1. Oostenrijk
  2. Wenen

Wenen: stadsspel middeleeuwse legendes en mysteries

Product ID: 229962
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Begin aan een zoektocht en reis terug in de tijd naar het middeleeuwse Wenen. Los puzzels op en red de stad van de zwarte pest, allemaal op je smartphone. Ontgrendel nieuwe verhalen terwijl je de Stephansdom, Hofburg, het Albertina en meer ontdekt.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Probeer een nieuw soort ervaring, de perfecte mix tussen een tour, ontsnappingsspel en speurtocht
  • Loop door de middeleeuwse straten van Wenen en bezoek de taverne waar Mozart en Beethoven regelmatig kwamen
  • Los puzzels op en volg de aanwijzingen om meer te weten te komen over Hofburg, Stephansdom en andere iconische plaatsen
  • Ontdek de legende van de beroemdste balladeer in Wenen
  • Beleef een stadsspel beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans en Frans
Volledige beschrijving
Verken het middeleeuwse Wenen met een speurtocht op een mobiele telefoon-app. Ontdek de geschiedenis van Wenen op een unieke manier door raadsels op te lossen en aanwijzigingen te volgen om jezelf uit te dagen.

Download de gratis Questo-app op je smartphone en begin bij het startpunt aan je zelfgeleide tocht. Ga op ontdekking tussen de tavernes en smalle middeleeuwse straten van Wenen.

Ontdek sporen van de grootste tragedie in de geschiedenis van Wenen, de pest, terwijl je wordt geleid door het bizarre verhaal van de beroemdste balladeer van de stad, Marx Augustin. Kom meer te weten over de man die bekend staat als Lieber Augustin (Lieve Augustin), vanwege zijn charmante humor in bittere tijden.

Ontgrendel geheime verhalen van de plaatsen die je bezoekt iedere keer wanneer je een aanwijzing of een raadsel oplost. Na de succesvolle oplossing van een aanwijzing ontvang je de exacte routebeschrijving naar de volgende locatie, waardoor je geen kaart, GPS of gids nodig hebt voor je stadsverkenningsavontuur.

Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen.

Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde van de activiteit weer ontmoeten.
Inbegrepen
  • 24/7 klantenservice
Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga naar de Ruprechtsplatz. Zorg ervoor dat je de mobiele app van Questo uit GooglePlay of de Apple App Store downloadt. Maak met je e-mailadres een nieuwe account aan in de Questo-app om het spel te beginnen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
  • Opgeladen smartphone
Niet toegestaan
  • Minderjarigen zonder begeleiding
Goed om te weten
• Let op: je hebt een internetverbinding nodig om de app te gebruiken
• Dit is een zelfgeleide rondleiding in spelvorm
• Controleer je e-mail (inbox en spam) voor een bericht met instructies
• Het spel is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans en Frans
• Om het spel te beginnen, dien je de app te gebruiken en de aanwijzingen in de e-mail te volgen
• Je kunt het spel op elk gewenst moment pauzeren en weer starten, zolang je je op dezelfde locatie bevindt waar je het spel ook hebt gepauzeerd.
• Start wanneer je maar wilt (zelfs nu!)
• Er is geen persoon die je bij het startpunt of tijdens het spel assisteert. Om te beginnen moet je de app downloaden en de instructies volgen die je na de aankoop per e-mail ontvangt.
Spaar tot 40%

Vanaf € 14,99 € 8,99 Per groep tot 2

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,5 / 5
gebaseerd op 83 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,4/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

Questo App

Product ID: 229962