Toegangsticket

Wenen: toegangstickets voor Obere of Untere Belvedere

Wenen: toegangstickets voor Obere of Untere Belvedere

Vanaf € 13,90 per persoon

Bezoek het Belvedere Museum in Wenen en de verbazingwekkende barokke zalen, de Obere Belvedere voor 'De Kus' van Klimt en de vaste collectie of de Untere Belvedere voor tijdelijke tentoonstellingen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek Schloss Belvedere in Wenen, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat
 • Ontdek 's werelds grootste collectie van Klimt in de Obere Belvedere
 • Bewonder vele kunstwerken waaronder schilderijen, sculpturen en Gotische vleugelaltaren
 • Verken een van de mooiste barokke gebouwen van Europa
 • Bekijk de historische marmeren hal en de kapel van het paleis
Volledige beschrijving
Het Belvedere in Wenen is een van de toonaangevende musea ter wereld. De beroemde kunstcollectie omvat werken van de middeleeuwen tot heden. Het unieke complex met zijn twee paleizen, de Obere Belvedere en de Untere Belvedere, en uitgestrekte tuinen is een van de indrukwekkendste architecturale barokke wonderen ter wereld. Tot de hoogtepunten behoren 's werelds grootste collectie schilderijen van Gustav Klimt, evenals belangrijke werken uit de Weense biedermeier, de Oostenrijkse barok, Wenen rond 1900 en het Franse impressionistische. Voor het eerst in decennia biedt het museum weer grootschalige bijzondere tentoonstellingen die je tijdens je bezoek kunt bewonderen. In de 18e eeuw gaf de Oostenrijkse generaal prins Eugene van Savoye de beroemde barokarchitect Johann Lukas von Hildebrandt de opdracht om het complex te bouwen. Na de dood van prins Eugene verwierf keizerin Maria Theresa het hele complex en veranderde de Obere Belvedere in een tentoonstellingsruimte voor de keizerlijke collecties - waardoor het een van de eerste openbare musea ter wereld werd. Het Untere Belvedere, de voormalige residentie van prins Eugene, herbergt illustere tentoonstellingen. De barokke tuinen van het Belvedere behoren tot de mooiste ter wereld. De hoofdtuin ligt tussen het Untere en het Obere Belvedere en strekt zich uit over drie grote terrassen. Het Belvedere-park herbergt ook de botanische tuin en de oudste alpentuin van Europa.
Inbegrepen
 • Toegang tot de Obere Belvedere ('De Kus' van Klimt en permanente collectie) of de Untere Belvedere (tijdelijke tentoonstellingen)
 • Eten en drinken
 • Vervoer
 • Audiogids
 • Gids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Het trefpunt is bij de ingang
 • Er is geen gids
 • Voordat tentoonstelling 'Schau!' opent op 22 maart 2023, worden renovatiewerkzaamheden afgerond.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 1260 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik was voornamelijk gekomen om Klimt te zien, maar het was moeilijk voor mij om de "kus" te benaderen omdat een groep Aziatische toeristen en hun gids de ruimte mobiliseren. Door het bezoek aan de Belvedere kon ik echter andere artiesten ontdekken die ik niet kende en ik kan deze tentoonstelling ten zeerste aanbevelen

18 januari 2023

We hebben echt genoten van de architectuur en schilderijen. het was geweldig. Ik zou ten zeerste aanbevelen om hier kaartjes te kopen, aangezien we de q hebben overgeslagen en degenen die de kaartjes van de plaats zelf hebben gekocht, zullen een timing hebben om binnen te komen. wat tijdverspilling is, aangezien ze heel lang moeten wachten om de kaartjes te kopen en dan opnieuw moeten binnenkomen om te horen dat ze op het juiste tijdstip moeten terugkomen. zo blij dat ik hier heb gekocht en de e-tickets heb gekregen en allemaal binnen minder dan 20 minuten heb ingevoerd. perfect!

Verder lezen

1 januari 2023

Toen we kwamen opdagen, stond er een enorme rij om kaartjes te kopen die alleen beschikbaar waren voor een tijdslot van twee uur. Het kostte me een minuut om online tickets te kopen op GetYourGuide en we konden binnen een half uur naar binnen zonder in de rij te hoeven staan.

5 december 2022

Product ID: 47912