Wateractiviteit

Wenen: grote rondvaart Donau van 3,5 uur

Wenen: grote rondvaart Donau van 3,5 uur

Activiteitenaanbieder: DDSG Blue Danube Schiffahrt GmbH

Vanaf € 36,50 per persoon

Ervaar Wenen aan boord van een schip. Passeer het Weense landschap tijdens de grote boottocht en bewonder het groene Wenen en modern Wenen. Ontspan in de gezellige restaurants aan boord met Weense lekkernijen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 3.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Gastheer of -vrouw
Duits, Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken Wenen met de boot
 • Maak een 3,5-uur durende boottocht om de Donau en het Donau-kanaal te zien
 • Verken op een ontspannen manier de stad
Volledige beschrijving
Ervaar Wenen aan boord van de MS Wien- en MS Vindobona-schepen. De MS Vindobona is met liefde ontworpen door kunstenaar Friedensreich Hundertwasser en is met zijn onderscheidende kleuren nu één van de bezienswaardigheden van de stad zelf. Passeer het Weense landschap tijdens de grote boottocht en bewonder het groene Wenen (route A) en modern Wenen (route B). Deze ervaring begint bij het station Wenen/Stad op Schwedenplatz, passeert het Urania-observatorium en gaat verder door het 'groene hart' van Wenen en de bossen van het Prater-gebied. Ga stroomafwaarts van de Freudenau-sluis, waar het schip aanmeert in het station Marina Wien. Volg de oevers van het Donau-eiland en langs een graansilo die werd omgebouwd tot een hotel en een stadion, je gaat verder naar het station Reichsbrücke. Zie vanaf het station Reichsbrücke of Marina Wien ‘modern Wenen’ met de skyline van het Donau-plateau, de Donau-toren en de Millennium-toren. Via het Nussdorf-sluitsysteem bereik je het Donau-kanaal, waar je ‘historisch Wenen’, evenals de interessante architectuur van de Hundertwasser-stadsverwarmingsinstallatie in Spittelau, de Roßau-kazerne, Ringturm, het Urania-observatorium en nog veel meer bezichtigt. De rondleiding eindigt in het centrum van Wenen op station Schwedenplatz.
Inbegrepen
 • Grote rondvaart Donau van 3,5 uur
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ticketbureau van de DDSG Blue Danube in het scheepsstation 'Schiffstation Wien / City'

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 /5

gebaseerd op 349 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,9/5
 • Vervoer
  4/5
 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • veiligheid
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mooie tocht over de Donau. Je hoeft alleen maar op het vertrek te letten omdat het loket waar je de voucher kunt inwisselen niet goed is aangegeven, deze bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw boven de dokken, zelfs als deze van een ander bedrijf lijkt te zijn ... De rondleiding begint op het kanaal grenzend aan de Donau, je passeert er twee gesloten (elk een half uur), erg warm in de wacht als het zomer is en je staat op de pier bovenaan. Eten en drinken worden tegen betaling aan boord geserveerd.

Verder lezen

12 augustus 2022

Zeer ontspannende en rustige cruise. Mijn vrouw en ik hebben de cruise van 10 uur 's ochtends gedaan met minder dan 25 andere mensen. Er is ruimte voor jou als je in de zon wilt zijn of uit de regen wilt blijven. We hadden een lichte lunch met een glas wijn die uitstekend was.

3 augustus 2022

Al met al was de reis erg leuk, je hebt een geweldig uitzicht en je krijgt ook nog de ene of de andere informatie over de luidspreker. Helaas had het schip een half uur vertraging en was de wachttijd in de eerste sluis vrij lang. Dat was niet zo leuk.

18 juli 2022

Product ID: 297000