Kies data

Westelijke Meer

Westelijke Meer: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: cultuur- en sightseeingtour in vintage GAZ-69 Jeep

1. Hanoi: cultuur- en sightseeingtour in vintage GAZ-69 Jeep

Tour door Hanoi in een vintage GAZ-69, de klassieke legerjeep uit de jaren 50 en 60 tijdens het Sovjettijdperk. Ga op reis door de vele wijken van de stad en leer het Hanoi van vroeger en nu kennen met een privé- of gedeelde gids. Begin met ophalen bij uw hotel of op een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids voordat je op avontuur gaat. Begin met een duik in het doolhof van achterafstraatjes en kleine steegjes om erachter te komen hoe het dagelijkse leven in Hanoi er echt uitziet. Krijg een eerlijk en authentiek inzicht in de goede, slechte en rare kanten van de stad. Rijd vervolgens langs en bezoek de must-see bezienswaardigheden, waaronder het mausoleum van Ho Chi Minh, de eeuwenoude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, de historische treinstraat, de betoverende Franse wijk, de oude wijk, het romantische West Lake en het Hoan Kiem-meer, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Op het laatste deel van je Hanoi Jeep-tour ontsnap je aan de bruisende stad naar de vredige en aantrekkelijke dorpen rond West Lake en Truc Bach Lake. Ervaar uit de eerste hand hoe dergelijke contrasterende levensstijlen naast elkaar kunnen bestaan tussen het stadscentrum en de buitenwijken. Vind verborgen rustige plekjes voorbij de duizenden wolkenkrabbers. Onderweg stop je bij lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes om te genieten van de lekkerste gerechten die Hanoi te bieden heeft. Proef authentieke gerechten met geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

2. Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

De tour begint met het ophalen van je hotel in de oude wijk van Hanoi of het ontmoetingspunt. Kies voor een privégids of ga op een leuke groepsreis. Je wordt begroet door de gids en chauffeur voor een veiligheidsbriefing en introductie tot je Minsk-fiets uit het Sovjettijdperk. Begin vervolgens je stedelijke avontuur naar de beste bezienswaardigheden, buurten en eetplekken in Hanoi. Duik het echte Hanoi in en bezoek de meer verborgen delen van de stad. Proef een stukje van het Hanoiaanse leven in het doolhof van achterafstraatjes, kleine steegjes, lokale huizen, scholen en markten, en ervaar waar en hoe de lokale bevolking leeft, werkt en speelt. Ga vervolgens naar het tweede deel van de tour, waar je langskomt en stopt bij de must-see bezienswaardigheden. Je zult veel plaatsen zien, waaronder: Ho Chi Minh-mausoleum (dat wordt beschouwd als het Mekka van de Vietnamezen), de 1000 jaar oude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, het historische trainingsparcours, de betoverende French Quarter, de drukke en bruisende Old Quarter, de romantische meren van Hoan Kiem, West Lake, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Je bezoekt ook de poëtische en vredige dorpen en drijvende gemeenschap langs de Rode Rivier. Verrijk uw ervaring met het harmonieuze contrast tussen de stad en het platteland van Hanoi. Terwijl je onderweg bent tussen haltes, kun je een hapje eten in authentieke lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes. Geniet van de lekkerste gerechten uit Hanoi, waaronder familiestukken en gerechten met geheime recepten.

Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

3. Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

De ultieme Hanoi Old Quarter & Red River Delta 1/2 daagse fietstocht. Ochtendtour begint om 8.00 uur tot 12.00 uur / Middagtour begint om 13.30 uur tot 17.30 uur Ontmoet om 07.45 uur of 13.15 uur op ons kantoor aan Hang Muoi Street 20 voor een korte introductie van de reis en veiligheidsinstructies voor veilig navigeren door Hanoi op een fiets. We gaan op weg naar de beroemde Street Murals, langs de Train Street en onze reis begint. Tijdens deze fietstocht nemen we je mee langs de meest interessante delen en markten van de oude wijk. Onze rit neemt ons mee door smalle autovrije steegjes naar verborgen achtertuinen, zodat je echt kunt voelen hoe het leven hier al eeuwen is. We gaan verder langs prachtige met bomen omzoomde straten en ademen de frisse lucht in rond het West Lake-gebied, de Tran Quoc-pagode en het Truc Bach-meer. Ervaar hoe rustig en vredig het is op slechts 15 minuten van de bruisende oude wijk van Hanoi. We avontuur op smalle paden door indrukwekkende bananenplantages en moestuinen op Banana Island die de vruchtbare gronden van de Red River Delta bedekken. De lawaaierige stad lijkt ineens zo ver weg. We gaan langs het B52-meer en passeren het mausoleum van (voormalig) president Ho Chi Minh en bezoeken de noordelijke poort. We bewonderen de oude treinspoorlijn met indrukwekkende oude erfgoedgebouwen waar Hanoi zo beroemd om is. De reis eindigt met een lokale zelfgemaakte eierkoffie in het populaire Giang-café en eindigt tijdens het terugfietsen door de oude wijk. Als u een lokaal Hanoiaans gerecht (pho) of lunch (bun cha) wilt meenemen en ervaren, kan onze gids dit regelen tegen een toeslag (rechtstreeks aan het restaurant te betalen). Tour eindigt om 20 Hang Muoi rond 12.00 uur 's ochtends en 17.00 uur' s middags.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

4. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Begin met ophalen door je gids en begin je verkenning van Hanoi. U arriveert bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish Island bij West Lake. Bezoek dan HET Ho Chi Minh-complex, je hebt de kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop dan door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar men de godin van de genade aanbidt. Bezoek het Vietnam Ethnology Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in Vietnam wonen. Geniet tijdens de lunch van Vietnamese gerechten met in totaal 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken, de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Bezoek het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk werd gebruikt door de Franse kolonisten in Indochina voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Neem ten slotte afscheid van je gids die je zal achterlaten bij het Water Puppet Theatre om ongeveer 50 minuten van de show te genieten.

Halve dag Hanoi Foodie Tour per motor

5. Halve dag Hanoi Foodie Tour per motor

De gids haalt je 's ochtends op bij je hotel. Begin je tour door de oude wijk van Hanoi en het Hoan Kiem-meer, bekijk de beroemde oude gebouwen van dichtbij en voel de sfeer van de lokale mensen die zaken doen. Bezoek de St.Joseph-kathedraal en het grote operagebouw van Hanoi. Daarna arriveert u bij het Mausoleum van Ho Chi Minh, waar u te voet een rondleiding krijgt met een professionele gids om u door de geschiedenis te vertellen en al uw vragen te beantwoorden. Rijd daarna door de stad, buiten de oude wijk, waar de meeste toeristen niet komen, langs enkele van de majestueuze, historische gebouwen naar de rand van West Lake. En mag de Tran Quoc-pagode, de oudste pagode in Hanoi, zeker niet missen. Rijd daarna rond West Lake, langs enkele van de duurste onroerend goed in Vietnam, met een aantal korte stops voor fotomomenten. Stoppen voor de lunch. Geniet van een lunch in een authentieke Vietnamese lokale voedingswinkel. Na de lunch word je meegenomen naar een berucht koffietentje waar ze onze Vietnamese traditionele eierkoffie maken. Neem een slok en de smaak zal je meeslepen. Einde van de tour zet de gids je af bij je hotel

Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

6. Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en de manier van leven van Hanoi op deze leuke Vespa-tour door de stad. Reizen met een Vespa geeft je een unieke en opwindende smaak van Hanoi, waarbij je het verleden, het heden en de toekomst ervaart. Uw Vespa-gids zal u naar de must-see bezienswaardigheden leiden, weg van de toeristische gebieden die alleen een echte inheemse Hanoiaan zou weten. Enkele van de plaatsen in de tour zijn de stadspoort, de Long Bien-brug, het Westmeer, de Tay Ho-tempel en de Van Nien-pagode. Geniet van een authentieke lokale lunch in een speciaal restaurant en ga verder met uw bezoek aan het Ngu Hiep-meer, waar zich een B-52 bommenwerperwrak bevindt, het Ho Chi Minh Mausoleum - een 1000-jaar oude citadel en tenslotte de Franse wijk.

Hanoi: stadstour langs hoogtepunten met transfer en lunch

7. Hanoi: stadstour langs hoogtepunten met transfer en lunch

8.00 – 8.30 uur: we halen je op bij je hotel. We beginnen het Ho Chi Minh-complex te bezoeken, inclusief het mausoleum van Ho Chi Minh - de laatste rustplaats van de Vietnamese grote vader of oom Ho, het paalhuis van president Ho Chi Minh - waar oom Ho woonde en werkte van 1958 tot 1969, en bezoeken vervolgens Ho Chi Minh Museum waar toeristen meer te weten komen over zijn toewijding voor Vietnam. 10.30 uur: We vervolgen onze reis naar de Tran Quoc-pagode, boeddhistische relikwieën en nationaal erfgoed, gelegen aan de ene kant van West Lake. 11.00 uur: Daarna gaan we verder met een bezoek aan een van deze: Optie 1: Bat Trang Keramiek & Aardewerk Dorp (Op maandag – vrijdag) Optie 2: Vietnamees Museum voor Volkenkunde ( Op dinsdag – woensdag - donderdag – zaterdag – zondag ) 12.30 uur: lunch in een lokaal restaurant. 13.30 - 13.45 uur: Bezoek de Tempel van de Literatuur - de eerste universiteit in Vietnam. 15.30 uur: vertrek naar het Hoan Kiem-meer om de Ngoc Son-tempel te bezoeken, waar generaal Tran Hung Dao wordt aanbeden - de meest getalenteerde generaal van Vietnam in de oudheid. 16.30 uur: Einde van de reis! Terug naar hotel

