De populairste activiteiten van Whitianga

Whitianga: boottocht van 2 uur naar de Cathedral Cove

1. Whitianga: boottocht van 2 uur naar de Cathedral Cove

Ervaar de adembenemende schoonheid van Mercury Bay tijdens deze schilderachtige boottocht vanuit  Whitianga. Begin aan een reis van 2 uur om de wilde, vulkanische kustlijn van deze baai te verkennen. Zie  Hahei  en andere prachtige stranden, evenals Lonely Bay. Het hoogtepunt van de tour is de  wereldberoemde  Cathedral Cove in het Te  Whanganui  -A -Hei  zeereservaat. Deze plaats wordt sterk beïnvloed door het rijke culturele erfgoed van de Maori. Ze trekt tot 150.000 bezoekers per jaar en diende als decor voor de film 'Narnia'. Leun achterover en ontspan in de boot en bewonder het adembenemende landschap van de baai en het schiereiland. Leer onderweg interessante details over de baai en de natuur die hier leven van je gids. Laat je blik regelmatig over het water dwalen. Je hebt misschien de kans om dolfijnen, walvissen of orka's in het wild te spotten.

Whitianga: zeiltocht naar Cathedral Cove

2. Whitianga: zeiltocht naar Cathedral Cove

Begeef je op een zeiltocht vanuit Flaxmill Bay, een kleine baai genesteld tussen Cooks Beach en Whitianga, om de iconische bezienswaardigheden van Mercury Bay en Cathedral Cove te zien. Help mee met zeilen of leun achterover en ontspan op comfortabele zitzakken en bewonder het schilderachtige landschap. Stap aan boord van onze grote, moderne catamaran en vaar na een korte inleidende sessie over de belangrijkste faciliteiten en veiligheidssystemen van de boot naar de kalme wateren van de baai. Terwijl je vaart, ontdek je de meest opvallende bezienswaardigheden van het gebied met behulp van je gids. Houd uw camera's gereed terwijl u langs Cathedral Cove vaart. Onderweg geniet je van wat hapjes en drankjes. Zodra de boot voor anker gaat en de omstandigheden goed zijn, kunt u ervoor kiezen om te zwemmen of snorkelen in het zeereservaat met het prachtige zeeleven, of om gewoon aan boord te relaxen en van het landschap te genieten. De tour eindigt weer bij het startpunt in Flaxmill Bay.

Whitianga: Cathedral Cove, kleine grotten en snorkelboottocht

3. Whitianga: Cathedral Cove, kleine grotten en snorkelboottocht

Ontdek de schilderachtige Cathedral Cove en kleinere grotten tijdens deze boottocht vanuit Whitianga. Ervaar de spanning van kleine, moeilijk bereikbare grotten en ontdek prachtige uitzichten op zee. Bekijk de op één na grootste zeegrot van Nieuw-Zeeland en kom dicht bij het waterleven in het zeereservaat. Verlaat Whitianga Wharf, stop om Shakespeare's Cliff te bekijken en passeer de prachtige Lonely voordat je Cooks Beach Blowhole gaat verkennen en door de top naar buiten staart. Sta versteld van het panoramische landschap bij Cathedral Cove. Ga naar het zuiden en kom dicht langs de kustlijn in en uit baaien, grotten en blaasgaten. Geniet van het betoverende vulkanische landschap van torenhoge pinakels en rotssculpturen. Bewonder de grootte van de op één na grootste zeegrot van Nieuw-Zeeland "Orua" voordat je eilanden voor de kust met meer grotten bezoekt. Heb de mogelijkheid om te snorkelen en getuige te zijn van het zeeleven in het zeereservaat voordat je terugkeert naar Whitianga.

Van Whitianga: Cathedral Cove Marine Reserve Cruise & Swim

4. Van Whitianga: Cathedral Cove Marine Reserve Cruise & Swim

Ontspan en geniet van Shakespeare's Cliff, Lonely Bay & Cathedral Cove op een open boot met onbeperkt prachtig uitzicht. Ervaar de sensatie om Cooks Blowhole, Whale Cave en onze eigen "Hole in the Rock" binnen te gaan. Ga regelmatig naar de plaatsen die te zien zijn in online video's en foto's, waag je in grotten die anderen je niet kunnen brengen! Bekijk vissen in het zeereservaat. Leer de geschiedenis van het gebied en sta versteld van de vulkanische formaties in de hele baai. Je zult niet teleurgesteld zijn over de fantastische kustlijn van Coromandel als we naar de Orua Sea Cave gaan, waar je naar de grot wordt gebracht en de geweldige akoestiek hoort terwijl we muziek spelen.

Whitianga: boottocht met hoogtepunten van Cathedral Cove

5. Whitianga: boottocht met hoogtepunten van Cathedral Cove

Verken 12 kilometer ruige vulkanische kustlijn vanaf het water tijdens een fascinerende boottocht vanuit Whitianga. Ontspan terwijl je het beste van Cathedral Cove ontdekt, kijk uit naar het lokale zeeleven en kijk naar nabijgelegen eilanden en prachtige stranden. Stap aan boord van uw boot in Whitianga en dompel uzelf onder in het omliggende kustlandschap. Luister naar inzichtelijk livecommentaar terwijl je iconische locaties tegenkomt zoals de adembenemende Cathedral Cove, Lonely Bay, Cooks Beach en Hahei. Passeer torenhoge rotspunten en betreed gigantische blaasgaten en zeegrotten. Ontdek het zeeleven in de vroege ochtend, met kalme zeeomstandigheden en laag sprankelend zonlicht dat over de kust van Mercury Bay straalt.

Whitianga: Met de jetboot naar Cathedral Cove

6. Whitianga: Met de jetboot naar Cathedral Cove

Snelheid door het water tot wel 80 kilometer per uur. Geniet van mooie uitzichten terwijl je op een spannende manier naar Cathedral Cove gaat. Stap aan boord van je jetboot en bereid je voor op de snelste manier om Cathedral Cave te zien. Houd je stevig vast tijdens je reis op hoge snelheid en ervaar driften, power slides en supersnelle spins. Combineer de adrenalinestoot met een spectaculair uitzicht op de vulkanische kustlijn. Zoom in op turquoise wateren, langs onbewoonde eilanden en witte zandstranden. Race over torenhoge kliffen en gigantische pohutukawa-bomen voordat je naar Cathedral Cove glijdt om dit natuurwonder te bewonderen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Whitianga

Whitianga

In de buurt van Whitianga

Meer zien

Andere activiteiten in Whitianga

Wil je alle activiteiten in Whitianga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.