1. Oostenrijk
  2. Wenen
  3. Wiener Musikverein

Wenen: Vivaldi's Vier Jaargetijden in de Musikverein

Product ID: 329566
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Geniet van het beroemdste stuk uit de klassieke muziek - Vivaldi's Vier Jaargetijden - in de Brahmszaal van de Musikverein van Wenen, een van de beste concertzalen ter wereld, op slechts enkele meters van waar Vivaldi in 1741 werd begraven.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Luister naar de mooiste klassieke muziek in Wenen
  • Bezoek een unieke concertlocatie en luister naar muziek van componisten die in Wenen leefden en werkten
  • Luister naar Vivaldi's Vier Jaargetijden in een geweldige concertzaal, op slechts enkele meters van waar hij in 1741 werd begraven
Volledige beschrijving
Ontdek een waar hoogtepunt van het Weense culturele seizoen en beleef een avond vol prachtige muziek tijdens dit 2-uur durende concert met werken van Mozart, Beethoven, Haydn of Schubert. Ga zitten in de mooie Brahmszaal van de Musikverein en bewonder de adembenemende architectuur.

Het eerste deel van het concert omvat klassieke Weense stukken van Mozart, Haydn en Schubert. Het tweede deel bestaat uit Vivaldi's legendarische vioolconcert “De vier jaargetijden”, met een strijkersensemble en Oostenrijkse solisten met internationale faam. Deze unieke ervaring zal je zeker charmeren.
Inbegrepen
  • Toegangskaartje

Vanaf € 29 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

Konzerte in der St. Anna Kirche

Product ID: 329566