Westelijke Meer

Westelijke Meer: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: cultuur- en sightseeingtour in vintage GAZ-69 Jeep

1. Hanoi: cultuur- en sightseeingtour in vintage GAZ-69 Jeep

Tour door Hanoi in een vintage GAZ-69, de klassieke legerjeep uit de jaren 50 en 60 tijdens het Sovjettijdperk. Ga op reis door de vele wijken van de stad en leer het Hanoi van vroeger en nu kennen met een privé- of gedeelde gids. Begin met ophalen bij uw hotel of op een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids voordat je op avontuur gaat. Begin met een duik in het doolhof van achterafstraatjes en kleine steegjes om erachter te komen hoe het dagelijkse leven in Hanoi er echt uitziet. Krijg een eerlijk en authentiek inzicht in de goede, slechte en rare kanten van de stad. Rijd vervolgens langs en bezoek de must-see bezienswaardigheden, waaronder het mausoleum van Ho Chi Minh, de eeuwenoude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, de historische treinstraat, de betoverende Franse wijk, de oude wijk, het romantische West Lake en het Hoan Kiem-meer, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Op het laatste deel van je Hanoi Jeep-tour ontsnap je aan de bruisende stad naar de vredige en aantrekkelijke dorpen rond West Lake en Truc Bach Lake. Ervaar uit de eerste hand hoe dergelijke contrasterende levensstijlen naast elkaar kunnen bestaan tussen het stadscentrum en de buitenwijken. Vind verborgen rustige plekjes voorbij de duizenden wolkenkrabbers. Onderweg stop je bij lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes om te genieten van de lekkerste gerechten die Hanoi te bieden heeft. Proef authentieke gerechten met geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

2. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Laat je ophalen door je vriendelijke gids en begin Hanoi City te verkennen. Aankomst bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish IsLand in West Lake. Het is de oudste pagode in Ha Noi, gebouwd in de 6e eeuw. Bezoek het Ho Chi Minh-complex, waar je de kans krijgt om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar mensen de Goddess of Mercy komen aanbidden - het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek het Vietnam Etnologisch Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in het hele land van Vietnam wonen. Lunchen in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken met 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Ga naar het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk door de Franse kolonisten in Indochina werd gebruikt voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Laat je afzetten bij het Water Puppet Theatre en geniet ongeveer een uur van de show.

Half-Day Hanoi Foodie Tour door Motorbike

3. Half-Day Hanoi Foodie Tour door Motorbike

De gids haalt je 's ochtends op bij je hotel. Begin je tour door de oude wijk van Hanoi en het Hoan Kiem-meer, bekijk de beroemde oude gebouwen van dichtbij en voel de sfeer van de lokale mensen die zaken doen. Bezoek de St. Joseph-kathedraal en het grote operagebouw van Hanoi. Daarna arriveer je bij het Ho Chi Minh Mausoleum, waar je te voet een rondleiding krijgt met een professionele gids om je door de geschiedenis te vertellen en al je vragen te beantwoorden. Rijd daarna door de stad, buiten de oude wijk, waar de meeste toeristen niet komen, langs enkele van de majestueuze, historische gebouwen aan de rand van West Lake. En mag zeker de Tran Quoc Pagoda niet missen, de oudste pagode van Hanoi. Hierna rijd je rond West Lake, langs enkele van de duurste onroerend goed in Vietnam, met een aantal korte stops voor fotomomenten. Stop voor de lunch. Geniet van een lunch in een authentieke Vietnamese lokale voedselwinkel. Na de lunch word je meegenomen naar een berucht koffietentje waar ze onze Vietnamese traditionele eierkoffie maken. Neem een slok en de smaak zal je meenemen. Einde van de tour brengt de gids je naar je hotel

