Datums kiezen

Ontdek het beste van
Whirlpool State Park

Whirlpool State Park

Whirlpool State Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls: Dagtrip naar Canadese kant met Maid of The Mist

1. Niagara Falls: Dagtrip naar Canadese kant met Maid of The Mist

Bewonder het spectaculaire uitzicht op de Niagara-watervallen vanaf de Canadese kant van de grens. Je tour van een halve dag omvat de wereldberoemde American Maid of The Mist-boottocht en een onovertroffen luchtfoto van de watervallen, rivier en kloof vanaf de top van Skylon Tower. In de zomer vaar je aan boord van de Maid of The Mist. Reis naar het hart van de watervallen om het donderende gebrul van duizenden liters water te horen en de mist op je gezicht te voelen. Reis vervolgens over de internationale grens naar Canada. In de winter ontdek je in plaats van Maid of The Mist de geweldige kracht van de watervallen met toegang tot 'Journey Behind the Falls', aan de voet van de Canadian Horseshoe Falls. Bewonder vanaf de Skylon Tower een panoramisch uitzicht op de watervallen en bezoek belangrijke uitkijkpunten zoals Table Rock en Terrapin Point. Bekijk Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls tijdens je tour. Zie hoe het kolkende water van de watervallen de ontzagwekkende Niagara River Gorge heeft uitgehouwen.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

2. Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de schilderachtige schoonheid van de Niagara Falls tijdens een tour langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met een prachtig uitzicht op de majestueuze watervallen. Je deskundige gids vertelt je over de rijke geschiedenis van het gebied terwijl je topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, zoals een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de Observation Tower. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint je reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met klimaatbeheersing. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 250 voet afdaalt naar de basis van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist boot. Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende geruis van het water over de kliffen. Beleef de American Falls vervolgens van dichtbij in de Cave of the Winds. Daal 175 voet af in de Niagara Gorge en rust jezelf uit met een poncho en speciaal schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde "Hurricane Deck" leiden. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit je avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, waar je vanaf de hoogten van het Niagara Gorge Trail een panoramisch uitzicht hebt op de Niagara Rapids en Whirlpool. Na de tour word je later bij je hotel afgezet. Al bijna 30 jaar creëren we gedenkwaardige en veilige ervaringen voor onze gasten. Ga met ons mee als we de mooiste attracties van Niagara Falls laten zien.

Niagara Falls, VS: dag- en nachttour in kleine groep met diner

3. Niagara Falls, VS: dag- en nachttour in kleine groep met diner

Breng een dag door met het verkennen van Niagara Falls, VS. Raak 's middags onder de indruk van de watervallen, geniet van een hartig diner en laat u 's nachts betoveren door de gekleurde lichten op de watervallen. Begin je tour met het ophalen van een hotel en ontmoet je gids om naar de Cave of the Winds te reizen. Leer de rol van Niagara Falls bij het opwekken van elektriciteit voordat je naar het "orkaandek" gaat. Kom dicht bij de Bridal Veil Falls en voel je alsof je omringd bent door tropische stormachtige omstandigheden. Na je bezoek aan de Cave of the Winds ga je naar Goat Island, dat aansluit op Terrapin Point en Luna Island. Leer meer over de geschiedenis van de watervallen, bekijk het Nikola Tesla-monument en geniet van het uitzicht op de Bridal Veil-watervallen, gelegen tussen Goat Island en Luna Island. Bezoek vervolgens Whirlpool State Park. Maak hier een paar indrukwekkende foto's van Niagara's Whirlpool Rapids. Vaar dan op de Maid of the Mist-boottocht. Voordat u aan boord gaat, kunt u genieten van het uitzicht vanaf de uitkijktoren Prospect Point, direct boven de opstapplaats. Terwijl je op de Maid of the Mist-boottocht bent, hoor je het gebrul van de donderende watervallen en voel je het water spuiten van deze ongelooflijke kracht van de natuur. Geniet na de boottocht van een diner in een heerlijk sushi-restaurant. Na het diner ga je terug naar Goat Island voor het beste uitzicht op de verlichte watervallen voordat je naar Luna Island gaat. Aan het einde van uw Niagara Falls-tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Niagara Falls, NY: Winter Niagara Falls met Grot/kloof Tour

