Toegangsticket

Wenen: voorrangstickets voor Tiergarten Schönbrunn

Activiteitenaanbieder: Tiergarten Schoenbrunn

Wenen: voorrangstickets voor Tiergarten Schönbrunn

Activiteitenaanbieder: Tiergarten Schoenbrunn

Vanaf € 26 per persoon

Bezoek de dierentuin van Wenen in Schönbrunn en sla de wachtrij over voor de oudste barokke dierentuin ter wereld. Bekijk dieren van over de hele wereld, waaronder twee reuzenpanda's.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Je belevenis

Highlights
 • Breng de dag door in de historische dierentuin Schönbrunn
 • Zie olifanten, koala's, giraffen, reuzenpanda's en nog veel meer
 • Bewonder ijsberen in het nieuwe Franz Josef Land-gebied
 • Laat je betoveren door de barokke stijl van de oudste dierentuin ter wereld, opgericht in 1752
 • Neem een omweg door het regenwoudhuis en het aquarium
 • Geniet van een bezoek aan de dierentuin die vijf keer op een rij tot beste van Europa werd gekozen
Volledige beschrijving
Bezoek de dierentuin Schönbrunn, de oudste dierentuin ter wereld en vijf keer op rij de beste dierentuin van Europa. Als onderdeel van een UNESCO-werelderfgoed met de keizerlijke zomerresidentie van paleis Schönbrunn in het midden, ervaar de unieke mix van cultuur en natuur van de dierentuin, bevordering van natuurbehoud en biodiversiteit, en keizerlijke charme. 700 soorten: van miereneters tot zebra's Bekijk 700 soorten van over de hele wereld, waarvan sommige ernstig worden bedreigd. Verken een 17 hectare groot terrein en vind giraffen, orang-oetans die aan touwen slingeren, Siberische tijgers die dommelen op hun platforms, koala's die door stapels eucalyptusbladeren kauwen, Afrikaanse olifanten die zich wentelen in hun modderbaden en stokstaartjes die rondrollen en graven in het zand. Sterrenattractie: reuzenpanda's Maak kennis met de populairste bewoners van de dierentuin, de reuzenpanda's. Lees meer over hoe Schönbrunn slechts een van de weinige dierentuinen over de hele wereld is die door de Volksrepubliek China een paar panda's heeft toevertrouwd. Begrijp de manieren waarop de dierentuin uniek is in het helpen van deze bedreigde diersoort om op natuurlijke wijze te broeden. Wereldtour door de dierenverblijven Zoek een schuilplaats bij slecht weer in de talrijke dierenverblijven. Verlies jezelf in het twee verdiepingen tellende regenwoudhuis, dat een rijke verscheidenheid aan tropische flora en fauna herbergt. Sluit de ogen met glinsterende vissen en fascinerende reptielen in het aquariumterrarium. Zie doodskopapen en roodkraagmaki's. Krijg een onderwaterbeeld van de zeehonden en pinguïns in het Polarium. Kijk hoe ijsberen duiken onder de bij het naburige Polardom. Ontdek interessante feiten over zeldzame rassen van boerderijdieren in de Tirolerhof.
Inbegrepen
 • Toegangsbewijzen en bezochte plekken
  • Tiergarten Schönbrunn toegangsbewijs

 • Wie er met je meegaat
  • Deze activiteit is zonder tourgids

 • Vervoer
  • Niet inbegrepen: vervoer

 • Eten en drinken
  • Niet inbegrepen: eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Hoofdingang: kassazaal in Hietzing Zij-ingangen: Tirolerhof, Neptun-loketten

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 548 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We waren kort na openingstijd in de dierentuin en na het tonen van onze inentingsbewijzen en negatieve testresultaten konden we direct naar de ingang gaan en de QR-code gebruiken om rechtdoor de dierentuin in te gaan. De dierentuin is altijd een belevenis, de verblijven voor de dieren zijn prachtig ontworpen en we zullen zeker weer langskomen bij ons volgende bezoek aan Wenen.

Verder lezen

1 november 2021

De dierentuin is echt de moeite waard! Gewoon geweldig! Het is goed gestructureerd en je kunt veel zien. De rondlopende routes zijn zodanig dat je echt overal langs kunt komen. Het is vrij duur voor € 22, maar het is het waard. Met het ticket kwamen we eigenlijk zonder te wachten binnen! Wanneer je echter uit Duitsland komt, waar de coronamaatregelen zo streng zijn en je gewoon door de dierenverblijven kunt lopen, moet je soms even slikken. Je schrijft dat het masker wordt aanbevolen, maar niemand doet het als het niet verplicht is.

Verder lezen

22 augustus 2021

Het was deze keer niet zo druk, maar toch was het fijn om alleen nog door de Corona check te hoeven en niet in de rij te hoeven staan bij de balie. De dierentuin zelf is altijd een bezoek waard. Hoewel ik er vaak ben geweest, ontdek ik altijd iets nieuws, wat niet verwonderlijk is gezien de constante structurele verbeteringen. Ik kan het zeker aanbevelen.

Verder lezen

16 augustus 2021

Product ID: 7525