Whistler Blackcomb

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Whistler Blackcomb: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Whistler Zipline Experience: Ziptrek Eagle Tour

  1. Whistler Zipline Experience: Ziptrek Eagle Tour

  Ontmoet je professionele en leuke gidsen in Whistler Village en bereid je voor op avontuur. Deze tour is toegankelijk via de Whistler Village Gondola met een korte wandeling naar de eerste zipline die op een hoogte van 3.280 voet (1.000 m) op de berg van Whistler start. Vanaf hier gaat je avontuur verder met 5 adembenemende kabelbanen en 4 boomtoppen. De eerste zipline ligt naast elkaar zodat je naast een vriend kunt zipen en de laatste zipline brengt je meteen terug naar Whistler Village. Deze tour is perfect als je eerder hebt gezeild of een adrenaline-kick hebt!

 • Whistler: The Longest ZIpline in Noord-Amerika

  2. Whistler: The Longest ZIpline in Noord-Amerika

  Ontmoet je professionele gids in Whistler's Upper Village aan de voet van de Blackcomb-gondel. Maak je klaar voor je avontuur en rijd vervolgens in de gondel. Spring van de gondel en neem een korte shuttlebus naar het lanceergebied. Voel je adrenaline pompen terwijl je over 2 kilometer tussen Whistler- en Blackcomb-bergen zipt. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op de Fitzsimmons-vallei. Eindelijk weer op vaste grond in de buurt van het middelgebergte van Whistler. Berijd de Whistler-gondel terug naar het hoofddorp.

 • Whistler: The Sea to Sky Helicopter Tour en Glacier Landing

  3. Whistler: The Sea to Sky Helicopter Tour en Glacier Landing

  Ontdek de verbazingwekkende schoonheid van Whistler en de omgeving tijdens deze schilderachtige helikoptervlucht. Nadat je je professionele piloot hebt ontmoet en je comfortabel hebt gevoeld in een helikopter, kun je je voorbereiden op ongelooflijke uitzichten. Tijdens je 42 minuten in de lucht, zie je het beroemde Whistler Blackcomb Resort, het turquoise groene Cheakamus Lake, Garibaldi Lake, en vlieg je over de spectaculaire bergtop met uitzicht op Black Tusk Peak. Voel de koude ijzige sneeuw met beide voeten terwijl je geniet van een landing van 15 minuten om te genieten van een prachtig uitzicht op de gletsjer, als de weersomstandigheden het toelaten. Deze landingservaring biedt absoluut geweldige uitzichten. Na uw rondvlucht keert u terug naar de Whistler Heliport.

 • Van Vancouver: privétour met hoogtepunten van Whistler

  4. Van Vancouver: privétour met hoogtepunten van Whistler

  Ontdek de natuurlijke schoonheid van Whistler tijdens een privérondleiding. Laat je ophalen bij je hotel en volg de kustlijn van Howe Sound naar de beboste toppen van de Coast Mountains. Blik op de landschappen langs de Sea to Sky Highway en maak onderweg een mooie stop. Voordat je in Whistler aankomt, verken je twee meren. Stop eerst bij de verborgen parel van Nita Lake en ga dan verder naar Green Lake, het grootste en diepste van Whistlers. Aankomst in het voetgangersdorp Whistler, gelegen aan de voet van de Whistler-Blackcomb Mountains. Breng een middag door met het bezoeken van winkels en cafés in het centrum, wandel over natuurpaden of ontspan gewoon in de frisse berglucht. Keer terug naar Vancouver, waar je wordt teruggebracht naar je hotel.

 • Whistler Zipline-ervaring: Ziptrek Bear Tour

  5. Whistler Zipline-ervaring: Ziptrek Bear Tour

  Ontmoet en bereid je voor op je professionele gidsen om te beginnen, en spring dan in een snelle shuttle die je naar je 33 hectare grote speeltuin in de vallei tussen Whistler en de Blackcomb Mountains brengt. Geniet van dichtbij uitzicht op de Olympische bobslee- en rodelbaan van 2010 op weg naar onze tokkelbaan. Maak een wandeling over een hangbrug om hallo te zeggen tegen 'Big Doug', de oudste Douglas Fur-boom op het terrein, en ga dan aan de slag. Deze tour neemt je mee op een reeks van vijf kabelbanen van 400 tot 1100 ft in het hart van het oude regenwoud, zigzaggend van de Blackcomb naar Whistler Mountains over Fitzsimmons Creek. Je leert onderweg ook over de lokale ecologie en gemeenschap van Whistler. Deze tour is perfect voor groepen, families en zachte ritsen!