4. Niagara Falls, NY: Winter Niagara Falls met Grot/kloof Tour

Verken de hoogtepunten van Niagara Falls tijdens deze rondleiding inclusief hoteltransfer in Niagara Falls, NY. Betreed een winterwonderland tijdens een bezoek aan de Observation Tower en ervaar de Cave of the Winds Gorge. Je wordt opgehaald bij je accommodatie en stapt in een ruime minibus. Bekijk de ongelooflijke natuurlijke ijssculpturen die het koude water maakt en de witte sneeuw op de bomen terwijl je geniet van het uitzicht bij de Observation Tower. Hoor onderweg over de plaatselijke geschiedenis en waaghalzen. Ervaar de volle kracht van de watervallen in de Cave of the Winds Gorge. Bekijk de Bridal Veil Falls van dichtbij en ervaar de ware kracht van de watervallen en hoe ze energie opwekken bij de Niagara Power Authority. Maak ongelooflijke foto's tijdens een wandeling door de kloof. Bezoek het Devil's Hole State Park dat uitkijkt over de lagere Whirlpool stroomversnellingen en stop in Whirlpool State Park. Bewonder de Horseshoe Falls vanaf Goat Island en Terrapin Point. Keer terug naar je hotel met ongelooflijke herinneringen aan het einde van je tour. Winterwonderland in Niagara Falls. Ga met ons mee op een tour naar de Amerikaanse kant van de Niagara Falls. 3 uur Amerikaanse Niagara watervallen tour Geen paspoort nodig - loopt van okt t/m april De natuurlijke schoonheid en rauwe kracht van de Niagara watervallen in de winter is werkelijk ontzagwekkend. Van de spectaculaire herfstkleuren van de bomen tot de ongelooflijke natuurlijke ijssculpturen die het koude water maakt en de witte sneeuw op de bomen, dit seizoen biedt een uniek avontuur voor iedereen. Bezoekers kunnen de spectaculaire herfstkleuren in de Niagara regio ontdekken en de extreme natuurlijke ijsformaties in de winter! Geniet van het panoramische uitzicht op de Niagara Falls, bekijk de Bridal Veil Falls van dichtbij en ervaar de ware kracht van de watervallen en hoe ze energie opwekken bij de Niagara Power Authority. De volgende toegangsprijzen zijn inbegrepen: Observatietoren Cave of the Winds Gorge Experience Niagara Power Project Stroomuitzicht Kloof wandeling Duivels gat Whirlpool staatspark Hoogtepunten van de tour 3 uur durende tour door de Amerikaanse kant van de Niagara Falls Bewonder de Horseshoe Falls van dichtbij vanaf Goat Island & Terrapin Point Ontdek het winterseizoen bij de Niagara Falls en wees getuige van een wereld veranderd door ijs. Met onze Winter Wonderland Tour kun je de watervallen bekijken vanaf het Niagara Falls State Park Gorge Adventure - een uitzicht vanaf de onderkant van de watervallen en ervaar de prachtige ijsbergen die door de mist en nevel zijn ontstaan. Bewonder het State Park in zijn "Winter Dress" - een schril contrast met de lente, zomer en herfst en net zo indrukwekkend. Wij leiden jou en je familie op een speciale dag waar ze dol op zullen zijn, met geschiedenis en verhalen over de waaghalzen, zelfs zonder boot. Dit is alles inclusief en duurt 3 uur.

