Westerkerk, Amsterdam

Westerkerk, Amsterdam

Westerkerk, Amsterdam: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: Klassieke rondvaart met kaas en wijn

1. Amsterdam: Klassieke rondvaart met kaas en wijn

Ontspan tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten uit de Gouden Eeuw, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.Bekijk hoogtepunten van de stad zoals deMagere Brug, de Wallen en de Oude Haven. Je kunt kiezen voor een standaardtour of een tour met onbeperkt heerlijke Hollandse kaas, wijn en andere drankjes. Stap aan boord en laat de schipper je vertellen over de lokale geschiedenis terwijl je langs bezienswaardigheden in de Jordaan en over de Amstel langs de Magere Brug vaart. Bewonder het uitzicht op delen van de Wallen, de voormalige stadssluizen en de oude haven. Maak foto's van de statige architectuur van het Scheepvaartmuseum en de prestigieuze Gouden Bocht. Bekijk stukken van de geschiedenis terwijl je langs plaatsen als het Anne Frank Huis vaart. Stel je gids vragen over de stad, en ontvang aanbevelingen voor dingen om te doen en plekken om te eten.

Amsterdam: Avond grachtenrondvaart

2. Amsterdam: Avond grachtenrondvaart

Ontdek de unieke schoonheid van Amsterdam bij nacht tijdens een avondrondvaart. Bewonder de lichtjes, bruggen en grachtenpanden en zie een nieuwe kant van de stad. Ga aan boord van je rondvaartboot en begin je rondvaart. Kijk hoe de statige 17e-eeuwse pakhuizen van de Nederlandse hoofdstad voorbij glijden. Bewonder de honderden bruggen en iconische gebouwen langs de grachten terwijl je door de stad vaart en bewonder de verlichte Magere Brug. Geniet van het prachtige uitzicht en luister naar een audiogids met informatie over de stad. Zie het beste wat Amsterdam te bieden heeft en dompel je onder in de stad bij nacht terwijl je geniet van de charme van een cruise met een familiebedrijf. Ervaar een andere sfeer in de stad onder de nachtelijke hemel. Voeg een snackbox toe aan je boeking en geniet van wat hapjes en drankjes terwijl je vaart. Knabbel op chips, popcorn, stroopwafels en gezouten pinda's met frisdrank, bier of een glas wijn terwijl je door de Amsterdamse grachten vaart.

Amsterdam: Fietstour met gids door het centrum van Amsterdam

3. Amsterdam: Fietstour met gids door het centrum van Amsterdam

Ontdek de bezienswaardigheden van het centrum van Amsterdam met een deskundige gids aan je zijde. Je komt meer te weten over de cultuur van de stad, ziet belangrijke historische bezienswaardigheden en beroemde hotspots, maar ook minder bekende lokale favorieten.  Begin je reis in de buurt van het Centraal Station, ga langs de indrukwekkende A'DAM Tower, en dan naar de Westelijke Eilanden, waar je charmante ophaalbruggen, oude pakhuizen en chique kunstenaarsstudio's vindt.  Trap verder over de Brouwersgracht en bezoek de trendy Jordaan en Negen Straatjes, boordevol boetiekjes, sfeervolle cafés en hippe restaurants. Terwijl je dieper het centrum van de stad in fietst, ga je de grachtengordel in en flits je langs de Westerkerk en het historische Anne Frank Huis.  Rond het Leidseplein, met haar vele theaters en bruisende nachtleven, vind je ook vele straatartiesten en muzikanten.  Na alle opwinding heb je wel een aangename pauze in het Vondelpark, het grootste park van Amsterdam en wellicht het bekendste park van ons land, verdiend. Vervolgens maak je een rondje door het Museumkwartier en rij je door de smalle straatjes van De Pijp.  Steek de iconische Magere Brug, een houten ophaalbrug over de rivier de Amstel, over en kom uit bij de beroemde dierentuin Artis, waarna je naar het Maritiem Kwartier gaat.  Bewonder in de Zouthaven de indrukwekkende replica van een 17e-eeuws VOC-schip, voordat je weer terugkeert naar waar je fietstocht begon.