 • Whistler: panoramische helikoptervlucht van 24 minuten

  6. Whistler: panoramische helikoptervlucht van 24 minuten

  Stap aan boord van de helikopter op de Whistler Heliport en vertrek op een schilderachtige vlucht van 24 minuten. Vlieg tot 7000 voet de lucht in voor een fantastisch panoramisch uitzicht. Bekijk tijdens de tour prachtige landschappen met bijbehorend commentaar aan boord van je piloot. Bewonder het uitzicht op het Garibaldi-meer en het Cheakamus-meer, met hun turquoise groene wateren. Vlieg over Whistler Blackcomb Resort Provincial Park en sta versteld van de majestueuze bergtoppen, zoals Black Tusk Peak. Keer dan terug naar de Whistler Heliport.

 • Canada 7-daagse kampeertocht door nationale parken vanuit Seattle

  7. Canada 7-daagse kampeertocht door nationale parken vanuit Seattle

  Dag 1: Seattle naar Kamloops Kamloops British Columbia is rijk aan adembenemende landschappen en geweldige dieren in het wild. Cougars, beren, elanden en meer bewonen de Thomson River Valley. Stop voor een korte wandeling en picknick in Bridal Veil Falls Provincial Park. Breng je avond onder de sterren door met je kampeeruitrusting. Dag 2: Yoho National Park Verken paden rond het prachtige Emerald Lake of ontspan gewoon in het café aan het meer en geniet van het uitzicht. Rijd over de Kicking Horse Pass over de Continental Divide naar Alberta. Geniet van panoramische vergezichten van toppen van meer dan 10.000 voet op Rogers Pass op de top in het Canadese Glacier National Park op weg naar Banff, waar u uw nacht zult doorbrengen met kamperen. Dag 3: Banff National Park - Lake Louise Lake Louise is een alpine meer dat bekend ...

 • Vancouver: transfer met watervliegtuig tussen Vancouver en Whistler

  8. Vancouver: transfer met watervliegtuig tussen Vancouver en Whistler

  Baan je een weg van Vancouver naar Whistler per watervliegtuig. Vlieg over Lions Gate Bridge en arriveer in slechts 45 minuten op je bestemming. Zorg ervoor dat je 25 minuten voor vertrek incheckt bij het Vancouver Harbour Floatplane Centre en geniet van de georganiseerde commotie van de drukke werkhaven. De terminal ligt pal langs de iconische zeewering van Vancouver en beschikt over een passagierslounge met panoramisch uitzicht op Stanley Park en de North Shore-bergen, een cadeauwinkel en het Cockpit Café met volledige vergunning. Maak tijdens het wachten op uw vlucht gebruik van de gratis voorzieningen, zoals wifi, kranten, oplaadstations voor mobiele apparaten, koffie, thee, fruit en gebak. Stap dan aan boord van een klassiek watervliegtuig de Havilland en vertrek op je vlucht. Na 40 minuten in de lucht, zal je piloot een snelle landing maken op het door gletsjers gevoede Green La...

 • Canadese Rockies 7-daagse groepsreis door nationale parken

  9. Canadese Rockies 7-daagse groepsreis door nationale parken

  Dag 1: Seattle naar Kamloops Kamloops British Columbia is rijk aan adembenemende landschappen en geweldige dieren in het wild. Cougars, beren, elanden en meer bewonen de Thomson River Valley. Stop voor een korte wandeling en picknick in Bridal Veil Falls Provincial Park. Dag 2: Yoho National Park Verken paden rond het prachtige Emerald Lake of ontspan gewoon in het café aan het meer en geniet van het uitzicht. Rijd over de Kicking Horse Pass over de Continental Divide naar Alberta. Geniet van panoramische vergezichten van toppen van meer dan 10.000 voet op Rogers Pass op de top in het Canadese Glacier National Park op weg naar Banff, uw nachtstop. Dag 3: Banff National Park - Lake Louise Lake Louise is een alpine meer dat bekend staat om zijn prachtige turquoise gletsjer gevoede wateren, omgeven door hoge toppen en over het...

Sitemap Whistler Blackcomb

Wil je alle activiteiten in Whistler Blackcomb ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.