West-Australië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over West-Australië

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.259 beoordelingen

Rottnest Island is een absolute must see als je in de buurt bent. Even goed checken waar en hoe laat (vroeg!) je nou wordt opgepikt, want dat vonden we niet helemaal duidelijk. De overtocht kan wat ruw zijn , maar fastferries heet niet voor niks zo en het eiland is het meer dan waard. De quokkas zijn fantastisch en een quokka-selfie is zo leuk om te maken en als herinnering goud waard. De strandjes en baaien van het eiland zijn uitzonderlijk mooi, evenals de vele visarenden en andere beesten. Verkijk je niet op het fietsen; het is pittig heuvelachtig en vaak verraderlijk vals plat, maar dat maakt de dag dan weer een echte activiteit. Wij hebben alle mogelijke wegen en weggetjes gefietst en alles bekeken en zo een dag gehad om nooit te vergeten. Rotto was spectacular!!

The cruise on the Swan river was beautiful and the ferry to Rottnest was very pleasant. We had our bikes within 5 minutes and could start exploring the island. It was a wonderful experience.

Hele leuke ervaring! Goed georganiseerd zowel met de ferry als het afhalen van de fiets. Fijne dagtrip naar het eiland. Vriendelijk personeel!

Prima fietsen en prima boot vervoer. Alles perfect op tijd en een prachtig eiland. Het eten was wel prijzig op het eiland

Erg leuk uitje. Nerm wel voorzorgsmaatregelen als je snel zeeziek wordt, want de heenweg kan een beetje ruig zijn.