Westelijke Hooglanden van Guatemala
Voor kleine groepen

Voor kleine groepen
153 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Westelijke Hooglanden van Guatemala In kleine groep: onze aanbevelingen

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Loop 2 uur naar de top van de Pacaya-vulkaan en geniet van een prachtig uitzicht. Vertrek vanuit Antigua voor een busreis van 1 uur naar de basis van de vulkaan voordat je meteen begint aan je 2 uur durende trektocht met je lokale gids. Wandel door prachtige dennenbossen naar het moeilijkere vulkanische asgedeelte en uiteindelijk naar de zwavelrokende kegel. Af en toe zie je zelfs kleine uitbarstingen en lavastromen, afhankelijk van de activiteit van de vulkaan. Vanaf de top kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de nabijgelegen vulkanen, Agua, Fuego en Acatenango, de Pacifische laaglanden en helemaal tot aan El Salvador. Om je veiligheid te garanderen, kun je de krater niet bezoeken, maar krijg je een geweldig uitzicht op gloeiend hete lavastromen en stoombaden gecreëerd door de hitte van Pacaya. Neem hier een pauze en ontspan terwijl u geniet van meer mooie uitzichten voordat u terugwandelt naar de voet van de vulkaan, vanwaar u terugkeert naar uw accommodatie.

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Ervaar de grootsheid van Acatenango en de Fuego vulkaan op deze 2-daagse tour. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Antigua Guatemala tussen 9:00 en 9:20 uur, afhankelijk van de volgorde van de route, maar zorg dat je vanaf 9:00 uur klaar staat om vertragingen te voorkomen. Dan verlaten we Antigua om een stop te maken bij ons station waar we je eten, twee liter water, jassen, handschoenen, mutsen en hier kun je rugzakken en zaklampen huren en geven we extra informatie over de tour. Dit is van 9:45 tot 10:15 uur. Dan komen we aan in het dorp La Soledad waar we de gidsen zullen ontmoeten die je zullen begeleiden op de tocht, we zullen hier om ongeveer 11:15 - 11:30 uur aankomen, na het doorgeven van de naam van de groep en een aantal gegevens van de gids zullen we beginnen met de wandeling naar het basiskamp dit zal 4,5 tot 6 uur duren, afhankelijk van de doorgang van de groep. Ook heel belangrijk, neem toiletpapier mee, ik zal je uitleggen hoe de toiletten zijn in de vulkaan: Er zijn in totaal 3 badkamers: De eerste een uur voor het begin van de wandeling, het is een normale badkamer. nog twee badkamers: 3 uur klimmen - 1 natuurlijke badkamer In het kamp is er ook 1 natuurlijke badkamer, die wordt gebruikt door de groep, op dezelfde manier raad ik aan om naar de eerste badkamer in het station te gaan, omdat deze het meest comfortabel is. We komen ongeveer tussen 16.45 en 17.45 uur aan in het basiskamp:45 pm afhankelijk van het tempo dat de groep heeft gehad, hier zal de gids je onderbrengen in de koepels zodat je je spullen kunt achterlaten en kunt ontspannen, hier begint de wandeling naar de Vuurvulkaan, deze wandeling is geheel optioneel het is 1 uur met een kwartier heen en hetzelfde terug, Deze wandeling heeft een extra kosten van Q200 quetzalez, hier zul je tot 300 meter van de krater komen om de majestueuze uitbarstingen te waarderen, mensen die niet gaan zullen wachten in het kamp waar je ook de uitbarstingen kunt zien. De tweede dag begint om 4 uur 's ochtends, waar je naar de top van de Acatenango-vulkaan klimt om de zonsopgang vanaf de top te bewonderen, mensen die niet willen klimmen kunnen wachten in het kamp, dan zal de gids ongeveer tussen 6 en 7 uur 's ochtends het ontbijt voor je klaarmaken, om dan te beginnen met afdalen naar het punt waar we de wandeling de vorige dag zijn begonnen, waar de bus op je wacht die je terugbrengt naar Antigua Guatemala :3.

Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

In onze Tour met gids naar het Tikal National Park krijg je de kans om het hart van de Maya wereld te ontdekken en zo paleizen tempels Maya balspelen erfenis van een grote beschaving evenals de overvloedige flora en fauna te verkennen terwijl onze lokale gids informatie deelt over deze Grote Beschaving. We rijden ongeveer 45 minuten tot we de hoofdingang van het Tikal National Park bereiken waar we tickets kunnen kopen (deze zijn niet inbegrepen) voor Q. 150,00 per persoon. We rijden nog 20 minuten en komen aan bij het bezoekerscentrum in deze plaats vinden we een kaart bij de Tikal schaal (model) Restaurant winkels, Baños service onze gids geeft een 15 -minuten gratis We gaan naar de controle van de tickets en dan beginnen de Tour in het Nationaal Park Tikal Wandeltour zullen we verkennen van de belangrijkste punten als het centrale plein waar we de Tikal icoon de tempel van de grote Jaguar, tempel II acropolis norte Als goed als we zullen ontdekken de nummer IV tempel of de twee - fase slang, verloren wereld deze twee gebouwen kunnen ook worden bezocht. en in staat zijn om te begrijpen wat de grote Maya-beschaving was. We eindigen onze tour bij het bezoekerscentrum, waar we vrije tijd krijgen voordat we op de bus stappen om terug te keren naar Flores. ☑️ Schema's: Flores Terugkeer van Tikal 4:30 uur 12:30 uur 6:00 uur 1:00 uur 8:00 uur 3:00 uur 10:00 uur 16:00 uur ▪️There er zijn geen wijzigingen in de inlevertijden Je moet op de toegewezen tijd terugkomen

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Na een ophaalservice vanaf je hotel vertrek je vanuit Antigua naar de voet van de Pacaya vulkaan. Ga ontspannen in een bus zitten voor de 1 uur durende tocht. Bij aankomst begin je de beklimming met een lokale gids, wandelend door een groot bebost gebied. Volg de paden van het vulkanische gebied en geniet onderweg van het uitzicht op de andere vulkanen en de regionale vegetatie. Wanneer je het plateau bereikt, kun je de hoofdkrater van de vulkaan van een afstand bekijken. Bekijk de lava die afhankelijk is van de activiteit van de vulkaan en enkele stoombaden die door de hitte van de Pacaya vulkaan zijn ontstaan. Nadat je hebt genoten van het spectaculaire uitzicht op de vulkanen Agua, Fuego en Acatenango op de top van Pacaya, begin je aan de afdaling naar de basis, voordat je de bus neemt terug naar Antigua.

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Bekijk de zonsondergang en zonsopgang vanuit Acatenango. Slaap vannacht in het basiskamp dat vlak voor de vulkaan Fuego ligt, tegenover de vulkaan op een hoogte van 3700 meter boven zeeniveau. Begin 's ochtends met een pendeldienst van Antigua naar het dorp La Soledad. Begin je wandeling en wandel tot de zon onder begint te gaan om het uitzicht van hoog boven je te kunnen bewonderen. Slaap een nacht in het basiskamp. Op dag twee sta je vroeg op en maak je een snelle wandeling naar de top. Geniet van het hoge uitzicht op de zonsopgang. Ontbijt in het basiskamp voor de tocht terug naar het dorp. Uiteindelijk bereik je het dorp voor de middag. Geniet van vrije tijd om rond te kijken voor de transfer naar Antigua, en geniet van de rest van je dag in de stad. Ook als je meer informatie wilt, open dan deze link en lees het document met alle informatie. https://drive.google.com/file/d/1qshMR_hMEBrNRxpGOBSx8i77E5rK0uk2/view?usp=sharing Te huur: uitrusting, dragers of opbergtassen, reserveer via deze link. https://app.recurrente.com/s/tours-activities-sa

