Toegangsticket

Wenen: concert Mozart en Strauss in de Brahms-Saal

Wenen: concert Mozart en Strauss in de Brahms-Saal

Vanaf € 55 per persoon

Een onvergetelijke concert; net als in de tijd van Mozart! De 30 uitmuntende musici van het Mozart-orkest van Wenen creëren een unieke sfeer in de grootste concertzaal van Wenen, met internationaal vermaarde operazangers en solisten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Luister naar de prachtige muziek van het Weense Mozart-orkest
 • Laat je betoveren door de beroemde operazangers en solisten
 • Luister naar de ouvertures, aria's en duetten uit Mozarts bekendste opera's
 • Geniet van klassieke Weense muziek: de 'Blauwe Donau' en 'Radetzky Mars'
Volledige beschrijving
Geniet van het beste van Mozart en de hoogtepunten van Johann Strauss, meesterlijk uitgevoerd door het Mozart-orkest van Wenen. De 30 muzikanten die voor je zullen spelen, zijn afkomstig uit de gelederen van het Wiener Philharmoniker, de Wiener Simfonie en andere gerenommeerde Oostenrijkse orkesten. Hun rangen zullen worden verrijkt door internationaal befaamde solisten en twee operazangers van de Staatsopera en Volksoper. Het ensemble zal natuurlijk worden geleid door een stergeleider. De echte show-stopper: het orkest, de zangers en de dirigent zullen gekleed gaan in de prachtige kostuums en pruiken uit de barokperiode, om de ouvertures, aria's en duetten van de beroemdste opera's van Mozart te presenteren met authentieke zwier, evenals uittreksels uit de symfonieën, concerti, serenades en divertimenti, in de stijl van de 18e-eeuwse muziekacademies. De onofficiële volksliederen van Oostenrijk, Johann Strauss I's energieke Radetzky March en Johann Strauss II's Blue Danube Waltz ronden dit prachtige programma af.
Inbegrepen
 • Concertkaartje
 • Jubileum-CD van het Weense Mozart-orkest
 • Concertprogramma
 • Garderobe
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs van volledige vaccinatie overleggen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Musikvereinsplatz 1, 1010 Wenen

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kledingvoorschrift: formeel/semi-formeel
 • Je kunt je ticket op elke dag voor het concert in het kantoor van het orkest inwisselen en 's avonds de wachtrij overslaan. Inwisselen bij Kärntner Straße 51/2e verdieping, dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur
 • Kinderen van 5 - 18 jaar en studenten tot 27 jaar met een International Student Identity Card (ISIC) kunnen korting krijgen. Geen andere studentenkaarten worden geaccepteerd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 69 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • dienstverlening
  4/5
 • organisatie
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het concert was opgewonden en indrukwekkend uitgevoerd door de artiesten. De hal is indrukwekkend mooi. Toen ik naar het concert ging, waren er echter veel toeristen in de hal die in straatkleding zaten, zelfs met capuchons en hoeden. Het ontoereikende volume waarmee het publiek tijdens de pauzes sprak en het constante zwaaien en vasthouden van de vele mobiele telefoons van het publiek tijdens het concert (voor fotografie en zelfs filmen!) Helaas verminderde de flair van dit prachtige concert. Een vinger die naar de mobiele telefoon wijst, is niet voldoende om te voorkomen dat deze slechte gewoonte wordt gestopt. Ik zou absoluut graag passende kleding hebben voor zo'n concert! Het zou een meer verfijnde sfeer zijn!

Verder lezen

1 november 2019

Het was moeilijk te begrijpen wat deze activiteit was en hoe het verschilde van een ander concert dat op dezelfde locatie plaatsvond tot het moment dat je de tickets presenteerde die je nog moest krijgen na het tonen van de voucher. De "Meeting Point" kan profiteren door het toevoegen van instructies over waar te gaan en wat te zoeken. Het zou ook geweldig zijn als je iedereen laat weten dat de wegen elke nacht zijn afgesloten, want Wenen probeert het aantal mensen te beperken dat auto's naar al die concerten brengt. Het concert en de locatie zijn dus zeker 5-sterren. Het planningsgedeelte is 3-sterren (zou 2 zijn geweest als we te laat waren: het concert begint precies op het exacte tijdstip op de voucher!)

Verder lezen

13 oktober 2019

Alles zeer duidelijk aangegeven

Aansluitend op de zin hierboven: Duidelijk aangegeven: het adres, welke ingang, kleding voorschrift. Jammer dat niet iedereen zich daar aan houd. Avondjapen, kostuum, met stropdas of strik. Doch zeer velen in camping kleding: slordige broek en eenvoudig T shirt. Ik vindt dat respectloos.

28 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 614