Westmuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Westmuur

Wil je alle activiteiten in Westmuur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Westmuur

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 2.875 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring! De reis is het elke cent waard. Alles was goed georganiseerd, ze waren op tijd bij de pick-up en we verlieten Tel Aviv op de geplande tijd. We hadden de hele dag 3 gidsen! Eerste van Tel Aviv naar Jeruzalem, tweede (Allan) in Jeruzalem en één dame in Bethlehem! De eerste 2 waren uitstekend, vooral Allan! Hij is zeer deskundig, grappig en slim! Hij nam ons mee in een verhaal van Jeruzalem 500 - 2000 jaar geleden! De plaatsen die we zagen zijn ook erg interessant en vol geschiedenis en spiritualiteit! Als ik minpuntjes van de reis zou moeten aangeven, zou dat het feit zijn dat de tijd in Bethleem erg kort was, de gids (dame) hoewel ze aardig en vol goede bedoelingen was, geen goed Engels sprak en leek in een hectische haast. Een ander minpunt is ook dat het feit dat je veel te zien hebt voor één dag, je het gevoel geeft dat je altijd tussen doelen door rent.

Gids was heel bekend. Ze zou zelfs door veel van de gidsen worden herkend die ze eerder had gewerkt of opgeleid. Ze is echt een zeer ervaren gids en heeft veel verhalen, maar het beste deel van haar is dat ze ze niet vertelt op een manier dat het voelt alsof je in een klas zit en het saai wordt. Ze vertelt de belangrijke details en wat extra info en geeft je genoeg tijd om alleen te zijn en de ervaring te hebben in het Heilige Land te zijn, niet alleen om foto's te maken, maar gewoon om te genieten van de stad van vrede. Ze behandelt iedereen als volwassenen die ik leuk vind en geen baby, en geeft directe en eenvoudige instructies over waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

De tour was erg goed georganiseerd, onze gids Giora Sarid was erg behulpzaam en we genoten van zijn gedetailleerde uitleg over de vele prachtige plekken en dingen die hij ons presenteerde. We waardeerden ook zijn geduld bij het beantwoorden van onze vele vragen.

De tour was goed. De gids uit Jeruzalem was duidelijk, duidelijk gezegd, hij vertelde alleen degenen die moeten weten. Betlehem ziet eruit alsof zaken doen met coole geschiedenis, omdat Co City vuil was. Niemand geeft om de stad, ze geven alleen om hun geld.

Norbert is beste reisleider dat ik ooit gehad heb, top.