Whistler Blackcomb
Extreme sports en adrenaline

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Whistler Blackcomb Extreme sports en adrenaline: Onze meest aanbevolen

Whistler Zipline Experience: Ziptrek Eagle Tour

1. Whistler Zipline Experience: Ziptrek Eagle Tour

Ontmoet je professionele en leuke gidsen in Whistler Village en bereid je voor op avontuur. Deze tour is toegankelijk via de Whistler Village Gondola met een korte wandeling naar de eerste zipline die op een hoogte van 3.280 voet (1.000 m) op de berg van Whistler start. Vanaf hier gaat je avontuur verder met 5 adembenemende kabelbanen en 4 boomtoppen. De eerste zipline ligt naast elkaar zodat je naast een vriend kunt zipen en de laatste zipline brengt je meteen terug naar Whistler Village. Deze tour is perfect als je eerder hebt gezeild of een adrenaline-kick hebt!

...
Whistler: The Sea to Sky Helicopter Tour en Glacier Landing

2. Whistler: The Sea to Sky Helicopter Tour en Glacier Landing

Ontdek de verbazingwekkende schoonheid van Whistler en de omgeving tijdens deze schilderachtige helikoptervlucht. Nadat je je professionele piloot hebt ontmoet en je comfortabel hebt gevoeld in een helikopter, kun je je voorbereiden op ongelooflijke uitzichten. Tijdens je 42 minuten in de lucht, zie je het beroemde Whistler Blackcomb Resort, het turquoise groene Cheakamus Lake, Garibaldi Lake, en vlieg je over de spectaculaire bergtop met uitzicht op Black Tusk Peak. Voel de koude ijzige sneeuw met beide voeten terwijl je geniet van een landing van 15 minuten om te genieten van een prachtig uitzicht op de gletsjer, als de weersomstandigheden het toelaten. Deze landingservaring biedt absoluut geweldige uitzichten. Na uw rondvlucht keert u terug naar de Whistler Heliport.

...
Whistler Zipline-ervaring: Ziptrek Bear Tour

3. Whistler Zipline-ervaring: Ziptrek Bear Tour

Ontmoet en bereid je voor op je professionele gidsen om te beginnen, en spring dan in een snelle shuttle die je naar je 33 hectare grote speeltuin in de vallei tussen Whistler en de Blackcomb Mountains brengt. Geniet van dichtbij uitzicht op de Olympische bobslee- en rodelbaan van 2010 op weg naar onze tokkelbaan. Maak een wandeling over een hangbrug om hallo te zeggen tegen 'Big Doug', de oudste Douglas Fur-boom op het terrein, en ga dan aan de slag. Deze tour neemt je mee op een reeks van vijf kabelbanen van 400 tot 1100 ft in het hart van het oude regenwoud, zigzaggend van de Blackcomb naar Whistler Mountains over Fitzsimmons Creek. Je leert onderweg ook over de lokale ecologie en gemeenschap van Whistler. Deze tour is perfect voor groepen, families en zachte ritsen!

...
Whistler: The Longest ZIpline in Noord-Amerika

4. Whistler: The Longest ZIpline in Noord-Amerika

Ontmoet je professionele gids in Whistler's Upper Village aan de voet van de Blackcomb-gondel. Maak je klaar voor je avontuur en rijd vervolgens in de gondel. Spring van de gondel en neem een korte shuttlebus naar het lanceergebied. Voel je adrenaline pompen terwijl je over 2 kilometer tussen Whistler- en Blackcomb-bergen zipt. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op de Fitzsimmons-vallei. Eindelijk weer op vaste grond in de buurt van het middelgebergte van Whistler. Berijd de Whistler-gondel terug naar het hoofddorp.

...
Whistler: panoramische helikoptervlucht van 24 minuten

5. Whistler: panoramische helikoptervlucht van 24 minuten

Stap aan boord van de helikopter op de Whistler Heliport en vertrek op een schilderachtige vlucht van 24 minuten. Vlieg tot 7000 voet de lucht in voor een fantastisch panoramisch uitzicht. Bekijk tijdens de tour prachtige landschappen met bijbehorend commentaar aan boord van je piloot. Bewonder het uitzicht op het Garibaldi-meer en het Cheakamus-meer, met hun turquoise groene wateren. Vlieg over Whistler Blackcomb Resort Provincial Park en sta versteld van de majestueuze bergtoppen, zoals Black Tusk Peak. Keer dan terug naar de Whistler Heliport.

...

Sitemap Whistler Blackcomb

Wil je alle activiteiten in Whistler Blackcomb ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.