Wiener Riesenrad

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wiener Riesenrad

Wil je alle activiteiten in Wiener Riesenrad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wiener Riesenrad

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.659 beoordelingen

Prima functionerende service en wordt zonder problemen geaccepteerd.

Er zijn veel dingen te bezichtigen met de Vienna-pass en eigenlijk zitten alle highlights van Wenen erbij. Wij misten echter de Stephansdom, Musikverein en Karlskirche. De hopp-on/hopp-off bus werkt ook prima, wel aangepaste dienstregeling in de winter. Wel een minpuntje hiervan is dat de bus maar in 1 richting rijdt. Wil je een attractie bezoeken die dan bijna aan het einde van de route ligt, moet je dus bijna de hele tour blijven zitten. Dat kan bijv. op de gele lijn wel een uurtje duren. Bij iedere halte zijn er duidelijk herkenbare personen van Vienna-pass aanwezig om je van informatie te voorzien. Spreken allemaal goed engels voor het geval je geen duits spreekt. Wij waren 5 dagen in Wenen en moesten daarom een 6 dagen pas kopen. Waarom er geen 4 of 5 dagen kaarten zijn.....? Wij hadden echter na 3 dagen de kosten er al uit. Als je je tour handig plant, heb je er echt veel voordeel van! Deze pas en bijbehorende service zijn echt aan te bevelen als je meerdere dingen wilt bezoeken.

Heel handig en veel geld mee uitgespaard

Pas voor 3 dagen genomen. Absolute aanrader voor iedereen die van plan is veel dingen te bezoeken. Mijn geld dubbel en dik terug verdiend. Ik heb het gecombineerd met een Vienna city card zodat je ook vlot alle openbaar vervoer kan gebruiken. Ikzelf heb voornamelijk de metro gebruikt. Heel veel bezoeken zijn gratis met de pas en bij een aantal moet je zelfs niet aanschuiven aan de kassa en kan je rechtstreeks je kaart scannen bij de ingang

Wil je zoveel mogelijk zien tijdens jouw Wenen-trip? Koop de Vienna-card! Beste idee ever! Alleen een dagje Schönbrunn loont al (grandtour 34,50, zoo 20,-, apfelstrudelshow € 6,50, rondrit treintje € 8,- en koetsmuseum € 9,50. Met hop-on/hop off bus heen en terug. Gewoon top! Je loopt zo alle bezienswaardigheden. Valt het tegen? Geen nood, dan óp naar de volgende ;-)

zeer nuttig, zeer overzichtelijk, saaie audiogids, correcte prijs

goede synchronisatie van audiogids en rijdende bus, interessante stops, makkelijk systeem, correcte prijs, toch es checken wat er mis is met de knopjes voor de taalkeuze, de nederlandstalige audiogids is echt héél saai en ongeïnteresseerd ingesproken, zelfs met uitspraakfouten en hoorbare aarzeling bij het aflezen van de tekst.

Geweldig!het beste wat je kan doen in wenen

Het bespaart je veel geld ,tijd en stress. Hadden een Vienna pas voor 3 dagen en hebben alles gezien. Geweldig