Amsterdam: Hoogtepunten rondvaart door de grachten

4. Amsterdam: Hoogtepunten rondvaart door de grachten

Kom meer te weten over de levendige geschiedenis van Amsterdam vanaf de historische waterwegen tijdens een 1 uur durende rondvaart langs meer dan 100 hoogtepunten. Luister aan boord naar verhalen over de opkomst van de stad in de 13e eeuw en de handelaren van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, wat heeft geleid tot de zogenaamde Gouden Eeuw. Stap aan boord bij Stromma bij het Centraal Station of bij het Rijksmuseum in het centrum, en vaar uit vanaf het IJ. Zie de moderne architectuur van de stad als je langs het zuidelijkste deel van trendy Amsterdam-Noord vaart. Welke bezienswaardigheden je ziet, hangt af van het vertrekpunt en de bootroute kan variëren. Passeer oude pakhuizen en scheepswerven. Vaar onder betoverende bruggen uit het verleden en heden door. Zie hoe de eeuwen samenvloeien terwijl je Amsterdam in zijn puurste vorm ervaart – als een zeehaven. Onderweg zie je veel beroemde monumenten van Amsterdam en ontdek je waarom UNESCO de grachtengordel tot Werelderfgoedlocatie heeft verklaard.

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum & rondvaart

5. Amsterdam: ticket Van Gogh Museum & rondvaart

Combineer een bezoek aan het wereldberoemde Van Gogh Museum met een spectaculaire rondvaart door de historische grachtengordel. Het Van Gogh Museum bezit 's werelds grootste collectie werken van Vincent van Gogh. Het is een van de belangrijkste musea van Nederland en al door miljoenen mensen bezocht. En wat is er leuker dan een bezoek aan het Van Gogh Museum te combineren met een rondvaart? De tour bestaat uit een bezoek aan het Van Gogh Museum, met 's werelds grootste collectie schilderijen, tekeningen, schetsen en brieven van de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Met bijna twee miljoen bezoekers per jaar is het het op één na meest bezochte museum in Nederland. In het Van Gogh Museum vind je meer dan 200 schilderijen, 400 tekeningen en 700 brieven van de kunstenaar. Een aantal van de bekendste werken uit de collectie zijn 'De aardappeleters' (1885), 'Kop van een skelet met brandende sigaret' (1886), 'Zonnebloemen' (1889) en 'Amandelbloesem' (1890). Het tweede deel van de tour is een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Het prachtige centrum van Amsterdam staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en er is geen betere manier om de stad te bezoeken dan met een rondvaart. De leuke rondvaart van 1 uur neemt je mee door de belangrijkste grachten van de stad, langs prachtige 17e-eeuwse kerken, herenhuizen, boothuizen en bruggen. Onderweg zie je de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Westerkerk, de Negen Straatjes en de Magere Brug over de Amstel. De rondvaart is voorzien van een GPS-gids met informatie in verschillende talen, en de boten zijn uitgerust met panoramische ramen zodat je gegarandeerd een fantastisch uitzicht over de stad hebt.

Amsterdam: Grachtenrondvaart met lokale gids

6. Amsterdam: Grachtenrondvaart met lokale gids

Vertrek voor een fascinerende reis door de iconische grachten van Amsterdam vanaf het historische Anne Frank Huis en het bruisende Centraal Station. Of je je dag nu begint in het hart van de stad of vanaf het bruisende vervoersknooppunt, onze cruise van een uur belooft een onvergetelijke ervaring, rijk aan geschiedenis, cultuur en adembenemende uitzichten. Vanaf beide locaties word je begroet door de tijdloze charme van de Amsterdamse waterkant terwijl we door het ingewikkelde netwerk van grachten varen. Bewonder de elegante grachtenpanden en historische monumenten langs de waterwegen, die elk een verhaal vertellen over het rijke erfgoed en de culturele diversiteit van de stad. Vanaf het Anne Frank Huis vaar je langs de iconische Westerkerk en de pittoreske Negen Straatjes, waar charmante boetiekjes en cafés lonken. Vanaf het Centraal Station heb je uitzicht op het indrukwekkende Nationaal Scheepvaartmuseum en het voormalige stadhuis Stopera, waar de architectonische pracht van Amsterdam te zien is. Terwijl we door de betoverende waterwegen van Amsterdam slingeren, geeft onze deskundige schipper live commentaar en deelt fascinerende inzichten in de geschiedenis, architectuur en culturele betekenis van de stad. Leer meer over de welvaart van Amsterdam in de Gouden Eeuw, de bloeiende kunstscene en de voortdurende geest van tolerantie en innovatie. Tijdens de hele cruise heb je de kans om te ontspannen en te genieten van het landschap, met onze bar aan boord die drankjes aanbiedt om je ervaring te verbeteren. Geniet van het moment terwijl je iconische monumenten passeert zoals Theater Carré, de Herengracht en de romantische Magere Brug, die stuk voor stuk bijdragen aan de charme van je avontuur in Amsterdam. Of je nu voor het eerst komt of een doorgewinterde reiziger bent, de Regular Cruise van KINboat belooft een onvergetelijke reis door het hart van Amsterdam. Boek nu je tickets en begin aan een ontdekkingsreis, waarbij elke bocht een nieuw facet onthult van de tijdloze schoonheid en allure van de stad.