Hanoi: Shopping and Food Market Tour door Motorbike

8. Hanoi: Shopping and Food Market Tour door Motorbike

U ontmoeten met uw motor-riding-gids in uw hotel in Hanoi centrum, ga dan naar de eerste bestemming - Long Bien markt, een van de grootste markt in Hanoi met diversiteit soorten fruit. Vervolgens krijgt u de drukte straat over te steken voor een korte wandeling in de meest beroemde meer - West Lake met prachtige bezienswaardigheden en genieten van de geweldige sfeer in de ochtend. De volgende stop-off is Chau Long markt- vismarkt. In deze markt, verkopen ze vele soorten vissen en ander zeevoedsel en kom naar Dong Xuan Market - of Cho Dong Xuan, is de oudste en grootste markt in Hanoi. Als je wilt gaan winkelen en tegelijkertijd muisstil in de gangen van de geschiedenis, dan Dong Xuan Market is de geschikte plek voor jou. Deze grote meerdere verdiepingen markt verkoopt alles, van verse levensmiddelen naar huishoudelijke apparaten, kunt u ze allemaal hier. Het verlaten van de architectonische en culturele plekken voor een tweedehands goederen-selling gebied op de motor zal u dichter bij het dagelijkse leven van de lokale bevolking te voelen. En dan zul je naar een Hanoi traditioneel restaurant voor de lunch. Na een korte rust, zult u rijden op de motor verder door Hanoi 36 oude straten te passen. U zult genieten van een lunch in een authentieke Vietnamese lokaal bier restaurant met een prachtige verscheidenheid aan onbeperkt eten te voorzien voor elk wat wils. U vindt de manier waarop de lokale bevolking koken verkennen. Het weer gaan winkelen voordat onze moto-riding gids u terug naar uw hotel te nemen.

West Lake & French Quarter: Private Fun Jeep Drive

9. West Lake & French Quarter: Private Fun Jeep Drive

Kies uit de lijst met fantastische bestemmingen in Hanoi en ga op avontuur. Rij rond het West Lake en de kleine straatjes en bekijk de dagelijkse routines van de lokale bevolking vanuit de Jeep. De volgende haltes op deze reis zijn Hoang Hoa Tham Street en de voormalige Franse wijk. Hoang Hoa Tham Street staat bekend als een van de drie traditionele markten die bloemen en sierbomen verkopen met een opvallende weergave van kleurrijke en mooie bloemen. Tijdens de ochtendtour heb je een pauze in een plaatselijk thee- of koffiehuis om te genieten van traditionele Vietnamese thee of koffie. In de middag kunt u een pauze nemen bij HABECO (Hanoi Beverage Company) waar traditioneel tapbier (Bia Hoi) wordt gebrouwen met behulp van het brouwerijsysteem dat in 1890 door de Fransen is gebouwd.

Private Jeep Tour: Volkenkundig Museum & Kumquat Village

10. Private Jeep Tour: Volkenkundig Museum & Kumquat Village

De jeep haalt je op bij je hotel en brengt je naar het Volkenkundig Museum. Het Volkenkundig Museum geeft een uitstekend overzicht van de etnische groepen in het land, hun gewoonten en levenswijzen. Het hoogtepunt hier is de grote, mooie buitenruimte met echte huizen en gebouwen zoals gebouwd en gebruikt door de vele verschillende etnische groepen. Na het museum wordt u naar het West Lake gereden - het grootste meer in Hanoi met veel religieuze monumenten langs de oever. De ontspannende rit brengt je dichter bij het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Vanaf het meer ga je naar Tu Lien - waar de lokale bevolking bekend staat om hun traditionele beroep van het cultiveren van kumquat en kersenbloesem voor het nieuwe maanjaar. Voor de lunch eet je in een beroemd lokaal restaurant dat je niet alleen goed eten biedt, maar ook een geweldig uitzicht op het West Lake. Na de lunch wordt u afgezet op de door u gekozen plek.

10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Westelijke Meer

Wil je alle activiteiten in Westelijke Meer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.