Meer foto's

Vanaf € 42 per persoon

Ticket voor het paleisorkest van Schönbrunn in Wenen

Product ID: 15190
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ga lekker zitten en laat je meevoeren door de muziek van Mozart
  • Zie de pracht en de praal van het keizerlijke paleis, uitgerust met alle moderne gemakken
Overzicht
Geniet van een spectaculair concert in het magische Schönbrunn Paleis, de glinsterende diamant van Wenen en onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Hoor de muziek van Mozart en Strauss en waan je in andere tijden.
Wat te verwachten
Ga mee op deze excursie die je meeneemt naar een concert in het Schönbrunn Paleis in Wenen, een stad vol magische kastelen en paleizen, spectaculaire muzikale evenementen en een hoftraditie die vele honderden jaren teruggaat. In Schönbrunn ervaar je de magie en het spektakel van deze plek die onderdeel is van de UNESCO Werelderfgoedlijst, waar Mozart ooit op een klavecimbel speelde. Schönbrunn Paleis heet jou welkom!

Het paleisorkest van het Schönbrunn Paleis biedt de ideale muzikale begeleiding voor haar schitterende en indrukwekkende zalen. Achteraf heb je het idee dat je terug in de tijd bent gestapt naar een 18e eeuws hof. Geniet van een avondje muziek, zang en dans, luister naar de prachtige geluiden van het paleisorkest.

Mozart was ook niet weg te slaan bij de grote zaal van het Schönbrunn Paleis met haar unieke akoestiek. De première van zijn muzikale drama, Der Schauspieldirektor, werd hier in 1785 opgevoerd; en hier kwam ook de beroemde rivaliteit tussen Mozart en Salieri op dramatische wijze tot zijn einde. Het paleis is een betoverend voorbeeld van de stijl van dat tijdperk - je zal zonder meer genieten van dit contrast tussen goddelijke muziek en fresco's met bladgoud.
Inbegrepen
  • Ticket
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Ingang van de Orangerie, aan de linkerkant van de grote ingang tot het Schönbrunn Paleis (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Tijdens de pauze kan je de bar bezoeken. Er is ruimschoots parkeermogelijkheid en je kan tot middernacht ook de U-Bahn nemen vanaf het station tegenover het paleis. Tevens zijn er taxi's bij de ingang.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Palace Concerts Schoenbrunn

Product ID: 15190