Wieliczka
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Wieliczka

Wieliczka: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Wieliczka

Prachtige rondleiding met spontane gids die goed Engels sprak en regelmatig een grapje maakte. Geen nodeloze info. Prachtige ondergrondse ruimtes met de kathedraal als hoogtepunt. Ook de mijnlift was een leuke ervaring. Het lijkt soms wel wat op een attractiepark maar wel mooi gedaan.

Wieliczka-zoutmijn: ticket met voorrang en rondleiding Beoordeeld door Anoniem, 22-09-2020

Na veel verhalen gehoord te hebben, nu dan eens met eigen ogen mogen zien. Wij liepen individueel met een Nederlands boekje in de hand waar je alles in kon opzoeken. Erg fijn. Zo kon je je eigen tempo beslissen.

Wieliczka-zoutmijn: ticket met voorrang en rondleiding Beoordeeld door Barbara, 07-09-2020

Locatie was makkelijk te vinden. Een lokale partner stond klaar met onze tickets bij een parkeerplaats. Tour was echt een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor de ondergrondse wereld.

Wieliczka-zoutmijn: ticket met voorrang en rondleiding Beoordeeld door Anoniem, 28-07-2020

Een hele mooie trip naar de zoutmijn gehad, alles goed geregeld en netjes op tijd. Genoeg tijd gehad hier rond te lopen met een uitgebreide gids! Zeker aan te raden

Wieliczka-zoutmijn: trip met gids vanuit Krakau Beoordeeld door Elise, 07-03-2020

Leuke ervaring. Jammer dat de gids niet te verstaan was. Door de Corona maatregelen werd er door de gidsen geen gebruik gemaakt van de microfoon en koptelefoons.

Wieliczka-zoutmijn: ticket met voorrang en rondleiding Beoordeeld door Wendy, 21-07-2020