Hanoi: City Highlights Tour met transfer en lunch

4. Hanoi: City Highlights Tour met transfer en lunch

8h00 – 8h30: We halen je op bij je hotel. We beginnen het Ho Chi Minh-complex te bezoeken, inclusief het mausoleum van Ho Chi Minh - de laatste rustplaats van de Vietnamese grote vader of oom Ho, het paalhuis van president Ho Chi Minh - waar oom Ho woonde en werkte van 1958 tot 1969, en bezoek vervolgens Ho Chi Minh Museum waar toeristen meer te weten komen over zijn toewijding voor Vietnam. 10.30 uur: We vervolgen onze reis naar de Tran Quoc-pagode, boeddhistische relikwieën en nationaal erfgoed, gelegen aan de ene kant van West Lake. 11h00 : Dan gaan we verder met een bezoek aan een van deze : Optie 1: Bat Trang Keramiek & Aardewerk Dorp (Op maandag – vrijdag) Optie 2: Vietnam Museum voor Volkenkunde (Op dinsdag – woensdag - donderdag – zaterdag – zondag) 12.30 uur: lunch in een lokaal restaurant. 13.30 - 13.45 uur: Ga verder met een bezoek aan de Tempel van de Literatuur - De eerste universiteit in Vietnam. 15.30 uur: vertrek naar het Hoan Kiem-meer om de Ngoc Son-tempel te bezoeken, waar generaal Tran Hung Dao wordt aanbeden - de meest getalenteerde generaal van Vietnam in de oudheid. 16u30 : Einde van de Reis ! Terug naar hotel

Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

5. Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en de manier van leven van Hanoi op deze leuke Vespa-tour door de stad. Reizen met een Vespa geeft je een unieke en opwindende smaak van Hanoi, waarbij je het verleden, het heden en de toekomst ervaart. Uw Vespa-gids zal u naar de must-see bezienswaardigheden leiden, weg van de toeristische gebieden die alleen een echte inheemse Hanoiaan zou weten. Enkele van de plaatsen in de tour zijn de stadspoort, de Long Bien-brug, het Westmeer, de Tay Ho-tempel en de Van Nien-pagode. Geniet van een authentieke lokale lunch in een speciaal restaurant en ga verder met uw bezoek aan het Ngu Hiep-meer, waar zich een B-52 bommenwerperwrak bevindt, het Ho Chi Minh Mausoleum - een 1000-jaar oude citadel en tenslotte de Franse wijk.

Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

6. Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

De tour begint met het ophalen van je hotel in de oude wijk van Hanoi of het ontmoetingspunt. Kies voor een privégids of ga op een leuke groepsreis. Je wordt begroet door de gids en chauffeur voor een veiligheidsbriefing en introductie tot je Minsk-fiets uit het Sovjettijdperk. Begin vervolgens je stedelijke avontuur naar de beste bezienswaardigheden, buurten en eetplekken in Hanoi. Duik het echte Hanoi in en bezoek de meer verborgen delen van de stad. Proef een stukje van het Hanoiaanse leven in het doolhof van achterafstraatjes, kleine steegjes, lokale huizen, scholen en markten, en ervaar waar en hoe de lokale bevolking leeft, werkt en speelt. Ga vervolgens naar het tweede deel van de tour, waar je langskomt en stopt bij de must-see bezienswaardigheden. Je zult veel plaatsen zien, waaronder: Ho Chi Minh-mausoleum (dat wordt beschouwd als het Mekka van de Vietnamezen), de 1000 jaar oude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, het historische trainingsparcours, de betoverende French Quarter, de drukke en bruisende Old Quarter, de romantische meren van Hoan Kiem, West Lake, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Je bezoekt ook de poëtische en vredige dorpen en drijvende gemeenschap langs de Rode Rivier. Verrijk uw ervaring met het harmonieuze contrast tussen de stad en het platteland van Hanoi. Terwijl je onderweg bent tussen haltes, kun je een hapje eten in authentieke lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes. Geniet van de lekkerste gerechten uit Hanoi, waaronder familiestukken en gerechten met geheime recepten.

West Lake & French Quarter: Private Fun Jeep Drive

7. West Lake & French Quarter: Private Fun Jeep Drive

Kies uit de lijst met fantastische bestemmingen in Hanoi en ga vervolgens op avontuur. Rijd rond het West Lake en de kleine straatjes en bekijk de dagelijkse routines van de lokale bevolking vanuit de jeep. De volgende haltes op deze reis zijn Hoang Hoa Tham Street en de voormalige French Quarter. Hoang Hoa Tham Street staat bekend als een van de drie traditionele markten die bloemen en sierbomen verkopen met een opvallende weergave van kleurrijke en prachtige bloemen. Tijdens de ochtendtour pauzeer je in een lokaal thee- of koffiehuis om te genieten van Vietnamese traditionele thee of koffie. In de middag kunt u een pauze nemen bij HABECO (Hanoi Beverage Company) waar traditioneel bier van de tap (Bia Hoi) wordt gebrouwen met behulp van het brouwerijsysteem dat in 1890 door de Fransen is gebouwd.

