Wenen: hop on, hop off-busticket met gratis wifi

Wenen: hop on, hop off-busticket met gratis wifi

Spaar tot 10%

Vanaf $42,44 $38,20 per persoon

Ontdek de keizerlijke bezienswaardigheden van Wenen met een kaartje voor 1, 2 of 3 dagen voor de hop on, hop off-sightseeingbus. Stap uit bij één van de haltes om monumenten te verkennen, zoals Museums-Hofburg, het Haus der Musik of Schloss Schönbrunn.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 - 3 dagen
Directe bevestiging
Audiogids optioneel
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Hindi, Italiaans, Portugees, Russisch, Turks, Hebreeuws, Arabisch, Koreaans, Koreaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Rij door het historische stadscentrum in een panoramische bus
 • Ontdek de barokke gebouwen van keizerlijk Wenen
 • Bewonder het sierlijke operahuis van de Weense Staatsopera
 • Wandel langs de beelden van beroemde musici in het Stadtpark
 • Ga naar het Haus der Musik om enkele van de oudste muziekinstrumenten te zien
 • Loop langs het Donaukanal in de Innere Stadt
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Ontdek de keizerlijke bezienswaardigheden van Wenen in je eigen tempo met een ticket voor de hop on, hop off-tourbus met open dak. Ontdek hoe de stad zich vanuit haar Keltische en Romeinse verleden ontwikkelde tot de grootste stad in Oostenrijk. Wenen heeft een uitzonderlijke muzikale geschiedenis en staat daardoor bekend als Stad van de Muziek. Maar door haar associatie met psychoanalist Sigmund Freud wordt de stad ook wel de Stad van Dromen genoemd. Een van de haltes is het Haus der Musik, waar je de muzikale geschiedenis van Wenen leert kennen via de interactieve tentoonstellingen. Je kunt kiezen uit meerdere opties, waaronder een luxe tour die een 1 uur, begeleide nachttour om 18:00 uur omvat, die ontworpen is om je een ander beeld te geven van de meest iconische bezienswaardigheden in Wenen. Het commentaar aan boord is beschikbaar in 13 talen en biedt waardevolle informatie om je te helpen bij het plannen van je dag. Bekijk de gebouwen van de stad en stap dan bij één van de volgende haltes uit om Wenen verder te verkennen: Rode route:  Op deze route kom je meer te weten over de geschiedenis van de beroemde Ringstraße en de Hofburg en krijg je een inzicht in het leven van de Habsburgers in Wenen. Je hebt ook de mogelijkheid om het Prater met zijn grote reuzenrad en het Donau-eiland te ontdekken.  1. Opera 2. Haus der Musik   3. Museumsquartier/Mariahilfersstraße  4. Musea/Hofburg  5. Rathaus   6. Votivkirche   7. Augarten   8. Prater  9. Pier 3  10. Blue Danube/Pier 8- DDSG River Cruise  11. Donauturm   12. Alte Donau   13. UNO-City/DC Toren   14. Donauinsel   15. Schwedenplatz/Donaukanal (rondvaart)  Stadtpark Schönbrunn Blauwe route  Deze route brengt je van het centrum naar Schloss Schönbrunn en het Belvedere. Je komt meer te weten over het keizerlijke verleden van Wenen en het leven van Sisi.  1. Musea/Hofburg   2. Aqua Terra Zoo/Haus des Meeres   3. Mariahilfersstraße/Ibis Hotel   4. Schloss Schönbrunn   5. Hauptbahnhof/Centraal station  6.  Obere Belvedere 7. Untere Belvedere  8. Haus der Musik  9. Museumsquartier/Mariahilfersstraße Stadswandeling - alleen inbegrepen bij Premium en Deluxe Ticket Vertrek vanaf halte 1 "Opera" Om 11:30 uur - taal: Engels en Duits De wandeltocht vindt plaats van vrijdag tot maandag Ontdek het leven van de Habsburgers door een bezoek te brengen aan Hofburg, de Spaanse Rijschool, Heldenplatz en de Crypte van de Kapucijn - de belangrijkste graflegging voor leden van het Huis van Habsburgers. De tour beslaat ook de muziek in de stad, van Mozart tot Haydn en Beethoven, plus de vele componisten waarvoor Wenen beroemd is. De tocht start vanaf halte 1: Opera en duurt ongeveer 90 minuten en eindigt bij de St. Stefans-kathedraal, de belangrijkste gotische kerk in Oostenrijk.
Inbegrepen
 • Wenen 1, 2 of 3-daags ticket voor hop on-, hop off-bus
 • Begeleide wandeltour (alleen Premium of Deluxe-optie)
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Eten en drinken
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Je moet één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden; een negatieve PCR-test die niet meer dan 72 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd óf een negatieve sneltest die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Roken
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Rode en Blauwe Route: Eerste bus: 10:00 uur, laatste bus: 16:00 uur. Frequentie - elke 60 minuten
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 910 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,3/5
Sorteren op

Sorteren op

We boekten het deluxe-pakket met alle routes, de nachttour en de cruise. De bussen waren brandschoon en een geweldig panoramisch uitzicht op alle zitplaatsen boven. Ali begroette is en hielp ons met het gemakkelijk uitwisselen van onze voucher. Hij stelde voor een upgrade uit te voeren met kaartjes voor het paleis en ook voor onze volgende stad Boedapest die met kortingen kwam. Goed idee. Het opgenomen commentaar was uitstekend en op tijd bij elk zicht. De nachtelijke tour was geweldig. Onze gids Franz was zo deskundig en vol verhalen. Erg vriendelijk. Onze enige kritiek is dat de cruise zeer weinig commentaar had, dus we wisten niet wat we aan de oevers van de rivier passeerden.

Verder lezen

7 februari 2020

De Big-bustour is goed, maar soms wacht de bus te lang bij haltes. Wenen heeft ook het hele jaar door veel toeristen, dus soms moet je veel tijd doorbrengen bij de haltes om in een lege bus te stappen, vooral in de buurt van de Opera. Zorg er ook voor dat je de bus goed timt als je naar paleizen buiten de onmiddellijke stadsgrenzen gaat.

Verder lezen

4 januari 2020

Ik was op reis met mijn moeder en tante. Daarom was deze BigBus Tour voor hen het meest geschikt om veel wandelen te voorkomen. Ze genoten van het verblijf in de bus terwijl ze een leuke sightseeing hadden in de stad! Het was absoluut een geweldige optie om met ouderen te reizen.

7 november 2019

Georganiseerd door

Product ID: 42556