Amsterdam: Heineken Experience en rondvaart van 1 uur

7. Amsterdam: Heineken Experience en rondvaart van 1 uur

Boek je combiticket voor een klassieke rondvaart en de Heineken Experience in Amsterdam. Leer de kunst van het bierbrouwen, drink 2 biertjes of frisdranken en geniet van geavanceerde multimedia. Bezoek de Heineken Experience op het moment dat je geboekt hebt, en ga mee met de rondvaart op een vooraf geboekt tijdslot naar keuze. Kom meer te weten over een van 's werelds beroemdste brouwerijen met een entreeticket voor de Heineken Experience. En geniet van een interactieve rondleiding (zonder gids) door de originele fabriek, waar tot 1988 al het bier van het merk werd gebrouwen. Krijg een kijkje achter de schermen in de oude fabriek, en zie onder andere de gigantische koperen tanks waar het bier werd gebrouwen. Neem deel aan een proeverij en test je vaardigheden bij het brouwen van een perfect biertje. Bekijk vervolgens de 17e-eeuwse architectuur van het stadscentrum tijdens een rondvaart van 1 uur. Maak gebruik van een GPS-gids (beschikbaar in verschillende talen) voor interessante informatie over iconische bezienswaardigheden zoals de Westerkerk, de Magere Brug en de charmante wijk De Negen Straatjes.

Amsterdam: Duitse grachtenrondvaart met bar aan boord

8. Amsterdam: Duitse grachtenrondvaart met bar aan boord

Begin een onvergetelijk avontuur terwijl je de betoverende bezienswaardigheden van Amsterdam aanschouwt tijdens deze rondleiding. Vaar door de grachten op een elektrische open boot en geniet van een fantastisch uitzicht op de iconische monumenten van Amsterdam, terwijl je een ontspannen cruise beleeft met maximaal 26 personen aan boord. Dompel jezelf onder in een wereld van informatieve en onderhoudende inzichten over de monumenten en plekken die je langs de route tegenkomt, gepresenteerd door je goed geïnformeerde Duitssprekende gids. Zij brengen de geschiedenis en cultuur van Amsterdam tot leven, waardoor deze reis een onvergetelijke en verrijkende ervaring wordt. Bewonder de 17e-eeuwse gebouwen langs de beroemde grachten en laat je betoveren door de hedendaagse, stijlvolle bouwwerken die het invloedrijke Amsterdam van de 21e eeuw illustreren. Terwijl je langs het historische Hermitage Museum vaart, krijg je ook de iconische Magere Brug te zien en vaar je langs het statige Amstel Hotel. Geniet van een drankje of twee aan boord terwijl je langs andere beruchte plekken vaart, zoals de Grachtengordel en het Herengrachtje.