Hanoi: Shopping and Food Market Tour door Motorbike

8. Hanoi: Shopping and Food Market Tour door Motorbike

U ontmoeten met uw motor-riding-gids in uw hotel in Hanoi centrum, ga dan naar de eerste bestemming - Long Bien markt, een van de grootste markt in Hanoi met diversiteit soorten fruit. Vervolgens krijgt u de drukte straat over te steken voor een korte wandeling in de meest beroemde meer - West Lake met prachtige bezienswaardigheden en genieten van de geweldige sfeer in de ochtend. De volgende stop-off is Chau Long markt- vismarkt. In deze markt, verkopen ze vele soorten vissen en ander zeevoedsel en kom naar Dong Xuan Market - of Cho Dong Xuan, is de oudste en grootste markt in Hanoi. Als je wilt gaan winkelen en tegelijkertijd muisstil in de gangen van de geschiedenis, dan Dong Xuan Market is de geschikte plek voor jou. Deze grote meerdere verdiepingen markt verkoopt alles, van verse levensmiddelen naar huishoudelijke apparaten, kunt u ze allemaal hier. Het verlaten van de architectonische en culturele plekken voor een tweedehands goederen-selling gebied op de motor zal u dichter bij het dagelijkse leven van de lokale bevolking te voelen. En dan zul je naar een Hanoi traditioneel restaurant voor de lunch. Na een korte rust, zult u rijden op de motor verder door Hanoi 36 oude straten te passen. U zult genieten van een lunch in een authentieke Vietnamese lokaal bier restaurant met een prachtige verscheidenheid aan onbeperkt eten te voorzien voor elk wat wils. U vindt de manier waarop de lokale bevolking koken verkennen. Het weer gaan winkelen voordat onze moto-riding gids u terug naar uw hotel te nemen.

Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

9. Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

Verken de interessante geschiedenis van de prachtige hoofdstad Hanoi achterop een motor. Bekijk het Ho Chi Minh Mausoleum, de oude wijk, het Franse historische museum, het Vietnamese vrouwenmuseum, de Tempel van de Literatuur, het Vietnam Museum voor Volkenkunde en The West Lake. Nadat je door je chauffeur-gids bent opgehaald bij je hotel, is de eerste bestemming een lokale coffeeshop waar je kunt genieten van unieke eierkoffie, een specialiteit van Hanoi, terwijl je het tourprogramma bespreekt. Begin de tour door een lokale markt in Hanoi te bezoeken. Het verkennen van de markt is een spannende manier om de cultuur te begrijpen. Vervolg de tour door de Tempel van de Literatuur te bezoeken om meer te weten te komen over hoe het onderwijs in Vietnam van vroeger tot nu werkte. De volgende attractie is het Vietnamese Vrouwenmuseum, een prachtige plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van vrouwen in Vietnam. Daarna is het al middag dus neem een pauze in een van de beste veganistische restaurants in Hanoi en leer alles over de Vietnamese veganistische keuken. Na de heerlijke maaltijd is uw laatste bezoek aan de Long Bien-brug, een historische vrijdragende brug over de Rode Rivier die twee districten, Hoan Kiem en Long Bien, met elkaar verbindt.

Private Jeep Tour: Etnologisch Museum & Kumquat Village

10. Private Jeep Tour: Etnologisch Museum & Kumquat Village

De jeep haalt je op bij je hotel en brengt je naar het Volkenkundemuseum. Het Volkenkundig Museum geeft een uitstekend overzicht van de etnische groepen van het land, hun gebruiken en manieren van leven. Het hoogtepunt hier is de grote, prachtige buitenruimte met echte huizen en verbindingen zoals gebouwd en gebruikt door de vele verschillende etnische groepen. Na het museum wordt u naar het West Lake gereden - het grootste meer in Hanoi met veel religieuze monumenten langs de oever. De ontspannende rit brengt je dichter bij het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Vanaf het meer ga je naar Tu Lien - waar de lokale bevolking bekend staat om hun traditionele beroep van het verbouwen van kumquat en kersenbloesem voor het nieuwe maanjaar. Voor de lunch eet je in een beroemd lokaal restaurant dat je niet alleen lekker eten biedt, maar ook een geweldig uitzicht op het West Lake. Na de lunch wordt u afgezet op de door u gekozen plaats.

Sitemap Westelijke Meer

Wil je alle activiteiten in Westelijke Meer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.