Meer foto's

Vanaf € 18 per persoon

Kunsthistorisches Museum en Rijksschatkamer Tickets

Product ID: 37540
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Verken de adembenemende Habsburg kunstcollectie in het prachtige Kunsthistorisches Museum Wenen
 • Bekijk keizerlijke meesterwerken van Rubens, Rembrandt, Raphael, Velázquez, Titian en Durer
 • Ontdek een museum in een museum in 20 nieuwe pasgeplaatste gallerijen
 • Bewonder de gouden Habsburg schatten van Wenen's Keizerlijke Schatkamer, inclusief de Oostenrijkse en Duitse kronen
 • Sta versteld van de historische instrumenten die door de hofmuzikanten en beroemde componisten bespeeld zijn in de Neue Burg
Overzicht
Verken de schatten van Habsburg in Wenen's Kunsthistorisches Museum en de Keizerlijke Schatkamer met een gecombineerd toegangsticket om 's werelds meest belangrijke collectie van schilderijen van Pieter Bruegel, keizerlijke architectuur en meer te zien.
Wat te verwachten
Bezoek het prachtige Kunsthistorisches Museum in Wenen en bekijk keizerlijke meesterwerken van Rubens, Rembrandt, Raphael, Velázquez, Titian en Durer, en 's werelds meest belangrijke verzameling schilderijen van Pieter Bruegel.

De Kunstkammer is geopend in maart 2013 en is een "museum in het museum," met 20 nieuwe gallerijen die je uitnodigen om een wereld van schoonheid en wit, nieuwschierigheid en verbazing te ervaren.

Na het eind van de middeleeuwen begonnen de keizers en aartshertogen van Habsburg met het verzamelen van de kennis van de tijd in de vorm van prachtige kunstwerken. Door de eeuwen heen maakten zij een wereld van kunst en schoonheid die herrezen is in de Kunstkammer Wenen, met 2200 kunstwerken die verhalen over hun makers, verzamelaars en heersers vertellen.

Jouw ticket geeft je ook toegang tot de schatten van het Huis van Habsburg in de Keizerlijke Schatkamer. Bekijk de Oostenrijkse keizerlijke stad, prachtige duitse keizerlijke kroon en het insigne van het Heilige Romeinse Rijk. Sta versteld van glinsterende juwelen en 's werelds grootste geslepe smaragd.

Als laatste, maar niet minder belangrijk bewonder je majestueuze instrumenten die bespeeld zijn door beroemde muzici en componisten en weelderige bepantsering en wapens die eeuwen aan Europese geschiedenis vastleggen in de Neue Burg, het voormalige keizerlijke winterpaleis.
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor het Kunsthistorisches Museum Wenen, Neue Burg Wenen en Kunstkammer Wenen
 • Toegangsticket voor de Keizerlijke Schatkamer in Hofburg Wenen
Niet inbegrepen
 • Gids (gelieve je eigen gids te regelen)
 • Audiogids
 • Vervoer
Trefpunt

Kunsthistorisches Museum Wenen en de Keizerlijke Schatkamer, Maria-Theresien-Platz, 1010 Wenen. Om het museum te bereiken met de Westbahnhof neem je metro U3 naar het Volkstheater Station. Om het museum met de Südbahnhof te bereiken neem je tram D naar de halte Burgring/Kunsthistorisches Museum. Openbaar vervoer - U2, U3, D, 1, 2, 2A, 57A (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Gratis toegang tot het Kunsthistorisches Museum voor tourbegeleiders bij de volgende omstandigheden:

Slechts 1 tourbegeleider per groep (1 voucher boeking) mag gratis bij het museum naar binnen.

Een groep bestaat uit 10 of meer deelnemers. Tourbegeleiders die gids zijn bij een groep van minder dan 10 deelnemers kunnen niet gratis naar binnen.

Een extra tourbegeleider wordt gezien als extra deelnemer van de groep.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (16 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Kunsthistorisches Museum

Product ID: 37540