Wenen: avondconcert en diner in Paleis Schönbrunn

Wenen: avondconcert en diner in Paleis Schönbrunn

Vanaf US$ 97,80 per persoon

Breng een romantische avond door in Paleis Schönbrunn in Wenen. Geniet van een heerlijk 3-gangendiner in een restaurant op het Schönbrunn-terrein, met aansluitend een spectaculair concert in de Orangerie, met muziek van Mozart en Strauss.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 4 uur
Begintijd 20:30
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ervaar een onvergetelijke avond met muziek en een romantisch diner
 • Luister naar een magisch concert in de Orangerie van Schönbrunn met prachtige stukken van Mozart en Strauss
 • Geniet van de mooiste ouvertures, aria's, duetten en polka's in een grandioze omgeving
Volledige beschrijving
Begin deze onvergetelijke avond met een diner in een restaurant op het Schönbrunn-terrein, waar je een delicieus 3-gangenmenu geserveerd krijgt. In de zomer kun je van de avond genieten onder de blote hemel. Feest als een koning met uitzicht op het kasteel en kom in de stemming voor het concert. Mozart zelf heeft opgetreden in de Orangerie van Schönbrunn. Ook jij krijgt de mogelijkheid om te genieten van een concert in deze prachtige zaal. Tijdens het 1e deel van het concert luister je naar de prachtigste ouvertures, aria's en duetten uit concerten en opera's van Wolfgang Amadeus Mozart, zoals Le nozze di Figaro, Die Zauberflöte en Don Giovanni. Tijdens het 2e deel van het concert worden de populairste operette aria's, walsen en polka's van Johann Strauss, zoals Die Fledermaus, Der Zigeunerbaron, An der schönen blauen Donau en Radetzkymars, ten gehore gebracht. Het orkest wordt vergezeld door 2 operazangers - sopraan en bariton - evenals charmante balletdansers in historische kostuums. 3-gangenmenu:  • Tafelspitz (gekookt rundvlees) consommé met griesmeel-knoedels  • Gestoofd rundvlees met sjalottensaus, geserveerd met Weense aardappelbeignets & kerstomaatjes  • Apfelstrudel uit de Hofbackstube Schönbrunn geserveerd met slagroom Van te voren kun je bij de lokale partner een vegetarisch alternatief aanvragen.
Inbegrepen
 • Diner
 • Concertkaartje
 • Drankjes
 • Garderobe-vergoeding
 • Programmaboekje
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 5

gebaseerd op 216 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,7 / 5
 • dienstverlening
  4.2 / 5
 • organisatie
  4 / 5
Sorteren op

Grote waarde voor een onvergetelijke nacht! Speciale dank aan het restaurant management voor mijn vegetarische verzoek - de spinazietaart was fantastisch! Hield van de uitvoeringen en hoe interactief / gevarieerd ze waren. Verwachtte geen dansers en zangers! De locatie is prachtig - houd er rekening mee dat je niet echt in het paleis bent, maar in een centrum voor uitvoerende kunsten aan de linkerkant.

Verder lezen

11 februari 2020

Het eten en het concert waren uitstekend en we hebben allemaal genoten van de avond. We hadden een voucher voor het evenement dat moest worden ingewisseld voor tickets voordat de maaltijd / het concert begon. Gelukkig gingen we 's ochtends de onze wisselen en dit was een absolute nachtmerrie. Niemand wist waar we onze kaartjes vandaan moesten halen, we werden 4 keer verkeerd gericht door medewerkers die onbeleefd en onbehulpzaam waren. Het kostte ons ruim een uur om het te sorteren en we liepen letterlijk kilometers rond de locatie. We hebben gemerkt dat een man met zijn voucher in het concert probeert te komen en hij is weggestuurd. Het hele systeem is volkomen belachelijk, er moet een betere manier zijn. De volgende keer zou ik rechtstreeks kaartjes kopen. Dus maaltijd & concert beoordeeld als 5 sterren. Ticket-systeem krijgt nul punten!

Verder lezen

22 december 2019

Het was een leuke avond met behalve mooie muziek ook dans en zang waardoor het een leuke gevarieerde voorstelling was. 1 punt van kritiek, waarom konden we de officiele kaartjes niet afhalen bij de locatie van het restaurant...nu moesten we door de regen eerst naar het ene gebouw en daarna weer door de regen naar het andere gebouw...niet echt klantvriendelijk !

Verder lezen

8 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 43827