West-Kaap

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over West-Kaap

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 11.546 beoordelingen

Met een groep van vijf het geluk gehad dat we geen andere passagiers aan boord hadden. Danny vertelde veel over de omgeving en heeft zijn best gedaan om ons alles te laten zien. Het weer sloeg halverwege flink om, dus was het verstandiger om iets meer terug naar de kust te gaan. Wij vonden het een mooie beleving. Hebben zelfs (ondanks het seizoen) walvissen gezien.

Wij hrbben gekozen om met de bus te gaan, zodat we beiden alles goed konden bekijken. De rondrit is zo'n 160 km. Leuke dag, de gids nam de mensen mee op een wandeling voor degenen die daar zin in hadden. Hele mooie wandeling, dus echt een aanrader! Voor de mensen die niet op de wandeling mee konden of wilden reed de bus naar het pick up point.

Was een gemakkelijke oplossing om de streek te ontdekken, het enige minpunt is dat je moest onthouden wanneer de laatste bus vertrekt, Ons startpunt was Constantia Nek, dus moesten we kijken dat we de bus van 15h hadden aan de Tafelberg om geen taxi naar huis te moeten nemen,

geweldige ervaring en goede gids die veel wist te vertellen helaas hadden we slecht weer die ochtend waardoor we niet zo lang in birds of eden zijn geweest, maar alles zag er prachtig uit komen graag nog een keer terug

Really did enjoy our wine experience! Our tour guide was a professional who loved to explain to us everything about the wines. The wines houses we have visited are from high quality and very professional.