Amsterdam: Culturele Binnenstadsrondleiding in het Duits of Engels

9. Amsterdam: Culturele Binnenstadsrondleiding in het Duits of Engels

Bezoek beroemde bezienswaardigheden in het centrum van Amsterdam en krijg een overzicht van de stad tijdens deze wandeltocht gewijd aan cultuur en geschiedenis. Profiteer van tips die elke avontuurlijke reiziger moet kennen en haal het beste uit je reis. Ontdek welk eten je moet proeven en welke wijken je zelfstandig per fiets kunt ontdekken. Luister naar je gids die je vertelt welke architectonische ontwerpen in het verleden populair waren en krijg een idee van de Amsterdammers. Luister naar verhalen over hoe kooplieden, verkopers en armen in de Middeleeuwen leefden, waarom de kunstwereld bloeide in de Gouden Eeuw, hoe de Tweede Wereldoorlog de mensen in de stad heeft veranderd en hoe het voelt om in de tolerante, multiculturele stad vandaag. Begin je tour in het hart van de stad op de Dam, waar Amsterdam is gesticht. De tour leidt u langs het Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk Nieuwe Kerk en langs het voormalige hoofdpostkantoor naar de Torensluisbrug. Bekijk een van de kleinste huisjes van de stad en leer meer over de koloniale tijd bij het standbeeld van Multatuli op de Torensluisbrug. Wandel langs romantische grachtenpanden en steek het Spui over om bij de parel van Amsterdam te komen: het Begijnhof. Met zijn ingang verborgen in een smal zijstraatje, wacht dit bijzondere hofje erop om ontdekt te worden. Op de terugweg naar de Dam ziet u de rivier waar de stad haar naam aan te danken heeft: de Amstel. De rondleiding door de stad eindigt bij het nationale monument dat oorspronkelijk werd gebouwd om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog te herdenken, maar nu een gedenkteken is voor alle slachtoffers die in welke oorlog dan ook ter wereld zijn omgekomen.

Amsterdam: Grachtenrondvaart in het Duits met onbeperkt drankjes

10. Amsterdam: Grachtenrondvaart in het Duits met onbeperkt drankjes

Als je op zoek bent naar de meest bijzondere en authentieke ervaring van je Amsterdam trip, dan ben je hier aan het juiste adres! Een grachtenrondvaart is een must-do, want je ziet de stad vanuit een uniek en prachtig perspectief: per boot. Nog beter: tijdens onze rondvaarten kun je luisteren naar alle feiten en verhalen in je moedertaal, het Duits, zodat je geen informatie mist. Geniet een uur lang van onbeperkt drinken terwijl je de rijke geschiedenis van Amsterdam verkent, in de culturele kenmerken duikt en geniet van de boeiende verhalen van je Duitse gids aan boord. Al onze gidsen zijn moedertaalsprekers en staan klaar om al je brandende vragen over de stad te beantwoorden. Hoe is Amsterdam een van de rijkste steden uit de geschiedenis geworden? Wat is de betekenis van de xxx die je overal ziet? Hoe konden coffeeshops zo populair worden als ze nu zijn? Of je nu op zoek bent naar rijke historische feiten of liever achterover leunt, ontspant en de Nederlandse cultuur verkent: onze grachtenrondvaart combineert het beste van twee werelden. Wij geloven niet in one size fits all. Onze kleine boten zorgen voor een gezellig gevoel aan boord en je krijgt de kans om te communiceren met de andere passagiers aan boord en met je gids. Je vaart langs 17e-eeuwse huizen, pittoreske bruggetjes (waaronder Amsterdams beroemde "Zeven bruggen"), de klassieke grachten en verschillende belangrijke bezienswaardigheden die je een goede indruk geven van de sfeer van Amsterdam. Natuurlijk vinden wij duurzaamheid ook belangrijk! Daarom zijn alle boten uitgerust met een elektromotor, wat zorgt voor een stille en milieuvriendelijke tocht.

63 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Westerkerk, Amsterdam: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Westerkerk, Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Westerkerk, Amsterdam bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Westerkerk, Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5
(22.906 beoordelingen)

Leuke rondleiding door de stad en attent personeel. De bootchauffeur is geen gids (koptelefoons met automatische audio zijn in meerdere talen verkrijgbaar), maar als we vragen hebben, beantwoordt hij ons graag. De boot is praktisch omdat hij een schuifdak heeft dat sluit bij regen. Jammer dat we de tour op Koningsdag deden. Te veel feestende mensen, vooral op de grachten, waardoor we de oude stad niet konden bezoeken en rustig van de rit konden genieten (maar dit is uiteraard niet de schuld van Blue Boat).

Zeer vriendelijke Engelssprekende gids die ons graag de geschiedenis van Amsterdam, de grachten en de architectuur vertelt. kleine groep. Het enige kleine spijtpunt is het ontbreken van een audiogids waardoor we de hele toespraak van de gids kunnen begrijpen, ook al verwoordde hij deze heel goed. ervaring om absoluut te doen

Audiogids doet weinig om de aangetroffen monumenten uit te leggen en dat is jammer. Het zou goed zijn geweest om te vermelden dat het mogelijk is om uw eigen aperitief mee te nemen

Martina heeft fantastisch werk verricht door de Joodse ervaring in Amsterdam aan het licht te brengen en was zeer behulpzaam tijdens onze rondreis door de stad!

De vreugde van de medewerkers en de verscheidenheid aan drankjes