn, de voormalige keizerlijke zomerresidentie waar onder andere Maria Theresa woonde.

Inbegrepen
 • Skip-the-Line toegang tot Paleis Schönbrunn
 • Bustour door Wenen
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden overleggen
  • Alle deelnemers zijn verplicht FFP2-maskers mee te nemen en te dragen. Blauwe chirurgische maskers worden niet geaccepteerd

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Deze tour kan meertalig worden uitgevoerd (tegelijkertijd Engels, Spaans en Duits)
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 /5

  gebaseerd op 1633 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,2/5
  • Vervoer
   4,4/5
  • prijs / kwaliteit
   3,9/5
  • veiligheid
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De stadstour was erg leuk. Langs vele prachtige gebouwen gekomen, wat ook netjes verteld werd in de bus. De tuinen bij Schönbrun vielen erg tegen. Slecht onderhouden, lang gras, overal onkruid en het ontwerp van de tuinen was niet spectaculair. De buitenkant van Schönbrun is niet het mooiste gebouw van Wenen, je hebt vele mooiere gebouwen. Binnen was het wel heel mooi om alles te zien. Jammer dat je geen foto's of filmpjes mag maken.

  Verder lezen

  13 juni 2022

  De gids was een beschaafd persoon die ons goede uitleg gaf en ons een overzicht gaf. Ik miste dat hij nergens commentaar op gaf toen hij sprak over de Augsburgs van Maximiliano I, Felipe el Hermoso en Carlos V, vanwege hun historische relevantie en nog meer in het geval van een Spaanse groep. Het bezoek aan het paleis Schönbrunn was interessant maar erg druk met mensen die de dingen niet gemakkelijk konden zien.

  Verder lezen

  3 november 2019

  De reis was heel goed georganiseerd, al kwamen we er pas op het laatste moment achter dat we ons moesten aanmelden bij de stickerdame en een sticker moesten halen: ons uitgeprinte ticket was niet genoeg en de sticker was nodig in het paleis. De gids was zeer deskundig en sprak vloeiend Engels. Zeker de moeite waard om de wachtrij over te slaan, want de wachtrijen zijn enorm. Het paleis is ongelooflijk! We hadden brutaler moeten zijn en onze eigen weg terug moeten gaan, om meer tijd te hebben in de geweldige tuinen. Als we hadden geweten hoe gemakkelijk en goedkoop het is om de ondergrondse treinen (de U) te gebruiken, zouden we zo terug zijn gekomen. Goede tour, maar zware tijdsdruk en een beetje moeite om de stickersituatie op te lossen, maakte het af, dus geen 5 *.

  Verder lezen

  2 november 2019

  Product ID: 1523