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Bezoek de Tikal Maya-ruïnes op een dagtrip vanuit Flores. Geniet van een prachtige zonsopgang voordat je door de wilde jungle rijdt en met een lokale gids door de adembenemende ruïnes wandelt. Ontmoet je chauffeur op het ontmoetingspunt bij de ingang van het eiland Flores. Rijd de stad uit in de richting van de archeologische vindplaats en zie hoe de lucht in karmozijnrode kleuren barst met de zonsopgang. Ga de jungle in terwijl je je avontuur voortzet en maak kennis met je gids aan het begin van de kronkelende bospaden. Begin met wandelen en bewonder het landschap terwijl je trekt en ontdek de tempels, piramides, ruïnes en paleizen van de Maya's. Luister naar de tjilpende vogels en spot apen die door de bomen slingeren. Leer meer over de geschiedenis van de Maya-cultuur en hoe deze wonderen van de archeologie werden gebouwd en gebruikt.

Guatemala Stad: Gedeelde transfer naar Antigua

Guatemala Stad: Gedeelde transfer naar Antigua

Begin een ongelooflijke ervaring in Guatemala met onze gedeelde enkele reis naar Antigua Guatemala. Geniet van de flexibiliteit van het kiezen van je ophaalservice, tussen de meeste hotels in Guatemala Stad en La Aurora International Airport. Kies je gewenste vertrektijd uit zes beschikbare vertrektijden. Bij vertrek vanaf het vliegveld krijg je hulp bij het herschikken van de vertrektijden in geval van vertragingen als je dit van tevoren doorgeeft. Geniet van de emblematische architectuur van Antigua Guatemala, al zijn antieke plaatsen vol geschiedenis van de eerste hoofdstad van Guatemala, waar je ook allerlei activiteiten kunt doen. Je ophaalpunt is bij het Atitrans kantoor in Antigua, gelegen in Segunda Calle Oriente, No 12, ongeveer 2 uur na het ophalen, vanwaar je een taxi kunt nemen of naar veel plaatsen kunt lopen. Wij garanderen een stressvrije reis door Guatemala. Je zult kunnen ontspannen in onze comfortabele shuttle, uitgerust met alle basisvoorzieningen (inclusief airco), op een veilige en budgetvriendelijke ervaring. Mis deze kans niet, reserveer nu voor een geweldige ervaring!

Vanuit Panajachel: Atitlan meer tour per boot met gids

Vanuit Panajachel: Atitlan meer tour per boot met gids

Vaar over het meer van Atitlan en bezoek de dorpen van San Juan La Laguna tijdens deze gedeelde sightseeingtour van een hele dag. Het meer van Atitlan, omringd door 3 vulkanen op de zuidelijke flank, is het diepste meer van Midden-Amerika. Vertrekkend vanuit Panajachel, bij de toegangspoort tot het meer, neemt je privégids je mee op een schilderachtige gedeelde boottocht voordat je enkele lokale textielgemeenschappen en de Maya-dorpen van San Juan La Laguna gaat verkennen. Krijg een fantastisch uitzicht op de vulkanen Atitlan, Toliman en San Pedro, terwijl je zelf ervaart waarom het gebied zo'n Mekka werd voor beatniks en Boheemse schrijvers zoals Aldous Huxley. Vang de geur van koffieplantages op en probeer dan wat versgemalen koffie. Hier kun je jezelf onderdompelen in de relaxte sfeer van de Tz'utujil Maya's en de lawaaierige wijzerplaat van het moderne leven op nul zetten.

