Wenen
Urban exploring

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 455 beoordelingen

Deze excursie is echt een aanrader! Door eerst een uurtje achter de gids aan te rijden, wen je goed aan het stadsverkeer. Het was heel fijn dat we daarna zelf nog een paar uur weg konden met de fietsen. Zeker op de Ring zijn de fietspaden breed en veilig. Wat we van harte aanbevelen is de route: langs het Donaukanaal naar het Donau-Insel. Lekker zwemmen in de Alte of Neue Donau. Het lijken grote afstanden maar dankzij de E-bike ging dit razendsnel. De fietsen zijn luxe en nieuw. Ze rijden zalig! De gids was erg aardig. Hoewel we hadden ingetekend op een route door de binnenstad, paste hij deze route aan na een wensen-inventarisatie binnen de groep. Fijn dat die flexibiliteit er was. Ook rond de eindtijd werd erg relaxed gedaan!

Super fijn dat we de hele dag de fiets ter beschikking hadden!!

Bij de start werd door de gids gevraagd wat we al bekeken hadden en wat we nog graag wilde zien. Hij stemde daarop zijn route door Wenen af. Na een uur door hem begeleidt te zijn konden we zelfstandig de hele dag door Wenen fietsen. Vlgs afspraak stond er iemand klaar om de fietsen weer in te nemen. Prima geregeld

Prima manier om een goede indruk van Wenen te krijgen.

Leuk om 's morgens het oude centrum te voet te verkennen en 's middags met de fiets de omgeving rond het centrum. Jammer dat er wat overlap in zit en dat je niet echt naar de Prater gaat, maar alleen het grote reuzenrad van grote afstand ziet.

Zeker een aanrader om snel veel te zien van de stad. Erg enthousiaste gidsen en vrijwel geen overlap tussen de wandeling en de fietstocht. De fietstocht was echter wel met een te grote groep, 20 man.

Een geweldige manier om in een korte tijd de belangrijkste plekken van de stad te bekijken, onder leiding van een leuke en competente gids. een aanrader!