Toegangsticket

Tickets voor Albertina tentoonstellingen en staatsruimten

Tickets voor Albertina tentoonstellingen en staatsruimten

Vanaf € 16,90 per persoon

Ervaar de permanente tentoonstelling van Monet-Picasso: de enige nonstop tentoonstelling van modernistische kunst in Oostenrijk. Verken de Habsburgse staatsappartementen en het gevarieerde aanbod aan tentoonstellingen van Albertina.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Bekijk tijdelijke prenten-, tekeningen- en fototentoonstellingen
 • Krijg toegang tot verschillende speciale tentoonstellingen met veranderende thema's
 • Bekijk beroemde historische kamers waar de familie Habsburg woonde, zoals het Spaanse appartement, Hartmann Court, Sphinx-trappen of de Hall of Muses
Volledige beschrijving
In 2018 werd het Albertina-museum uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen van de wereld, gelegen in het historische centrum van Wenen. De permanente weergave toont een overzicht van de belangrijkste artistieke stijlen van het Franse impressionisme, het Duitse expressionisme, de Russische avant-garde en een diepgaande focus op Oostenrijkse kunst. De unieke collectie omvat schilderijen en tekeningen van Monet, Degas, Goncharova, Chagall en Kokoschka, om er maar een paar te noemen. De presentatie wordt bekroond door talrijke chef-koks-d'oeuvre van Picasso, variërend van zijn vroege kubistische foto's tot schilderijen uit zijn experimentele late periode. Dompel jezelf onder in keizerlijke flair in het Albertina Museum: het huidige museumgebouw diende ongeveer 100 jaar als de residentie van de aartshertogen en aartshertoginnen van Habsburg. Getuige hiervan zijn de 20 rijkelijk versierde en zorgvuldig gerestaureerde Habsburgse staatsruimten die de bezoekers meenemen in de magnifieke wereld van het classicisme  met hun kostbare wandbekleding, kroonluchters, open haarden en kachels, markante marqueterie en prachtige meubels in Louis-seize-stijl, afkomstig van de Koninklijke Franse hofworkshops van Parijs en Versailles. Blader door de collecties van verschillende onderwerpen, zoals de permanente collectie, prenten en tekeningen, architectuurcollectie, fotocollecties en verschillende tijdelijke tentoonstellingen.
Inbegrepen
 • Toegangsbewijs voor Albertina
 • Tijdelijke tentoonstelling
 • Vervoer
 • Maaltijden en drankjes
 • Gids of audiogids (apart geboekt)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve PCR-test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Albertina Albertinaplatz 1 A-1010 Wenen Routebeschrijving: U-Bahn: U1, U2, U4 ( Station Karlsplatz/Oper), U3 ( Station Stephansplatz) Tram: 1, 2, D, 62, 65, Badner Bahn (halte Staatsoper/Kärntner Ring) Stadsbus: lijn 3A (Station Albertina)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Begrijp dat de staatskamers beperkt zijn vanwege conserveringsredenen en tijdens slecht weer of speciale evenementen
 • Audiogidsen kunnen apart worden geboekt en zijn beschikbaar in verschillende talen
 • (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Tsjechisch, Russisch, Japans en Spaans) De audiogidsen kunnen niet worden geannuleerd Er is geen garantie voor specifieke talen Het bereik van audiogidsen is variabel, afhankelijk van de tijd en het seizoen
 • Voor een groep groter dan 15 personen krijgt de groepsleider gratis toegang
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 151 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Prachtig. Dat moet je zeker beleven

Ik heb ervan genoten op een heel rustige manier. Het gebouw is zo mooi en groots. De werken per tijd in de locaties opgehangen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ook hier geraakte ik niet binnen met mijn uitgeprinte voucher en heb toch on de rij aan de balie moeten staan, om die voucher in te ruilen.

3 december 2016

Differentiated, informative and interesting

We both enjoyed the variety of displays the museum had to offer. There were various coloured state rooms with art works on display. The were also designated rooms for the various pieces of art from a variety of artists. There was a whole area with Picasso's work. Everything was clearly displayed with clear explanations.

1 augustus 2017

Vertalen

Must see Museum in Vienna

I have been there at Sunday afternoon. We could enter the Albertina with our GetYourGuide Tickets without waiting. It was not crowded and I had enough space to go and see all the famous paintings all the time. The interior and design is so classic and modern at the same time. Regarding the background information of the Albertina it is even more impressive and a must see for fans of Arts.

Verder lezen

5 februari 2014

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 37928