Toegangsticket

Uitvoering van de Lipizzaner op Spaanse rijschool

Uitvoering van de Lipizzaner op Spaanse rijschool

Vanaf € 32,99 per persoon

Je zult onder de indruk zijn van de prestaties van de beroemde Lipizzaner op een adembenemende locatie, de barokke Winter Riding School. De unieke sfeer van deze plek en de bijbehorende klassieke Weense muziek zullen deze ervaring onvergetelijk maken.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 70 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Bekijk een optreden van de High School of Classical Horsemanship
 • Bezoek de barokke Winterrijschool/Spaanse rijschool
 • Bewonder de mooiste manege in de wereld
Volledige beschrijving
Bewonder het ballet van de witte hengsten op de unieke, barokke Winterrijschool in Hofburgpaleis, gebouwd onder Karel VI. Deze uitvoeringen zijn het resultaat van jarenlange training voor de ruiter en zijn Lipizzaner. De Spaanse rijschool is de enige instelling in de wereld die meer dan 450 jaar lang klassiek paardrijden in de Renaissance-traditie van de Haute Ecole heeft beoefend. Van de jonge, luidruchtige hengsten tot de volledig opgeleide schoolhengsten, betoveren ze het publiek met hun uitvoering van adembenemende oefeningen zoals capriolen, Levade en nog veel meer. De lichaamsbouw en gratie van Lipizzaner zijn bij uitstek geschikt voor de High School of Classical Horsemanship. Het is het oudste paardenras van Europa. De oefening en het behoud van de High School of Classical Horsemanship zijn enkele van de kerntaken die worden uitgevoerd door de Spaanse rijschool, die is ingeschreven op de Unescolijst met vertegenwoordigers van het immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. Een bijzonder sfeervol lichtconcept werd ontwikkeld door de gerenommeerde multimediakunstenaar André Heller voor de uitvoeringen in de mooiste rijarena van de wereld. Deze sfeer en de bijbehorende klassieke Weense muziek maken de prachtige presentatie door de rijder en hun Lipizzaner nog aangenamer. De 1,5 uur durende Gala-voorstelling omvat live commentaar. De standaard voorstelling duurt 70 minuten. De voorstelling "Tribute to Vienna" duurt 2 uur.
Inbegrepen
 • Entreeticket voor een voorstelling
 • Online reserveringskosten
 • 5% korting bij souvenirwinkel
 • Rondleiding door manege
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs van volledige vaccinatie overleggen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Spaanse Rijschool: Michaelerplatz 1, 1010 Wenen

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Tickets moeten minimaal 45 minuten voorafgaand aan de show worden ingewisseld bij het Spaanse Rijschool bezoekerscentrum
 • Presenteer je digitale GetYourGuide-voucher in de souvenirwinkel van de Spaanse Rijschool in de hoofdingang aan Michaelerplatz 1 en ontvang een korting van 5%
 • Helaas kan kleding of bagage kan niet worden opgeslagen
 • Honden worden niet toegelaten tot de Spaanse Rijschool
 • Kinderen onder de 3 jaar mogen de voorstelling niet bijwonen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 567 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer mooi om te zien ! Helaas hadden we wel sta plaatsen (enige nog beschikbaar bij boeking), die paar euro extra voor de goedkoopste zitplaats is het volgens mij wel waard, want 70 min staan was wel lang, en door de pilaren op de balkons hebben de sta plaatsen niet altijd ongehinderde blik op de hele arena. Sommige spongen die aan het andere einde van de arena uitgevoerd werden waren hierdoor minder goed te zien.

Verder lezen

28 december 2019

Een must-see ervaring voor Wenen. We hebben online geboekt en we zouden het ten zeerste aanbevelen omdat de shows uitverkocht zijn. We passeerden veel teleurgestelde reizigers die te horen kregen dat ze ter plekke geen kaartjes konden kopen. Je hoeft niet de 'beste' tickets in huis te kopen om van de show te genieten. We zaten halverwege het hoogste niveau (galerij 2, zitplaatsen 40-41) en genoten nog steeds van de voorstelling. (Opmerking: voor deze stoelkeuze moet je op de reling staan / leunen om de show te zien en tussen demonstraties zitten. Als je paarden meer op ooghoogte wilt zien presteren, moet je betalen voor de eerste galerij-zitplaatsen.

Verder lezen

23 december 2019

De beleving van de demonstratie voldeed volledig aan de verwachtingen. Galerij 2 links, daar moesten we wel staan om te kunnen zien, maar dan had je een mooi bovenaanzicht. En tussendoor, bij de uitleg, kon je telkens gaan zitten zodat je geen uur moest rechtstaan. Het inruilen van de tickets verliep vlot. Grootste minpunt, onze zitplaats was 60 euro, en via Getyourguide hebben we 69 per ticket betaald! Dat is toch een erg hoge administratieve kost, zonder dat we hiervan op de hoogte gebracht werden in het bestellingsproces.

Verder lezen

18 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 187323