Wenen Tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Tours in Wenen

Bekijk alle Tours in Wenen
Bekijk alle 262 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Wenen

Het was echt wel een unieke ervaring. Door de Corona crisis was haast geen toeristen aanwezig. Zelfs onze fantastische gids vertelde ons dat wij een toer gingen meemaken wat nog nooit in haar carrière was voor gekomen. We hadden het kasteel bijna letterlijk voor ons alleen. Ik heb foto’s die niemand heeft. Het weer was prachtig. De locatie was prachtig en onze gids was enthousiast en lief. Echt een top bezoek. Ik wil dus gerust zeggen aanrader maar onze omstandigheden waren echt wel exceptioneel. Ondanks dit feit raad ik de tour met GetYourGide wel aan. Het was niet onze eerste keer met deze organisatie. Vorige touren in andere landen zoals die van Harry Potter in Londen waren ook top georganiseerd. Dikke pluim van ons en we zien ons zeker terug. Grtjs Olaf.

Schloss Schönbrunn en tuinen: voorrangstoegang met gids Beoordeeld door Anoniem, 09-07-2020

Ondanks de tickets vooraf besteld, moesten we toch achter in de rij aansluiten, 20 minuten wachttijd, hierdoor misten we dus het begin van de tour, want die was gewoon op tijd begonnen. Eerst een stuk geschiedenis wat op zich wel interressant is, Daarna naar de buiten plaats en de stallen. Mooi om die paarden daar zo bijeen te zien wit en bruin. Ik was er dus in de corona tijd en dan mag je als er verplicht word om mondkapjes te dragen ook verwachten dat de gids hier op toeziet. Wat hij helaas dus niet deed

Wenen: Rondleiding Spaanse Rijschool Beoordeeld door Gerard, 24-07-2020

Een wens die ik al zo lang heb ging 7 juli jl in vervulling. Door Corona moesten we mondkapjes dragen in de stallen maar dat drukte de pret niet. Ook daardoor geen voorstelling. Wel in de stallen en paarden gezien. Hier mochten we geen foto's maken. De rest wel!

Wenen: Rondleiding Spaanse Rijschool Beoordeeld door Maartje, 08-07-2020

Prima, informatieve tour met deskundige gids. Goede fiets. Tour was met 2,5 uur wat aan de korte kant echter zeker aan te raden.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door Erwin, 22-07-2020

Prima, informatieve rondleiding. Prachtig gebouw en geweldig om deze paarden te zien. Zeker doen tijdens een bezoek aan Wenen.

Wenen: Rondleiding Spaanse Rijschool Beoordeeld door Erwin, 17-07-2020