Schloss Schönbrunn en tuinen: voorrangstoegang met gids

Schloss Schönbrunn en tuinen: voorrangstoegang met gids

Vanaf $55,76 per persoon

Sla de rijen over en maak een informatieve tour door Schloss Schönbrunn. Je komt van je gids meer te weten over de rijke geschiedenis van het paleis en de tuinen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Begintijd 14:30
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans

Belevenis

Highlights
 • Bezoek het indrukwekkende zomerpaleis van de keizerlijke familie
 • Reis door de tijd terwijl de gids je door het UNESCO-Werelderfgoedpaleis leidt.
 • Vermijd de stress van lang in de rij staan.
Volledige beschrijving
Na je gids te ontmoeten bij Schloss Schönbrunn begin je je tour met een introductie tot de barokke tuinen en het slot. Na ongeveer 30 minuten sla je de wachtrij over en begint je rondleiding door 22 statiezalen van het beroemde slot. Je zult zien en ontdekken hoe de Habsburg-dynastie leefde. Ook bekijk je de 40-meter lange Grote Galerij en de Hal der Plechtigheden tijdens je rondleiding. Na de tour heb je de kans om door de tuinen te lopen en de Gloriette te spotten, een boog op een heuvel die over de wouden van Wenen uitkijkt. Bezoek het café om bij de 'Strüdelshow' te leren hoe een klassieke apfelstrudel wordt bereid. Upgrade je activiteit met een optioneel bezoek aan de  Kapuzinergruft, waar de stoffelijke resten van Sisi, haar man Franz en de rest van de Habsburgers rusten.
Inbegrepen
 • Erkende reisleider
 • Tickets voor Schloss Schönbrunn en de tuinen
 • Toegang tot het Kapuzinergruft (indien gekozen optie)
 • Vervoerbewijs
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Je moet één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden; een negatieve PCR-test die niet meer dan 72 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd óf een negatieve sneltest die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het trefpunt is Albertinaplatz 1, 1010 Wenen, naast het Albertina Museum, op straatniveau, naast de fontein en de worstverkoper met het groene konijn op het dak, achter het operahuis.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De activiteit kan alleen worden gedaan met een gids
 • Kom 10 tot 15 minuten voordat de rondleiding begint naar het trefpunt. Wanneer je te laat bent, begint de rondleiding mogelijk zonder jou.
 • Je krijgt geen geld terug als je te laat komt of niet op komt dagen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 1139 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,2/5
Sorteren op

Sorteren op

Het was echt wel een unieke ervaring. Door de Corona crisis was haast geen toeristen aanwezig. Zelfs onze fantastische gids vertelde ons dat wij een toer gingen meemaken wat nog nooit in haar carrière was voor gekomen. We hadden het kasteel bijna letterlijk voor ons alleen. Ik heb foto’s die niemand heeft. Het weer was prachtig. De locatie was prachtig en onze gids was enthousiast en lief. Echt een top bezoek. Ik wil dus gerust zeggen aanrader maar onze omstandigheden waren echt wel exceptioneel. Ondanks dit feit raad ik de tour met GetYourGide wel aan. Het was niet onze eerste keer met deze organisatie. Vorige touren in andere landen zoals die van Harry Potter in Londen waren ook top georganiseerd. Dikke pluim van ons en we zien ons zeker terug. Grtjs Olaf.

Verder lezen

9 juli 2020

Eddy was een zeer aangename gids. Het was de moeite te horen over de geschiedenis en het leven van de Habsburgers. We zagen de mooiste kamers van het gebouw en Eddy wist steeds wel leuke anekdotes te vertellen. Als je vooral fan bent van Sissi ben je eraan voor de moeite, deze tour is vooral gericht op Maria Theresa. De tuin is het mooiste in de maand mei, maar ook in de winter zeer indrukwekkend.

Verder lezen

1 maart 2020

Schönbrunn is zeker de moeite waard en ook om vooraf via Get your guide te boeken. Om 10 uur waren er al geen kaartjes meer beschikbaar voor de staatszalen voor de rest van de dag. Hier hoefde je geen voucher om te wisselen bij de kassa, de gids was goed en de tour redelijk uitgebreid ook al krijg je maar een klein deel van het paleis te zien. Wel erg druk, het was schuifelen door de staatszalen.

Verder lezen

31 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 100233