Datums kiezen

Westelijke Hooglanden van Guatemala
Sporten in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht

Westelijke Hooglanden van Guatemala Sporten in de buitenlucht: onze aanbevelingen

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

1. Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Loop 2 uur naar de top van de Pacaya-vulkaan en geniet van een prachtig uitzicht. Vertrek vanuit Antigua voor een busreis van 1 uur naar de basis van de vulkaan voordat je meteen begint aan je 2 uur durende trektocht met je lokale gids. Wandel door prachtige dennenbossen naar het moeilijkere vulkanische asgedeelte en uiteindelijk naar de zwavelrokende kegel. Af en toe zie je zelfs kleine uitbarstingen en lavastromen, afhankelijk van de activiteit van de vulkaan. Vanaf de top kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de nabijgelegen vulkanen, Agua, Fuego en Acatenango, de Pacifische laaglanden en helemaal tot aan El Salvador. Om je veiligheid te garanderen, kun je de krater niet bezoeken, maar krijg je een geweldig uitzicht op gloeiend hete lavastromen en stoombaden gecreëerd door de hitte van Pacaya. Neem hier een pauze en ontspan terwijl u geniet van meer mooie uitzichten voordat u terugwandelt naar de voet van de vulkaan, vanwaar u terugkeert naar uw accommodatie.

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

2. Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Bekijk de zonsondergang en de zonsopgang vanaf Acatenango. Slaap 's nachts in het basiskamp vlak voor de Fuego-vulkaan, met uitzicht op een hoogte van 3.700 meter boven zeeniveau. Begin 's ochtends met een shuttle van Antigua naar het dorp La Soledad. Begin je wandeling en wandel tot de zon ondergaat om het uitzicht van bovenaf te vangen. Slaap een nacht in het basiskamp. Sta op dag twee vroeg op en maak een korte wandeling naar de top. Geniet van een verhoogd uitzicht op de zonsopgang. Het ontbijt wordt geserveerd in het basiskamp voordat de tocht terug naar het dorp begint. Eindelijk bereik je het dorp voor de middag. Geniet van vrije tijd om rond te kijken voor de transfer naar Antigua en geniet van de rest van je dag in de stad.

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

3. Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Bezoek de Tikal Maya-ruïnes op een dagtrip vanuit Flores. Geniet van een prachtige zonsopgang voordat je door de wilde jungle rijdt en met een lokale gids door de adembenemende ruïnes wandelt. Ontmoet je chauffeur op het ontmoetingspunt bij de ingang van het eiland Flores. Rijd de stad uit in de richting van de archeologische vindplaats en zie hoe de lucht in karmozijnrode kleuren barst met de zonsopgang. Ga de jungle in terwijl je je avontuur voortzet en maak kennis met je gids aan het begin van de kronkelende bospaden. Begin met wandelen en bewonder het landschap terwijl je trekt en ontdek de tempels, piramides, ruïnes en paleizen van de Maya's. Luister naar de tjilpende vogels en spot apen die door de bomen slingeren. Leer meer over de geschiedenis van de Maya-cultuur en hoe deze wonderen van de archeologie werden gebouwd en gebruikt.

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

4. Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Ervaar de grootsheid van Acatenango en de Fuego vulkaan op deze 2-daagse tour. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Antigua Guatemala om 9:00 uur. Twee uur later arriveer je bij het beginpunt van de wandeling naar de Acatenango Vulkaan. Stop om 13:00 uur voor de lunch. Na een prachtige wandeling tussen wisselende landschappen kom je rond 16:00 uur aan bij het kamp. Eenmaal in het kamp heb je de optie om de extra tour naar de Fuego Vulkaan te nemen, waar je de krater van de vuurvulkaan op slechts 300 meter afstand kunt zien. Later keer je terug naar het kamp en eet je voor een kampvuur. Geniet van het spectaculaire nachtzicht dat de vulkaan je biedt. En geniet daarna van een goede nachtrust in een gedeelde slaapkoepel voordat het avontuur 's ochtends verdergaat. De volgende dag sta je om 4:00 uur op om te beginnen aan de beklimming van de top van de Acatenango vulkaan. Geniet van een vroege aankomst op de top en wees getuige van een majestueuze zonsondergang boven de wolken. Na de afdaling ontbijt je om 7:30 uur in het kamp en ga je verder naar beneden, waar de bus wacht om je terug te brengen naar je hotel of een ander adres. Vertrek met herinneringen aan een avontuur dat een leven lang meegaat.

