Rondleiding

Wenen: voorrangstour Schloss Schönbrunn & tuinen

Wenen: voorrangstour Schloss Schönbrunn & tuinen

Vanaf € 38 per persoon

Sla de lange rijen over en ontdek Schloss Schönbrunn en haar prachtige tuinen. Bekijk het prachtige interieur van het paleis en kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis tijdens een begeleide wandeling.

Over deze tour

Gratis annuleren
Annuleer tot 1 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Duits, Engels

De Originals-beleving

Volledige beschrijving
Bezoek het Schönbrunn-paleis en de tuinen en krijg snel toegang tot dit Weense juweeltje tijdens een rondleiding met skip-the-line tickets. Volg een gediplomeerde gids door weelderige interieurs, leer meer over de Habsburgse koninklijke familie en verken de sierlijke paleistuinen. Ontmoet je gids voor het paleis en begin met een informatieve inleiding tot de geschiedenis van de koninklijke compound. Ontvang een modern audioapparaat zodat je onderweg altijd de live vertelling van de tour kunt horen. Profiteer van voorrangstoegangskaarten en krijg snel toegang tot het paleis. Bewonder de grote ingang en begin je begeleide wandeling door 22 passagiershutten van het beroemde Oostenrijkse paleis. Bewonder de 40 meter lange Grote Galerij en de Ceremoniezaal en zie hoe de Habsburgse dynastie leefde terwijl je door weelderige zalen slentert en in privékamers gluurt. Luister naar vermakelijke verhalen over het voormalige koningshuis, die door je lokale en vriendelijke gids zijn doordrenkt met typisch Weense humor. Leer niet alleen over de fascinerende geschiedenis van de koninklijke familie van de Habsburgers en de beroemde keizerin Sissi, maar ook over hoe het paleis zich in de moderne tijd heeft ontwikkeld en waar de koninklijke afstammelingen nu wonen. Geniet na de rondleiding van de mogelijkheid om in je eigen tempo door de tuinen te wandelen en een glimp op te vangen van de Gloriette, een boog op de top van een heuvel met uitzicht op de Weense bossen.
Inbegrepen
 • Skip-the-line toegangsticket voor Schönbrunn Paleis en tuinen
 • Gelicentieerde gids
 • Audioapparaat met koptelefoon om de luisterervaring te verbeteren
 • Vervoer naar het paleis
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • We passen extra gezond- en veiligheidsmaatregelen toe bij de GetYourGuide Originals
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve PCR-test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• Verzamelen bij de Ehrenhof-fontein voor het Schönbrunn-paleis • Kijk uit naar een gids in GetYourGuide-kleding met een groene paraplu • Zorg dat je 15 minuten vóór vertrek bij het trefpunt aanwezig bent

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De activiteit kan alleen worden gedaan met een gids
 • Je krijgt een modern audioapparaat met koptelefoon om naar je gids te luisteren, maar je kunt ook je eigen koptelefoon meenemen (ze moeten een 3,5 mm audio-aansluiting hebben)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 278 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Aanrader om een rondleiding te doen. Wat een prachtig kasteel en een prachtige tour. De gids wist veel informatie te vertellen met de nodige humor. Na allerlei kamers binnen hebben we ook de tuinen (deels) onder begeleiding bezocht. Het is zeker de moeite waard om in de tuin de heuvel te beklimmen. Prachtig uitzicht op het kasteel en Wenen!

Verder lezen

20 oktober 2021

We hebben vanmorgen een fantastische tour gehad met Eduard. Met veel consideratie, charme en enorm veel achtergrondkennis liet hij de geschiedenis van Paleis Schönbrunn in een heel ander licht zien dan deze vaak aan de buitenwereld wordt gepresenteerd. We kunnen deze tour dan ook aanbevelen, zeker met Eduard als reisleider. Beste Eduard, nogmaals bedankt voor deze ochtend.

Verder lezen

29 juli 2021

Onze gids Anni maakte van deze tour een echte belevenis. Met haar charmante manier van doen beantwoordde ze alle vragen en gaf ze ons een mooi inzicht in het vroegere leven van de Habsburgers. Het gaat vooral om het kasteel en de geschiedenis van de vele heersers. Als je Sisi wilt leren kennen, moet je naar het Sisi Museum gaan.

31 augustus 2020

Georganiseerd door

Product ID: 397843