Meer foto's

Vanaf € 47 per persoon

Skip The Line Tour: Paleis Schönbrunn & Wenen Stadstour

Product ID: 1523
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
3.5 uur
Niet in de rij staan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans

Ophaalservice

Op afspraak kun je gratis opgehaald worden van je hotel. Vermeld de naam van je hotel in Wenen. Als je niet opgehaald wil worden of je hoteldetails niet doorgeeft, kun je de gids treffen op het trefpunt.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een stadstour van Wenen per bus
  • Maak gebruik van onze skip-the-line tickets en geniet van een begeleide tour van Paleis Schönbrunn zonder dat je in de rij hoeft te staan
  • Bewonder de vele prachtige gebouwen aan de Ringstraße
  • Bezoek het Museum van Toegepaste Kunst, de Staatsopera en het Museum van Kunstgeschiedenis
  • Ontdek de museumwijk, Schloss Hofburg, het Oostenrijks parlement en het hoftheater
Overzicht
Verdoe je tijd niet met lange wachtrijen! Op deze stadstour zul je veel van de hoogtepunten van Wenen zien zoals de opera, Paleis Belvedere en veel meer. Sla de wachtrij over en geniet van een speciale rondleiding door het schitterende Paleis Schönbrunn.
Wat te verwachten
Profiteer van deze tour: sla de wachtrij over bij Paleis Schönbrunn! Krijg een indruk van de meest belangrijke historische attracties in Wenen.

De tour zal door de Ringstraße gaan, waar veel mooie gebouwen staan zoals het staatsoperagebouw, het Habsburg museum, het Natuurhistorisch museum en het museum van kunstgeschiedenis met een wereldberoemde collectie.

Ontdek het museumstadsdeel waar Paleis Hofburg (het winterverblijf van de Keizer), het Oostenrijkse Parlement, het Stadshuis, en het Staatstheater te vinden zijn.

De tour brengt je op bezoek bij Paleis Belvedere, waar de meest uitgebreide en kostbare collectie van Gustav Klimt ter wereld te bezichtigen is. Een hoogtepunt is een begeleide tour door de gangen van Schloss Schönbrunn, de voormalige zomerresidentie van figuren als Maria Theresa. Voor het eind van de tour word je naar het Belvedere gebracht, waar de grootste collectie werk van Gustav Klimt ter wereld te vinden is. Met je ticket krijg je korting op de toegangsprijs.
Inbegrepen
  • Skip-the-Line toegang tot Paleis Schönbrunn
  • Bustour door Wenen
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vertrekpunt tours: Südtiroler Platz, op de hoek van Laxenburgerstraße. Bushaltes/treinperrons: A7, A8, B7 en B8. Er is een shuttletransfer beschikbaar vanaf Staatsopera naar Südtiroler Platz; vertrek: 30 minuten voor start van elke tour. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (626 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Vienna Sightseeing Tours

Product ID: 1523