Wiener Riesenrad Musea & tentoonstellingen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Meer activiteiten in Wiener Riesenrad

Sitemap Wiener Riesenrad

Wat anderen zeggen over Wiener Riesenrad

De toegang tot de musea en bezienswaardigheden was heel praktisch en tijdsbesparend. Belangrijk is wel dat je de route goed op voorhand uitstippelt omwille van de eenrichtingsparcours. De stiptheid kan echter verbeteren. Op éénzelfde dag kregen wij alle mogelijke scenario’s voorgeschoteld: de eerste bus vertrek bijna 15’ te laat, aan het Praterpark 3’ te vroeg waardoor we een half uur dienden te wachten voor de volgende bus en ‘s avonds aan de Scwedenplatz kwam de laatste bus helemaal niet opdagen.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door Marc &, 22-11-2019

Wil je zoveel mogelijk zien tijdens jouw Wenen-trip? Koop de Vienna-card! Beste idee ever! Alleen een dagje Schönbrunn loont al (grandtour 34,50, zoo 20,-, apfelstrudelshow € 6,50, rondrit treintje € 8,- en koetsmuseum € 9,50. Met hop-on/hop off bus heen en terug. Gewoon top! Je loopt zo alle bezienswaardigheden. Valt het tegen? Geen nood, dan óp naar de volgende ;-)

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door Mir, 24-09-2019

Aantrekkelijk aanbod van talrijke bezienswaardigheden.

Mooi aanbod, maar volgende opmerkingen: 1) Men verliest bijna een halve dag om Pass en noodzakelijk metro abonnement op te halen (hop on hop off bus is niet praktisch). Waarom niet beschikbaar in hotel zoals in Salzburg ? 2) Iedere attractie hanteerde andere manier van inchecken - bijhorend boekje is niet gebruiksvriendelijk.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door Anoniem, 09-05-2019

super gemakkelijk, ik zou het volgende keer opnieuw met de pas doen.

je haalt de kosten van de pas er ruimschoots uit, al is het alleen maar met de hop-on-hop-off bus. In Wenen rijden er zoveel dat je er overal mee kunt komen. Ook geen wachtrijen bij musea en andere bezienswaardigheden. Top!

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door Jac., 11-04-2019

Prima om de stad te bekijken geen gezeur geen wachtrijen. Alleen iets duidelijker aangeven waar je je online ticket moet omruilen voor de echte pass die je echt nodig hebt. Maar zeker een aanrader.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door René, 29-11-2019