Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Wenen: Private Walking Tour

Wenen: Private Walking Tour

Vanaf $243,28 per groep tot 10

Ontdek Wenen op een prive-wandeltocht met een overheid een licentie professionele gids. Duik in 1-4 uur van de stad geschiedenis en meer informatie over de Romeinse, Habsburg en Joodse volk in Wenen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 - 4 uur
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Beleef een eigen tour voor u en uw vrienden, familie of collega's
 • Loop langs de beroemde gebouwen en monumenten in Wenen
 • Meer informatie over de geschiedenis, architectuur, cultuur, en de mensen van Wenen
 • Zie Michaelerplatz, de Hofburg, Heldenplatz, en Josefsplatz
 • Bewonder de Nationale Bibliotheek, het Albertina, de Staatsopera, Neuer Markt, en de keizerlijke crypte
 • Wandel naar Franziskanerplatz, de Blutgasse, de Heiligenkreuzerhof, de oude universitaire wijk, en Judenplatz
Volledige beschrijving
Kies een rondleiding in Wenen met een duur van 1 tot 4 uur en leer meer over zijn geschiedenis, architectuur, cultuur en mensen. Maak kennis met Wenen vanuit een ander perspectief en loop door de smalle straatjes en prachtige boulevards naar bekende gebouwen en monumenten met uw gecertificeerde gids. U kunt beslissen welke van de hoogtepunten van Wenen u wilt zien. U kunt bijvoorbeeld Michaelerplatz bezoeken met zijn Romeinse en middeleeuwse uitgravingen en zie het interieur van St. Michael's Church. Bewonder de schatten van het Hofburgse paleis en luister naar echte verhalen over keizerin Sisi. Wandel over Heldenplatz en verhaal verhalen over de Oostenrijkse helden. Luister naar verhalen over Josef II op Josefsplatz en leer meer over de Nationale Bibliotheek, de Spaanse Rijdschool, de Augustinense Kerk en de Habsburgs. Loop langs de Albertina, naar de grootste grafische collectie ter wereld, en zie het Monument tegen de Oorlog en het fascisme. Ontdek waarom de architect van de Staatsoperaag zelfmoord heeft gepleegd, waar Sachertorte uitgevonden was en welk gebouw voorheen op het terrein van Hotel Sacher stond. Bij Neuer Markt kunt u de vreemde Imperial Crypt begrafenisritualen van de Habsburgs ontdekken en leren waar Mozart overleed. Hoor over het belang van het huis op Franziskanerplatz en verken Blutgasse om te ervaren hoe de mensen van Wenen leefden en hoe ze vandaag leven. Luister naar de legendes van St. Stephan, bezoek Figlmüller met het beroemde Wiener Schnitzel, en verken de oude universiteitswijk. Bewonder de prachtige barokke kerk van de jezuïeten, ontdek de wandelingen van de stad en verken de Griekse wijk. Ontdek de oudste kerk van Wenen, de kerk van St. Rupert, en onderdompel je in de gevorderde geschiedenis van de Romeinen en Joden in Wenen. Hoor anekdotes over King Richard the Lionheart als je langs de prachtige Barok Pestsäule op de Graben loopt voordat je de Kohlmarkt bereikt met de Demel-gebak. U kunt dan een wandeling terug naar het startpunt.
Inbegrepen
 • Staat de vergunning gegeven lokale gids
 • Tour in het Duits of Engels
 • Toegangsprijzen
 • Persoonlijke uitgaven
 • rondleidingen in andere talen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ophalen van hotel alleen als het hotel zich in postcode 1010 bevindt. Voor alle andere ZIP-codezones bevindt het ontmoetingspunt zich op het St. Stephens-plein. Stephansplatz 8A, 1010 Wenen, voor de "3 - Drei" telecomwinkel / hoek Jasomirgottstrasse. Metrostation "Stephansplatz" (lijnen U1, U3)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat:
 • Tours vinden plaats in alle weersomstandigheden en worden gehouden in het Engels of Duits.
 • De tour kan geboekt worden op andere momenten. U wordt verzocht een alternatieve tijd bij het boeken indien gewenst.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 25 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5.0/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • dienstverlening
  4.9/5
 • organisatie
  4,8/5
Sorteren op

Vier super interessante Stunden

Herbert Stojaspal war der beste Führer, den wir bisher hatten. Es war spannend, unterhaltsam und sehr lehrreich. Er hat originelle Hintergründe vermittelt. Selbst unsere Wiener Freunde waren begeistert. Er hat auch die Kinder sehr gut eingebunden. Trotz großer Skepsis, ob vier Stunden nicht zu lange sind, wollte jeder eigentlich noch weiter machen - selbst die Kids.

Verder lezen

6 juni 2017

Vertalen

3 hour private walking tour

Our guide Herbert was very informative. He kept our 9 year old daughter entertained while giving the adults a wealth of information. It was a great way to get our bearings when we arrived in Vienna. He used photos on a tablet as a way to give us more perspective.

19 november 2016

Vertalen

Excellent tour, very knowledgeable guide, highly recommend!!

12 september 2017

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 29603