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

5. Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Na een ophaalservice vanaf je hotel vertrek je vanuit Antigua naar de voet van de Pacaya vulkaan. Ga ontspannen in een bus zitten voor de 1 uur durende tocht. Bij aankomst begin je de beklimming met een lokale gids, wandelend door een groot bebost gebied. Volg de paden van het vulkanische gebied en geniet onderweg van het uitzicht op de andere vulkanen en de regionale vegetatie. Wanneer je het plateau bereikt, kun je de hoofdkrater van de vulkaan van een afstand bekijken. Bekijk de lava die afhankelijk is van de activiteit van de vulkaan en enkele stoombaden die door de hitte van de Pacaya vulkaan zijn ontstaan. Nadat je hebt genoten van het spectaculaire uitzicht op de vulkanen Agua, Fuego en Acatenango op de top van Pacaya, begin je aan de afdaling naar de basis, voordat je de bus neemt terug naar Antigua.

Meer van Atitlan: Dagtocht per boot met deskundige gids

6. Meer van Atitlan: Dagtocht per boot met deskundige gids

Vaar over het meer van Atitlan en bezoek de dorpen van San Juan La Laguna tijdens deze gedeelde sightseeingtour van een hele dag. Het meer van Atitlan, omringd door 3 vulkanen op de zuidelijke flank, is het diepste meer van Midden-Amerika. Vertrekkend vanuit Panajachel, bij de toegangspoort tot het meer, neemt je privégids je mee op een schilderachtige gedeelde boottocht voordat je enkele lokale textielgemeenschappen en de Maya-dorpen van San Juan La Laguna gaat verkennen. Krijg een fantastisch uitzicht op de vulkanen Atitlan, Toliman en San Pedro, terwijl je zelf ervaart waarom het gebied zo'n Mekka werd voor beatniks en Boheemse schrijvers zoals Aldous Huxley. Vang de geur van koffieplantages op en probeer dan wat versgemalen koffie. Hier kun je jezelf onderdompelen in de relaxte sfeer van de Tz'utujil Maya's en de lawaaierige wijzerplaat van het moderne leven op nul zetten.

Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

7. Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

In onze Tour met gids naar het Tikal National Park krijg je de kans om het hart van de Maya wereld te ontdekken en zo paleizen tempels Maya balspelen erfenis van een grote beschaving evenals de overvloedige flora en fauna te verkennen terwijl onze lokale gids informatie deelt over deze Grote Beschaving. We rijden ongeveer 45 minuten tot we de hoofdingang van het Tikal National Park bereiken waar we tickets kunnen kopen (deze zijn niet inbegrepen) voor Q. 150,00 per persoon. We rijden nog 20 minuten en komen aan bij het bezoekerscentrum in deze plaats vinden we een kaart bij de Tikal schaal (model) Restaurant winkels, Baños service onze gids geeft een 15 -minuten gratis We gaan naar de controle van de tickets en dan beginnen de Tour in het Nationaal Park Tikal Wandeltour zullen we verkennen van de belangrijkste punten als het centrale plein waar we de Tikal icoon de tempel van de grote Jaguar, tempel II acropolis norte Als goed als we zullen ontdekken de nummer IV tempel of de twee - fase slang, verloren wereld deze twee gebouwen kunnen ook worden bezocht. en in staat zijn om te begrijpen wat de grote Maya-beschaving was. We eindigen onze tour bij het bezoekerscentrum, waar we vrije tijd krijgen voordat we op de bus stappen om terug te keren naar Flores.

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

8. Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

9. Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Vanuit Antigua: 2-daagse Acatenango-vulkaanwandeltocht met eten

10. Vanuit Antigua: 2-daagse Acatenango-vulkaanwandeltocht met eten

Er zijn ongeveer 5 uur wandelen om het kamp te bereiken, onderweg zullen er verschillende stops zijn voor rust, hydratatie en eten. Er is de mogelijkheid om de eerste dag de vulkaan van vuur te bezoeken met een extra wandeling van 03 uur heen en terug. Mensen die dit wensen, moeten op het moment van boeking bevestigen om een gids met ervaring in de vuurvulkaan toe te wijzen. De prijs voor een bezoek aan de vulkaan van vuur is Q200 per persoon. De accommodatie in de tenten wordt gedeeld Dag 2: 04.00 uur Begin van de klim naar de top van Acatenango 05.45 uur Aankomst op de top van Acatenango Uitzicht op de zonsopgang op de top afdaling naar de top 07.30 uur Ontbijt in het kamp team beoordeling 8.30 uur Begin van de afdaling 11:30 Aankomst in La Soledad Village 12:30 Aankomst in Antigua Guatemala

55 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Westelijke Hooglanden van Guatemala

Westelijke Hooglanden van Guatemala

Veelgestelde vragen over Sporten in de buitenlucht in Westelijke Hooglanden van Guatemala

Welke andere activiteiten dan Sporten in de buitenlucht zijn de moeite waard in Westelijke Hooglanden van Guatemala?

Andere onmisbare dingen om te doen in Westelijke Hooglanden van Guatemala:

Andere activiteiten in Westelijke Hooglanden van Guatemala

Wil je alle activiteiten in Westelijke Hooglanden van Guatemala bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.