Niagara, VS: Grot van de Winden Avonturentocht

5. Niagara, VS: Grot van de Winden Avonturentocht

Ervaar de majestueuze Niagara Falls zoals maar weinigen ooit de kans krijgen. Volg je gids door het prachtige landschap terwijl je verhalen hoort over de geschiedenis, het mysterie, de waaghalzen en de reddingen van Niagara. Bekijk de beste uitkijkplaatsen in het Niagara Falls State Park en geniet van de "World Changed Here" film en tentoonstelling. Uitzicht op Terrapin Point, Stedman's Bluff en afhankelijk van weer/toegang: Luna Island ook. Je gids brengt je naar de beste uitzichten en helpt je met het maken van foto's. Hij geeft je ook informatie over andere attracties in de omgeving, eten, evenementen en laat je onderweg weten waar je naar kijkt. Je gids zal verhalen vertellen die de historische tentoonstellingen in Cave of the Winds tot leven brengen en verborgen historische juweeltjes met je delen, zoals de geschiedenis van de vorming van Niagara Falls en de oprichting van het New York State Park, een kijkje in het leven van Nikola Tesla en de invloed die zijn leven en prestaties vandaag de dag op ons hebben. Je gids geeft je tickets voor de Cave of the Winds en je hoeft niet in de rij te staan voor de tickets, er kan wel een kleine rij staan voor de lift die je naar beneden brengt.

Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

6. Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

Ervaar de schoonheid van de Niagara watervallen tijdens deze rondleiding met een busje van 6 personen per voertuig. Neem de tijd om foto's te maken van de watervallen vanaf meerdere uitkijkpunten. Kom dicht bij de watervallen op de gloednieuwe 100% elektrische Maid of the Mist boot. Bezoek het Three Sisters Island. Geniet van het gemak van ophaalservice bij je accommodatie in Niagara Falls, VS. Leun achterover en ontspan tijdens de rit met het busje naar de verschillende attracties die Niagara Falls te bieden heeft. Voel de mist van de watervallen op je gezicht tijdens deze ontmoeting van dichtbij. Ga naar de Cave of the Winds die 200 voet afdaalt naar de bodem van de Bridal Veil Falls. Wandel over het Hurricane Deck en voel de roes van de woeste Niagara op je afkomen, of daal af voor een uitzicht zonder nat te worden. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower, de enige plek aan de Amerikaanse kant waar je alle drie de watervallen tegelijk kunt zien. Ga omhoog naar het kraaiennest dat tot aan de top van de Amerikaanse watervallen loopt. Rijd naar het Three Sisters Island en zie hoe de razende stroomversnellingen bruusk richting de watervallen bewegen, waar meer dan 700.000 liter zoet water per seconde richting de watervallen stroomt. Bekijk de Niagara Whirlpool waar de watervallen 6000 jaar geleden van richting veranderden. Leer de geschiedenis van de Niagara watervallen met je gids en hoor hoe de watervallen in 12.000 jaar 7 mijl geërodeerd zijn tot hun huidige locatie. Je zult ook zien waar Devil's Hole Park is, de helling waar de Niagara Falls 10.000 jaar geleden werden "geboren", de Power Authority, en de gids zal met je praten over deze locaties en je wijzen waar het Niagara Aquarium en het Underground Railroad Heritage Center zijn. Ze bespreken andere attracties in de omgeving en beantwoorden vragen over de attracties om je te helpen uitzoeken welke andere ervaringen in dit gebied jij en je gezin leuk zouden kunnen vinden. Onze gidsen kunnen ook vragen beantwoorden over Canadese Niagara Falls attracties, de documentatie die nodig is om de grens over te steken naar Canada, wijnmakerijen in de omgeving en plaatselijke restaurants. Maak foto's bij Terrapin Point, Luna Island, Stedman's Bluff, Prospect Point overlook. Stop om het Tesla-standbeeld te zien. Aan het einde van je tour keer je terug naar je accommodatie in Niagara Falls, USA.

Andere activiteiten in Whirlpool State Park

Wil je alle activiteiten in Whirlpool State Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Whirlpool State Park

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 87 beoordelingen

Ik vond het geweldig! Hield van onze gids Dayna. Hield van The Maiden of the mist, Cave of the winds, brink en bruidssluier van de watervallen waren geweldig. Het weer was regenachtig, maar alles was nog uitgewerkt. Het enige wat ik zou willen voorstellen is om wat meer gezond voedsel toe te voegen op de plek waar we stopten voor de lunch en misschien geen Canadese gasten naar Amerika te brengen, wat onnodig leek. Ontmoet ze gewoon bij de Maiden of the Mist-attractie of haal ze op nadat je andere gasten van Amerikaanse kant hebt gehaald.