Westminster Bridge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Westminster Bridge

Wil je alle activiteiten in Westminster Bridge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Westminster Bridge

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 71 beoordelingen

dinsdag 19-3-2019 de fietstoer door Londen met gids Elmer van the London Bicycle Tour Company en de London Eye "gedaan". Onze tip is doe in ieder geval de fietstoer want fietsen in Londen - met een gids - is echt goed te doen. En je ziet in 3 uur haast alle high lights. Verder geeft Elmer veel tips over de wisseling van van de wacht bij Buckingham Palace en leuke eettentjes, etc.

Super leuke fietstocht met geweldige gids! Met een groepje van ongeveer 13 personen hebben wij Londen verkend per fiets met een Nederlandse gids. Je komt langs (bijna) alle highlights van Londen, en ook wat minder bekende plekjes (die wel super leuk zijn om te zien!). Ideale manier om de stad te verkennen. Een aanrader aan iedereen!

Op een leuke en vlotte manier de stad bezichtigen

We hebben een rondleiding van Tanja in het Nederlands gehad. Binnen 3 uur zie je vele bezienswaardigheden. Met het OV heb je hier minimaal 2 dagen voor. En dan hadden wij ook nog eens Tanja als gids. We hebben ontspannen genoten.

Mooie, fijne en leuke fietstocht met een fijne gids; Jasper.

We hebben de bezienswaardigheden gezien in Londen die we graag wilde zien. Jasper was een fijne gids, die leuk vertelde en voor een gezellige sfeer zorgde. We vonden het allemaal een erg leuke fietstocht.

Leuke en leerzame activiteit ook de gids was erg aardig. Je ziet echt alle hoogtepunten en je krijgt heel veel informatie waar je de rest van je verblijf ook nog iets aan hebt. Echt super!!