Toegangsticket

Wenen: concertkaartjes Weens Residentieorkest

Wenen: concertkaartjes Weens Residentieorkest

Vanaf € 45 per persoon

Beleef een onvergetelijke avond in Wenen's beroemde en prachtige Paleis Auersperg. Geniet van de prachtige interpretaties van Weense klassiekers met kaartjes voor een concert van het Weens Residentieorkest, 1 van de beste kamerorkesten ter wereld.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een fantastisch concert in het prachtige Paleis Auersperg in Wenen
 • Ervaar klassiek ballet en operazangers begeleid door het Weens Residentieorkest
Volledige beschrijving
Het Weens Residentieorkest is 1 van de beste kamerorkesten ter wereld. Elke individuele muzikant is een gerenommeerde solist, en het orkest speelt in grote concertzalen over de hele wereld. Mexico-stad, Montevideo, Parijs, Berlijn, Rome, Athene, en Boedapest zijn slechts enkele van de plaatsen die het orkest heeft bezocht met gast-dirigent Rudolf Nurejev. Onder de muzikale leiding van Prof. Christian Pollack en gastdirigenten Gerhard Lagrange, Daniel-Hoyem Cavazza en Zoltán Janikovic, speelt het Weens Kamerorkest elke dag concerten in de mooiste Weense paleizen: in kleine en grote groepen, met bekende operazangers, balletdansers en muzikale hoogstandjes die overeenkomen met seizoensgebonden thema's. De Mozart- en Straussconcerten van het orkest zijn enkele van de culturele hoogtepunten van elke reis naar Wenen. Het Weens Residentieorkest kent een interessante parallel met Wolfgang A. Mozart: de thuisplaats van het orkest is precies waar Mozart enkele van zijn meest opmerkelijke concerten uitvoerde. Het prachtige Paleis Auersperg in barokstijl is 1 van de belangrijkste locaties voor Europese muziek, politieke en sociale geschiedenis. Naast Mozart, hebben ook Joseph Haydn en Christoph Willibald Gluck hun bijdrage geleverd aan de wereld van muziek. De adellijke familie Auersperg en de Zweedse koninklijke familie Vasa deden ook politieke toezeggingen bij Paleis Auersperg, en stelden hun aristocratische pracht en praal vast met uitbundige feesten. Vandaag de dag worden Paleis Auersperg en het Weens Residentieorkest beheerd door Sylvia Moser, die het culturele leven van Wenen verrijkt met deze twee instellingen.
Inbegrepen
 • Concerttickets
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs van volledige vaccinatie overleggen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Paleis Auersperg, Auerspergstrasse 1, 1080 Wenen

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Concerten vinden dagelijks plaats om 20:15 uur.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 /5

  gebaseerd op 181 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3,8/5
  • dienstverlening
   4,2/5
  • organisatie
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Het concert was ok, helaas was de organisatie van de dienst verschrikkelijk, ik betaalde 25 Eur extra voor een categorie A-ticket, helaas waren er geen sectoren in de kamer, dus ik zat in de volgorde toen ik kwam, bovendien deed ik dat geen glaasje wijn ontvangen, dat was beloofd door de bediening tegen een meerprijs, ik hoorde er niet bij, vreemd??? ???

  Verder lezen

  30 november 2019

  Het concert was erg goed. De organisatie die veel te wensen overlaat. Ik was op het adres in de middag voor het concert en het meisje dat ons informatie gaf, zag mijn geprinte voucher en bevestigde het concert daar en het kostuum op de dag en tijd. Toen we de andere dag aankwamen, blokkeerden ze ons en zeiden dat het ergens anders was. We klaagden over de organisatie dat we niet waren gewaarschuwd. Na een paar minuten belden ze een taxi en we betaalden. Toen we aankwamen, betaalde de receptioniste ons de taxi terug. We verloren een beetje van het concert en raakten bijna leeg van het drankje, waarover we moesten klagen om het goed te krijgen zoals iedereen daar. Het moet meer georganiseerd zijn en van tevoren waarschuwen voor veranderingen en moet ook meer voorbereid personeel hebben om juiste informatie te geven. Zielig !!!

  Verder lezen

  15 april 2018

  Een kleine bijeenkomst

  VIP heeft nooit eerder alleen de stoelen aan de voorkant van een kamer bedoeld. Verwacht een prachtige kamer binnen te gaan, die is ingesteld als voor een schoolconcert, met stoelen in rijen die naar een klein podium wijzen. De muzikanten waren geweldig en de andere artiesten waren ook geweldig. Meer dan het rare stoelenassortiment goedmaken.

  Verder lezen

  15 februari 2016

  Georganiseerd door

  Product ID: 16554