Wiener Musikverein

Vaar door de grachten van dit Venetiaanse eiland met haar nostalgische gevels en beroemde Muranoglasateliers.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wiener Musikverein: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Wenen: Vivaldi's Vier Jaargetijden in de Brahmszaal

1. Wenen: Vivaldi's Vier Jaargetijden in de Brahmszaal

Ontdek een waar hoogtepunt van het Weense culturele seizoen en beleef een avond vol prachtige muziek tijdens dit 2-uur durende concert met werken van Mozart, Beethoven, Haydn of Schubert. Ga zitten in de mooie Brahmszaal van de Musikverein en bewonder de adembenemende architectuur. Het eerste deel van het concert omvat klassieke Weense stukken van Mozart, Haydn en Schubert. Het tweede deel bestaat uit Vivaldi's legendarische vioolconcert “De vier jaargetijden”, met een strijkersensemble en Oostenrijkse solisten met internationale faam. Deze unieke ervaring zal je zeker charmeren.

...
Wenen: klassiek concert in de Wiener Musikverein

2. Wenen: klassiek concert in de Wiener Musikverein

Ontdek een waar hoogtepunt het Weense culturele seizoen en beleef een avond vol prachtige muziek tijdens dit 2-uur durende concert met werken van Mozart, Beethoven, Haydn of Schubert. Neem plaats in de mooie Brahmszaal van de Musikverein en bewonder de adembenemende architectuur. Hoor klassieke werken uitgevoerd door het getalenteerde strijkerskwartet en luister naar de prachtige solo's van internationaal geroemde artiesten. Je raakt betoverd door de unieke ambiance van deze exclusieve concertlocatie en luistert naar werken van de grootste Europese klassieke componisten. Programma 2019: 7 november  - Brahms, Haydn, Beethoven 16 november   - Mozart, Schubert 21 november   - Haydn, Schubert, Beethoven 30 november  - Haydn, Schubert, Beethoven 6 december - Dvorak, Haydn, Beethoven 14 december  - Haydn, Dvorak, Brahms Programma 2020: 1 februari - Mozart, Haydn, Mozart Requiem voor strijkkwartet 8 februari - Mozart, Haydn, Mozart Requiem voor strijkkwartet 15 februari - Schubert, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 22 februari - Schubert, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 7 maart - Mozart, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 14 maart - Mozart, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 2 mei - Mozart, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 30 mei - Mozart, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 20 juni - Mozart, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi 27 juni - Mozart, Haydn, de vier jaargetijden van Vivaldi

...

Sitemap Wiener Musikverein

Wil je alle activiteiten in Wiener Musikverein ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wiener Musikverein

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.320 beoordelingen

Absoluut geweldige ervaring, meer dan normaal! Wauw, kaal wauw. Beide "Haal je gids", wat ongelooflijk gemakkelijk was om rond te navigeren en kaartjes te kopen, en dus het concert zelf was absoluut magisch. Waanzinnig getalenteerde muzikanten en super mooie muziek. We kregen er meerdere keren kippenvel van! Dit is zeker niet de laatste keer dat we "Get your guide" gebruiken of weer naar een Vivaldi-concert gaan :-).

Het was gemakkelijk om uw tickets te boeken via de "Ontvang uw gids" en ze op uw mobiele app te krijgen. Maar ze konden de rekening niet rechtstreeks in de concertzaal scannen. Ik moest een gewone papieren factuur krijgen, die vervolgens werd gecontroleerd. Voordat we de concertzaal zelf binnengingen

Hele beleving. Goede muzikanten. Erg leuk dat iedereen ook netjes gekleed is. Dat maakt het extra bijzonder. Als je in Wenen bent mag je dit echt niet missen. Een minpuntje. Geen drankje er bij.

Mooie muziek, goede musici, alleen jammer dat op het balcon een deel van de stoelen zover naar achteren stond dat het onmogelijk was de musici en de zaal te zien..

Het markeerde mijn leven. Wie van klassieke muziek houdt, MOET het zien.