1. Oostenrijk
  2. Wenen
  3. Prater

Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij

Product ID: 41837
Bekijk gallery
Zonder een ritje in het reuzenrad heb je Wenen eigenlijk niet gezien! Geniet van deze iconische Weense ervaring met haar unieke uitzicht op deze stad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bewonder het prachtige uitzicht over Wenen vanaf zo'n 65 meter hoogte
  • Ontdek een van de topattracties van de Oostenrijkse hoofdstad en het symbool van de wereldberoemde Wiener Prater
  • Kijk uit over Wenen en zijn omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, het Marchfeld en het Karpatenbekken
Volledige beschrijving
Ervaar een rit in het bekende reuzenrad van Wenen, een van de symbolen van de Oostenrijkse hoofdstad en een symbool voor het wereldberoemde Wiener Prater. Met zijn iconische silhouet is het reuzenrad een must-see attractie voor iedereen die Wenen bezoekt. Een rit op het reuzenrad in Wenen is een absolute must, net als het bezoeken van Schloss Schönbrunn, de Stephansdom en de Spaanse Rijschool.

Een rit op deze belangrijke en fascinerende structuur én de prachtige uitzichten over de hele stad, maken dit reuzenrad tot een waar cultureel en architectonisch hoogtepunt voor alle bezoekers van Wenen. Zonder een ritje in het reuzenrad gemaakt te hebben en het prachtige uitzicht gezien te hebben, heb je Wenen eigenlijk niet gezien!

Het reuzenrad van Wenen draait met een snelheid van 2,7 kilometer per uur. Een volledige rotatie neemt net iets meer dan 4 minuten in beslag, dat is, als het reuzenrad niet stopt om mensen uit of in te laten stappen. Een ritje duurt uiteindelijk meestal tussen de 12 en de 15 minuten, waarin je geniet van prachtig uitzicht over Wenen en haar omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, het Marchfeld en het Karpatenbekken.

Het reuzenrad biedt naast de traditionele rit nog veel meer, zoals ritjes voor kleine groepen, persconferenties of zelfs romantische diners voor twee personen. Daarnaast biedt het nieuwe "Panorama" een terugblik op de historie en verhalen van Wenen over de laatste 2.000 jaar. Bezoekers kunnen ook de historische stad van Wenen van dichtbij beleven in de nagebootste bakjes van het reuzenrad.
Inbegrepen
  • 1 ritje in het reuzenrad van Wenen zonder in de rij te hoeven staan
Niet inbegrepen
  • Ophaal- en terugbrengservice

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het reuzenrad van Wenen Prater 90 1020 Wenen Routebeschrijving met de auto: Vanuit het zuiden: Zuidelijke snelweg A2 - zuidoostelijke snelweg A23 richting Praag/Brno - afslag Handelskai/Messezentrum Vanuit het oosten: Zuidoostelijke snelweg A23 richting Afslag Handelskai/Messezentrum Vanuit het westen: Westelijke snelweg A1 naar Knoten Steinhäusl Buitenste ring snelweg A21 naar Knoten Vösendorf Zuidelijke snelweg A23 naar Praag/Brno Afslag Handelskai/Messezentrum Vanuit het noorden: Donauuferautobahn A22 naar afslag Reichsbrücke - na Reichsbrücke, linksaf slaan bij de eerste stoplichten, de Vorgartenstraße op - kruising met Ausstellungsstraße Openbaar vervoer: U-Bahn: U1, U2 - "Praterstern" S-Bahn: S1-S3, S7, S15 Wien Nord Tram O, 5 Bus 80A

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 12 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,2 / 5
gebaseerd op 1207 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,3/5
organisatie
4,3/5
prijs / kwaliteit
3,9/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door

Wiener Riesenrad

Product ID: 41837