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Westelijke Hooglanden van Guatemala

Westelijke Hooglanden van Guatemala

Westelijke Hooglanden van Guatemala In kleine groep: onze aanbevelingen

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Loop 2 uur naar de top van de Pacaya-vulkaan en geniet van een prachtig uitzicht. Vertrek vanuit Antigua voor een busreis van 1 uur naar de basis van de vulkaan voordat je meteen begint aan je 2 uur durende trektocht met je lokale gids. Wandel door prachtige dennenbossen naar het moeilijkere vulkanische asgedeelte en uiteindelijk naar de zwavelrokende kegel. Af en toe zie je zelfs kleine uitbarstingen en lavastromen, afhankelijk van de activiteit van de vulkaan. Vanaf de top kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de nabijgelegen vulkanen, Agua, Fuego en Acatenango, de Pacifische laaglanden en helemaal tot aan El Salvador. Om je veiligheid te garanderen, kun je de krater niet bezoeken, maar krijg je een geweldig uitzicht op gloeiend hete lavastromen en stoombaden gecreëerd door de hitte van Pacaya. Neem hier een pauze en ontspan terwijl u geniet van meer mooie uitzichten voordat u terugwandelt naar de voet van de vulkaan, vanwaar u terugkeert naar uw accommodatie.

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Ervaar de grootsheid van Acatenango en de Fuego vulkaan op deze 2-daagse tour. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Antigua Guatemala tussen 9:00 en 9:20 uur, afhankelijk van de volgorde van de route, maar zorg dat je vanaf 9:00 uur klaar staat om vertragingen te voorkomen. Dan verlaten we Antigua om een stop te maken bij ons station waar we je eten, twee liter water, jassen, handschoenen, mutsen en hier kun je rugzakken en zaklampen huren en geven we extra informatie over de tour. Dit is van 9:45 tot 10:15 uur. Dan komen we aan in het dorp La Soledad waar we de gidsen zullen ontmoeten die je zullen begeleiden op de tocht, we zullen hier om ongeveer 11:15 - 11:30 uur aankomen, na het doorgeven van de naam van de groep en een aantal gegevens van de gids zullen we beginnen met de wandeling naar het basiskamp dit zal 4,5 tot 6 uur duren, afhankelijk van de doorgang van de groep. Ook heel belangrijk, neem toiletpapier mee, ik zal je uitleggen hoe de toiletten zijn in de vulkaan: Er zijn in totaal 3 badkamers: De eerste een uur voor het begin van de wandeling, het is een normale badkamer. nog twee badkamers: 3 uur klimmen - 1 natuurlijke badkamer In het kamp is er ook 1 natuurlijke badkamer, die wordt gebruikt door de groep, op dezelfde manier raad ik aan om naar de eerste badkamer in het station te gaan, omdat deze het meest comfortabel is. We komen ongeveer tussen 16.45 en 17.45 uur aan in het basiskamp:45 pm afhankelijk van het tempo dat de groep heeft gehad, hier zal de gids je onderbrengen in de koepels zodat je je spullen kunt achterlaten en kunt ontspannen, hier begint de wandeling naar de Vuurvulkaan, deze wandeling is geheel optioneel het is 1 uur met een kwartier heen en hetzelfde terug, Deze wandeling heeft een extra kosten van Q200 quetzalez, hier zul je tot 300 meter van de krater komen om de majestueuze uitbarstingen te waarderen, mensen die niet gaan zullen wachten in het kamp waar je ook de uitbarstingen kunt zien. De tweede dag begint om 4 uur 's ochtends, waar je naar de top van de Acatenango-vulkaan klimt om de zonsopgang vanaf de top te bewonderen, mensen die niet willen klimmen kunnen wachten in het kamp, dan zal de gids ongeveer tussen 6 en 7 uur 's ochtends het ontbijt voor je klaarmaken, om dan te beginnen met afdalen naar het punt waar we de wandeling de vorige dag zijn begonnen, waar de bus op je wacht die je terugbrengt naar Antigua Guatemala :3.

Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

In onze Tour met gids naar het Tikal National Park krijg je de kans om het hart van de Maya wereld te ontdekken en zo paleizen tempels Maya balspelen erfenis van een grote beschaving evenals de overvloedige flora en fauna te verkennen terwijl onze lokale gids informatie deelt over deze Grote Beschaving. We rijden ongeveer 45 minuten tot we de hoofdingang van het Tikal National Park bereiken waar we tickets kunnen kopen (deze zijn niet inbegrepen) voor Q. 150,00 per persoon. We rijden nog 20 minuten en komen aan bij het bezoekerscentrum in deze plaats vinden we een kaart bij de Tikal schaal (model) Restaurant winkels, Baños service onze gids geeft een 15 -minuten gratis We gaan naar de controle van de tickets en dan beginnen de Tour in het Nationaal Park Tikal Wandeltour zullen we verkennen van de belangrijkste punten als het centrale plein waar we de Tikal icoon de tempel van de grote Jaguar, tempel II acropolis norte Als goed als we zullen ontdekken de nummer IV tempel of de twee - fase slang, verloren wereld deze twee gebouwen kunnen ook worden bezocht. en in staat zijn om te begrijpen wat de grote Maya-beschaving was. We eindigen onze tour bij het bezoekerscentrum, waar we vrije tijd krijgen voordat we op de bus stappen om terug te keren naar Flores. ☑️ Schema's: Flores Terugkeer van Tikal 4:30 uur 12:30 uur 6:00 uur 1:00 uur 8:00 uur 3:00 uur 10:00 uur 16:00 uur ▪️There er zijn geen wijzigingen in de inlevertijden Je moet op de toegewezen tijd terugkomen

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Na een ophaalservice vanaf je hotel vertrek je vanuit Antigua naar de voet van de Pacaya vulkaan. Ga ontspannen in een bus zitten voor de 1 uur durende tocht. Bij aankomst begin je de beklimming met een lokale gids, wandelend door een groot bebost gebied. Volg de paden van het vulkanische gebied en geniet onderweg van het uitzicht op de andere vulkanen en de regionale vegetatie. Wanneer je het plateau bereikt, kun je de hoofdkrater van de vulkaan van een afstand bekijken. Bekijk de lava die afhankelijk is van de activiteit van de vulkaan en enkele stoombaden die door de hitte van de Pacaya vulkaan zijn ontstaan. Nadat je hebt genoten van het spectaculaire uitzicht op de vulkanen Agua, Fuego en Acatenango op de top van Pacaya, begin je aan de afdaling naar de basis, voordat je de bus neemt terug naar Antigua.

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Bekijk de zonsondergang en zonsopgang vanuit Acatenango. Slaap vannacht in het basiskamp dat vlak voor de vulkaan Fuego ligt, tegenover de vulkaan op een hoogte van 3700 meter boven zeeniveau. Begin 's ochtends met een pendeldienst van Antigua naar het dorp La Soledad. Begin je wandeling en wandel tot de zon onder begint te gaan om het uitzicht van hoog boven je te kunnen bewonderen. Slaap een nacht in het basiskamp. Op dag twee sta je vroeg op en maak je een snelle wandeling naar de top. Geniet van het hoge uitzicht op de zonsopgang. Ontbijt in het basiskamp voor de tocht terug naar het dorp. Uiteindelijk bereik je het dorp voor de middag. Geniet van vrije tijd om rond te kijken voor de transfer naar Antigua, en geniet van de rest van je dag in de stad. Ook als je meer informatie wilt, open dan deze link en lees het document met alle informatie. https://drive.google.com/file/d/1qshMR_hMEBrNRxpGOBSx8i77E5rK0uk2/view?usp=sharing Te huur: uitrusting, dragers of opbergtassen, reserveer via deze link. https://app.recurrente.com/s/tours-activities-sa

