© Kunst Haus Wien 2016

Wenen: tickets Museum Hundertwasser in KunstHausWien

Product ID: 31702

Vanaf € 9 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek het fascinerende Museum Hundertwasser en het KunstHausWien
 • Ontdek interessante weetjes over architectuur, ecologie en het leven en werk van Friedensreich Hundertwasser
 • Bekijk een unieke collectie kunstwerken van de beroemde kunstenaar Hundertwasser
 • Bewonder de belangrijkste werken, prints, toegepaste kunst en architectonische ontwerpen
 • Zie hoe toegewijd Hundertwasser tot het milieu was
Overzicht
Verken de tentoonstellingen van KunstHausWien en het Museum Hundertwasser in Wenen. Kies tussen een enkel ticket voor de permanente tentoonstellingen, een enkel ticket voor de tijdelijke tentoonstelling, of een combiticket met korting voor beide.
Wat te verwachten
Bezoek het Kunsthaus Wien en verken de Museum Hundertwasser. U kunt kiezen tussen een ticket voor de permanente tentoonstellingen, tijdelijke tentoonstellingen, of een korting combi-ticket voor beide.

In het Museum Hundertwasser, leren over de beroemde kunstenaar die de filosofie en de artistieke uitgangspunten van het museum gevormd, en die architectonische herinrichting van het gebouw ontworpen. Meer weten over de betrokkenheid van Hundertwasser's te bouwen en te leven in harmonie met de natuur. De tocht strekt zich uit vanaf het begin van het pittoreske visioenen van de kunstenaar tot praktische implementaties zoals de bouw van modellen en het museum zelf.

speciale tentoonstellingen

Peter Dressler: Wenen Gold 16 november 2016 - 5 maart 2017

Peter Dressler (1942-2013) gevormd vroege geschiedenis van de Oostenrijkse fotografie. Nu heeft het Kunsthaus Wien hem geëerd met een uitgebreid retrospectief. Zijn naam is een van Inge Morath, Erich Lessing, Franz Hubmann en Friedl Kubelka op de lijst van Oostenrijkers bekroond met de Staatsprijs voor fotografie. Peter Dressler was een photrgrapher, filmmaker, docent, verzamelaar en kritisch protagonist van de kunstscene van de jaren '70. Zijn werk werpt de stad Wenen in een centrale rol, waarin de tragikomische kant van de stad, zonder verwijzing naar de clichés van de stad.

EDWARD BURTINSKY: WATER
2017/03/24 - 2017/08/27

Canadese fotograaf Edward Burtynsky (* 1955) werd wereldberoemd met zijn adembenemende grootformaat foto's van landschap dat door menselijke hand, industriële gebouwen en de grote agglomeraties. Het Kunsthaus Wien wijdt Oostenrijk eerste uitgebreide solotentoonstelling van deze kunstenaar die al meer dan dertig jaar, heeft zijn talenten aan de dienst van een cultuur van duurzaamheid 'te zetten. De tentoonstelling toont Burtynsky's huidige werk cyclus over een onderwerp van mondiaal belang: water als een waardevolle hulpbron, als onderdeel van ons dagelijks leven van vitaal belang voor ons lichaam en onze planeet en als de bron van het leven zelf.

Visions of Nature
2017/09/13 - 2018/02/18

De grote herfst tentoonstelling 'Visions of Nature "toont werken van fotografie en video, die zich bezighouden met de afbeelding en de vertegenwoordiging van de natuur, hun picturale deconstructie en constructie en met scenario's van de convergentie en afbakening van het milieu in een zogeheten antropocentrische leeftijd.

Tentoonstellingsruimte en Garage

Nasan Tur - Running Blind
16 november 2016 - 5 februari 2017
Het Kunsthaus Wien nodigt u uit om een ​​tentoonstelling van een van de meest opwindende, jonge kunstenaars in Duitsland.
Inbegrepen
 • Toegang tot het KunstHausWien
Niet inbegrepen
 • Vervoer
 • Eten en drinken
 • Souvenirs
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

KunstHausWien Museum Hundertwasser Untere Weißgerberstr. 13 1030 Wenen Aankomst per openbaar vervoer: neem de U1 of U4 naar Schwedenplatz, ga verder op tramlijn 1 (richting 'Prater Hauptallee') naar Radetzkyplatz Neem de U3 of U4 naar Landstraße/Wien Mitte, ga verder op tramlijn O (naar'Praterstern') naar Radetzkyplatz (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
de eerste twee verdiepingen huisvesten de permanente tentoonstelling van Friedensreich Hundertwasser. De tijdelijke tentoonstellingen bevinden zich op de bovenste twee verdiepingen.

Je kunt de permanente tentoonstelling of een van de speciale tentoonstellingen bezoeken, of een combiticket voor allebei kopen.

Vanaf € 9 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Kunst Haus Wien - Museum Hundertwasser

Product ID: 31702