Wenen: e-bike-rondleiding met gids van 60 minuten

Wenen: e-bike-rondleiding met gids van 60 minuten

Vanaf $40,08 per persoon

Een begeleide e-bike rondleiding van 60 minuten langs de historisch belangrijke bezienswaardigheden van Wenen. Je hebt ook de mogelijkheid om je e-bike de rest van de dag te blijven gebruiken om de stad verder te verkennen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 uur
Begintijden 11:00, 14:00, 19:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits
Kleine groep
Beperkt tot 10 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Aanschouw de architectuur van Wenen met het gemak van een e-bike
 • Bezoek de populairste plaatsen van de geschiedenis
 • Vermijd files en openbaar vervoer met behulp van een e-bike
Volledige beschrijving
Met een e-bike fiets je snel van het ene Weense hoogtepunt naar het andere. De rondleiding begint op Karlsplatz en passeert dan het Musikvereinshaus, de Opera Hall, Hotel Sacher en de Albertina. Je gaat dan verder van de Hofburg naar Heldenplatz waar je de geest van het goede oude Wenen kunt snuiven, compleet met het zicht op de musea. Je pad leidt je vervolgens naar het Parlementsgebouw en Rathaus, voordat je aankomt bij het Burgtheater en langs de Stock Exchange rijdt. De Stephansplatz mag niet worden gemist en daarna fiets je verder naar het stadspark op de Schwarzenbergplatz naar het Belvedere. Je rondleiding eindigt weer bij Karlsplatz. Als je in de stemming bent om eens iets anders te doen, kun je navraag doen naar e-bike-huur voor de hele dag. Binnen 20 minuten bereik je de nabijgelegen recreatiegebieden Donauinsel, Prater of de nabijgelegen wijngaarden rond Wenen. Aan het einde van je dag kun je je e-bike afgeven op Karlsplatz of ons hoofdkantoor in de buurt van Schönbrunn. We halen ook fietsen op bij hotels.
Inbegrepen
 • E-bike voor de dag
 • Begeleide rondleiding van 60 minuten
 • Entree
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Een wandeling van 2 minuten van Karlskirche naar de Argentinierstraße, of neem de metro naar U1 station Taubstummengasse voor een wandeling van 1 minuut naar Argentinierstraße 28.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril

Goed om te weten

 • Elke gast is verantwoordelijk voor zijn e-bike inclusief diefstal, schade en onachtzaamheid van de Oostenrijkse verkeersregels
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 60 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.2/5
 • Vervoer
  4.0/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,3/5
Sorteren op

Sorteren op

Super fijn dat we de hele dag de fiets ter beschikking hadden!!

Bij de start werd door de gids gevraagd wat we al bekeken hadden en wat we nog graag wilde zien. Hij stemde daarop zijn route door Wenen af. Na een uur door hem begeleidt te zijn konden we zelfstandig de hele dag door Wenen fietsen. Vlgs afspraak stond er iemand klaar om de fietsen weer in te nemen. Prima geregeld

16 oktober 2019

Deze excursie is echt een aanrader! Door eerst een uurtje achter de gids aan te rijden, wen je goed aan het stadsverkeer. Het was heel fijn dat we daarna zelf nog een paar uur weg konden met de fietsen. Zeker op de Ring zijn de fietspaden breed en veilig. Wat we van harte aanbevelen is de route: langs het Donaukanaal naar het Donau-Insel. Lekker zwemmen in de Alte of Neue Donau. Het lijken grote afstanden maar dankzij de E-bike ging dit razendsnel. De fietsen zijn luxe en nieuw. Ze rijden zalig! De gids was erg aardig. Hoewel we hadden ingetekend op een route door de binnenstad, paste hij deze route aan na een wensen-inventarisatie binnen de groep. Fijn dat die flexibiliteit er was. Ook rond de eindtijd werd erg relaxed gedaan!

Verder lezen

11 augustus 2019

De rondrit in 1 uur is te kort om Wenen in de "gripp" te krijgen, de gids was wel goed op de hoogte van de belangrijke sights in wenen ,fijn was dat we de fietsen konden houden, maar de spelbreker was ook tijdend de 1 u rondrit het weer : het was erg koud en werd versterkt door uren durende ijsregen, dus deze omstandigheid beïnvloedde negatief deze dag, we hadden achteraf gezien moeten vragen of we het een dag konden opschuiven, toen was het wel goed weer !

Verder lezen

18 november 2019

Georganiseerd door

Product ID: 173685