West-Kaap

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over West-Kaap

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 11.443 beoordelingen

Met een groep van vijf het geluk gehad dat we geen andere passagiers aan boord hadden. Danny vertelde veel over de omgeving en heeft zijn best gedaan om ons alles te laten zien. Het weer sloeg halverwege flink om, dus was het verstandiger om iets meer terug naar de kust te gaan. Wij vonden het een mooie beleving. Hebben zelfs (ondanks het seizoen) walvissen gezien.

Was een gemakkelijke oplossing om de streek te ontdekken, het enige minpunt is dat je moest onthouden wanneer de laatste bus vertrekt, Ons startpunt was Constantia Nek, dus moesten we kijken dat we de bus van 15h hadden aan de Tafelberg om geen taxi naar huis te moeten nemen,

Very interesting biketour! Willem told us a lot about Stellenbosch and its history. He showed us special places and took is up in the wineyards. Beautiful surroundings and delicious winetastings. Willem is a very nice tourguide and knows a lot. Highly recommanded Tour!

Really did enjoy our wine experience! Our tour guide was a professional who loved to explain to us everything about the wines. The wines houses we have visited are from high quality and very professional.

Prima manier om de stapte verkennen. Schone bussen en zeer vriendelijk personeel op de bus, ze hebben er zin in. Je kunt na aanschaf van een 2 dagen kaart op de bus voor 100ZAR voor de 3e dag bijboeken.