Wiener Riesenrad Tickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bekijk alle 262 tickets en tours

Meer activiteiten in Wiener Riesenrad

Sitemap Wiener Riesenrad

Wat anderen zeggen over Wiener Riesenrad

De toegang tot de musea en bezienswaardigheden was heel praktisch en tijdsbesparend. Belangrijk is wel dat je de route goed op voorhand uitstippelt omwille van de eenrichtingsparcours. De stiptheid kan echter verbeteren. Op éénzelfde dag kregen wij alle mogelijke scenario’s voorgeschoteld: de eerste bus vertrek bijna 15’ te laat, aan het Praterpark 3’ te vroeg waardoor we een half uur dienden te wachten voor de volgende bus en ‘s avonds aan de Scwedenplatz kwam de laatste bus helemaal niet opdagen.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door Marc &, 22-11-2019

Busroute’s zijn prima en mooi om te zien. Helaas was het wel altijd volle bak vooral op de groene route. Hop on, hop off is wel een leuk concept omdat je zelf bepaalt welke bezienswaardigheden je nader wil bekijken. Ook de aansluitingen zijn meestal om het half uur of vaker dus je kunt er je schema makkelijk op aanpassen. Al met al een leuke ervaring.

Wenen: hop on, hop off-bustour met geleide wandeling Beoordeeld door Edwin, 31-12-2019

Prima om de stad te bekijken geen gezeur geen wachtrijen. Alleen iets duidelijker aangeven waar je je online ticket moet omruilen voor de echte pass die je echt nodig hebt. Maar zeker een aanrader.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door René, 29-11-2019

met corona was veel anders. Met de metro moet je een weekkaart kopen. Dus niet twee kaarten van 73 uur per persoon. Bezoek de Prater zeker een keer avonds. Het is de moeide waard.

Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij Beoordeeld door Ernst, 07-08-2020

Op vrijdagmorgen weinig bezoekers en dus geen wachttijden - prachtig zicht met foto's met uitleg wat men in de verte kan bewonderen - zeer zachte beweging van het rad

Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij Beoordeeld door Johan, 16-11-2019