Wenen
Valentijnsdag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 62 beoordelingen

Uiteraard herkenden we duidelijk de zeer bekende melodieën maar mijn verwachtingen werden niet helemaal ingelost. Er waren te veel precies 'rock en experimentele elementen' aanwezig. De eerste violist was te nadrukkelijk aanwezig door overdreven lichamelijke bewegingen die op het einde voor mij irritant werden. De andere violisten en artiesten werden door hem erg afstandelijk bejegend. Het gebruik van enkele oorspronkelijke instrumenten gaf het geheel echter een heel speciaal karakter.

Prachtig concert, we zaten vooraan op de vijfde rij dus zeker aan te raden om cat I kaartjes te kopen zodat je de mimiek van de muzikanten en tenor zanger goed kan waarnemen! De kerk zat helemaal vol en zelfs mensen stonden recht maar de kerk is zo groot dat je achteraan geen goed zicht hebt. Het was niet warm binnen maar we kregen dekens om ons te verwarmen.

Prachtige kerk, schitterende akoestiek, fantastische muziek, fabelachtige violist. Een schitterende avond zeker omdat wij gereserveerde plaatsen hadden genomen. Wij zaten op de negende rij en het zicht op de muzikanten as prachtig en de weergave van de klanken heerlijk.

Dinner was fine, but the view during the trip was bad, mostly all dark. So we didn’t see much of the borders at the Donau. Is a pity! We passed two locks which took quit some time. Dinner made it up very well!

Het concert was alleen niet in de kerk maar in de concertzaal. Reden onbekend. Wij hadden gelukkig een prima plek op het balkon maar er waren ook veel mensen die niets konden zien. Wel erg goede muzikanten.