Whales of Iceland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Whales of Iceland

Wil je alle activiteiten in Whales of Iceland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Whales of Iceland

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.463 beoordelingen

Er zijn verschillende aanbieders van verkiezingswaarnemingen in Reykjavik. We waren echter zeer tevreden met onze keuze, aangezien we de afspraak zonder problemen meerdere keren konden uitstellen vanwege het slechte weer (storm). Toen we eindelijk konden beginnen, hadden we allebei het gevoel dat de deelnemers ze ook echt wilden zien en dat er voor het welzijn van de dieren werd gezorgd. Van dichtbij zagen we dat andere touroperators gevaarlijk dicht bij de keuze kwamen. Dit was bij ons niet het geval en we hebben nog steeds geweldige foto's kunnen maken. Maar wees voorzichtig, het schip zwaait zwaar door draaimanoeuvres. Als u zeeziek bent, dient u voor vertrek een van de gratis anti-misselijkheidspillen te nemen.

Geweldige ervaring, prachtig uitzicht vanuit Reykjavik, met uitzicht op bergen, vulkaan etc. De boot werd zo zacht mogelijk gevaren en ze deden er alles aan om ons een walvis te laten zien. Zo erg zelfs dat we een uur later aankwamen dan gepland. EN WIJ ZAGEN EEN HUMBLE WALVIS die met zijn staart op zijn weg naar beneden in een duik toesloeg

We hadden geluk en zagen een bultrug en enkele dolfijnen. Gids was geweldig, goed gevoel voor humor en ook eco-minded. Kapitein en navigatieteam hebben goed werk verricht bij het opsporen en in het oog houden van het zeeleven dat we hebben kunnen zien. Redelijke prijzen aan boord.

We waren erg blij met deze excursie waarbij we dolfijnen en bultruggen te zien kregen! Excursie in de ochtend en het weer was erg mooi! Kleed je warm aan! Dankjewel

Op een gegeven moment een dag van tevoren geboekt. Ontvang digitale vouchers op je mobiele telefoon. Alles verliep vlot. Het ontmoetingspunt was precies beschreven.