Kies data
Wenen

Ticket voor openbaar vervoer

Wenen Ticket voor openbaar vervoer: Onze meest aanbevolen

Wenen: Digital City Card met 24-uurs hop on, hop off-bus

1. Wenen: Digital City Card met 24-uurs hop on, hop off-bus

Ontdek de hoofdstad van Oostenrijk en profiteer van vele kortingen met de Vienna City Card. Met de City Card maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer en ontvang je bovendien toegang tot de hop on, hop off-bus voor 1 dag. Ontvang korting bij musea, tentoonstellingen, theaters, concerten, winkelcentra, cafés en restaurants of bij Heuriger. Met deze unieke combinatie maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer gedurende 24, 48 of 72 uur. Je kaartje voor de hop on, hop off-bus kun je op elk moment gebruiken tijdens je verblijf in Wenen. Je ontvangt een gratis rondleiding door de stad en met behulp van de rode of de blauwe route reis je makkelijk door heel Wenen. Je bekijkt de beroemde hoogtepunten van de stad zoals de opera, de Votiefkerk, de Prater of de Donautoren. De bus brengt je langs Schloss Schönbrunn, het Arsenaal en de Hofburg. Ontdek de stad in je eigen tempo, bezoek het Wenen uit keizerlijke tijden en maak kennis met het leven van de Habsburgers. Rij langs de indrukwekkende Hofburg, de Spaanse Rijschool, de Heldenplatz en de Kapuzinergruft (keizerlijke grafkelder). Kom meer te weten over het belang van muziek voor Wenen en over de beroemde musici van de stad.

Veelgestelde vragen over Ticket voor openbaar vervoer in Wenen

Welke andere activiteiten dan Ticket voor openbaar vervoer zijn de moeite waard in Wenen?

Andere onmisbare dingen om te doen in Wenen:

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 46 beoordelingen

De bustour, die goed wordt begeleid door informatie via een hoofdtelefoon, biedt veel suggesties voor eigen verdere activiteiten. Het ondergrondse netwerk van Wenen is hiervoor uitermate geschikt!

De route in Wenen was geweldig. Ik zou beide routes rijden omdat je zoveel van Wenen ziet en er veel over leert. Ik heb vooral genoten van de tocht over de Donau!

Het ophalen van de stadskaart was een beetje lastig. Dus haal op van het vliegveld of wat we deden en moeten naar het informatiebureau in Stephensplatz gaan.

De bustour zelf was geweldig. Het was gewoon moeilijk om online een stop te vinden met behulp van de kaart.

Goed geregeld en makkelijk de stad verkennen vooral als je slecht kan lopen