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Bezoek de Tikal Maya-ruïnes op een dagtrip vanuit Flores. Geniet van een prachtige zonsopgang voordat je door de wilde jungle rijdt en met een lokale gids door de adembenemende ruïnes wandelt. Ontmoet je chauffeur op het ontmoetingspunt bij de ingang van het eiland Flores. Rijd de stad uit in de richting van de archeologische vindplaats en zie hoe de lucht in karmozijnrode kleuren barst met de zonsopgang. Ga de jungle in terwijl je je avontuur voortzet en maak kennis met je gids aan het begin van de kronkelende bospaden. Begin met wandelen en bewonder het landschap terwijl je trekt en ontdek de tempels, piramides, ruïnes en paleizen van de Maya's. Luister naar de tjilpende vogels en spot apen die door de bomen slingeren. Leer meer over de geschiedenis van de Maya-cultuur en hoe deze wonderen van de archeologie werden gebouwd en gebruikt.

Guatemala Stad: Gedeelde transfer naar Antigua

Guatemala Stad: Gedeelde transfer naar Antigua

Begin een ongelooflijke ervaring in Guatemala met onze gedeelde enkele reis naar Antigua Guatemala. Geniet van de flexibiliteit van het kiezen van je ophaalservice, tussen de meeste hotels in Guatemala Stad en La Aurora International Airport. Kies je gewenste vertrektijd uit zes beschikbare vertrektijden. Bij vertrek vanaf het vliegveld krijg je hulp bij het herschikken van de vertrektijden in geval van vertragingen als je dit van tevoren doorgeeft. Geniet van de emblematische architectuur van Antigua Guatemala, al zijn antieke plaatsen vol geschiedenis van de eerste hoofdstad van Guatemala, waar je ook allerlei activiteiten kunt doen. Je ophaalpunt is bij het Atitrans kantoor in Antigua, gelegen in Segunda Calle Oriente, No 12, ongeveer 2 uur na het ophalen, vanwaar je een taxi kunt nemen of naar veel plaatsen kunt lopen. Wij garanderen een stressvrije reis door Guatemala. Je zult kunnen ontspannen in onze comfortabele shuttle, uitgerust met alle basisvoorzieningen (inclusief airco), op een veilige en budgetvriendelijke ervaring. Mis deze kans niet, reserveer nu voor een geweldige ervaring!

Vanuit Panajachel: Atitlan meer tour per boot met gids

Vanuit Panajachel: Atitlan meer tour per boot met gids

Vaar over het meer van Atitlan en bezoek de dorpen van San Juan La Laguna tijdens deze gedeelde sightseeingtour van een hele dag. Het meer van Atitlan, omringd door 3 vulkanen op de zuidelijke flank, is het diepste meer van Midden-Amerika. Vertrekkend vanuit Panajachel, bij de toegangspoort tot het meer, neemt je privégids je mee op een schilderachtige gedeelde boottocht voordat je enkele lokale textielgemeenschappen en de Maya-dorpen van San Juan La Laguna gaat verkennen. Krijg een fantastisch uitzicht op de vulkanen Atitlan, Toliman en San Pedro, terwijl je zelf ervaart waarom het gebied zo'n Mekka werd voor beatniks en Boheemse schrijvers zoals Aldous Huxley. Vang de geur van koffieplantages op en probeer dan wat versgemalen koffie. Hier kun je jezelf onderdompelen in de relaxte sfeer van de Tz'utujil Maya's en de lawaaierige wijzerplaat van het moderne leven op nul zetten.

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Veelgestelde vragen over In kleine groep in Westelijke Hooglanden van Guatemala

Welke andere activiteiten dan In kleine groep zijn de moeite waard in Westelijke Hooglanden van Guatemala?

Andere onmisbare dingen om te doen in Westelijke Hooglanden van Guatemala:

Activiteiten in Westelijke Hooglanden van Guatemala

Wat te doen in Guatemala

Andere activiteiten in Westelijke Hooglanden van Guatemala

Wil je alle activiteiten in Westelijke Hooglanden van Guatemala bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.