Kies data

Willemsbrug

Willemsbrug: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: rondvaart over de Maas met gids

1. Rotterdam: rondvaart over de Maas met gids

Geniet van een rondvaart op de Nieuwe Maas en bewonder de bezienswaardigheden vanaf zee. Zie een andere kant van Rotterdam en bekijk de Kop van Zuid, het Witte Huis en nog veel meer. Na een kennismaking met de gids aan de pier, stap je aan boord van je boot voor een rondvaart over de Nieuwe Maas. Deze beleving brengt je langs de highlights van Rotterdam. Geniet van het prachtige uitzicht op de skyline en de verschillende havens, terwijl je enthousiaste gids je van alles vertelt over de vaarroute. Je vaart langs het beroemde ss Rotterdam, de Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en nog meer speciale plekken die je niet mag missen. Aan boord kun je knus binnen in de salon gaan zitten of buiten op het zonnedek. Er is ook een bar waar je snacks en drankjes kunt kopen. Of je kunt tijdens het boeken kiezen voor de optie met een kop koffie en een stuk taart. Aan het einde van je rondvaart vaar je terug naar het beginpunt.

Rotterdam: rondvaart en entreeticket Euromast

2. Rotterdam: rondvaart en entreeticket Euromast

Bewonder de beroemde attracties van Rotterdam vanaf het water aan boord van een 1 uur durende rondvaart over de Maas, inclusief live toelichting en een toegangsticket voor de populaire Euromast. Stap op de boot en kijk vooral omhoog terwijl je wegvaart, want zo'n uitzicht op de Euromast heb je vast nog niet eerder gehad! Passeer beroemde bezienswaardigheden zoals de ss Rotterdam, Kop van Zuid en Hotel New York. Vervolg de rondvaart en passeer het Witte Huis, de Willemsbrug, de stadshaven en andere indrukwekkende gebouwen die de skyline verfraaien. Luister naar de interessante weetjes van de gids over Rotterdam, en kom erachter wat de architectuur van de stad zo bijzonder maakt. Geniet op het open dek van een verkoelend briesje, en bekijk de stad vanuit diverse uitkijkpunten die zorgen voor een perfect fotomoment. Ervaar een ontspannend alternatief voor sightseeing in Rotterdam: dit is de perfecte manier om de stad te zien, zonder verkeerslawaai en opstoppingen. Na de rondvaart ontvang je je ticket voor de Euromast. Baan je een weg naar boven in de glazen lift van de hoogste uitkijktoren van Nederland, en geniet vanaf 185 meter hoogte van het adembenemende uitzicht.

Rotterdam: verkenningsspel van de historische stad

3. Rotterdam: verkenningsspel van de historische stad

Dompel jezelf onder in een stadsverkenningsspel en volg aanwijzingen op om verborgen geheimen en geweldige plekken in de stad Rotterdam te ontdekken. Loop over de opvallende bruggen van de stad en luister naar het verhaal van de vele Europeanen die via Rotterdam naar New York reisden. Speel het spel door elk puzzelstukje op je smartphone op te lossen, raad het antwoord om het verhaal van elke geheime plek te ontgrendelen. Ontwar het verleden en kom meer te weten over de snelle architectonische transformatie van Rotterdam na de Tweede Wereldoorlog. Verken de stad en krijg exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Speel offline, want je hebt geen internetverbinding nodig om het spel te spelen. Geniet als groep van het spel en los de aanwijzingen samen op terwijl je loopt, of splits je op in kleinere teams en neem het tegen elkaar op. Ga in je eigen tempo, want er is geen tijdslimiet, het spel kan niettemin in 1,5 uur worden voltooid. Speel zonder gids, download gewoon de app, ga naar het startpunt en begin het avontuur.

  • Wateractiviteiten
  • Andere belevenissen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Willemsbrug

Wil je alle activiteiten in Willemsbrug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Willemsbrug

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 754 beoordelingen

Humoristische gids en leuke ervaring om met de amfibiebus het water in te gaan en Rotterdam van een geheel andere kant te bezichtigen. De euromast geeft je een mooi uitzicht op Rotterdam. Het was ijzig koud,maar heus de moeite om deze activiteit te doen. Hoewel dat ik het toch een stevige prijs vind voor dit uitzicht. Heb het nu gedaan,maar zou het geen tweede keer meer bezoeken. Ideaal dat je onderaan de mast iets te eten of te drinken kan nemen

Het was een geweldige rondvaart per schip en Rotterdam was een super mooie stad. En het uitzicht vanaf de Euromast is zeker de moeite waard. Beveel deze excursie ten zeerste aan.

De toren helemaal naar boven is echt een hoogtepunt, geweldig uitzicht over de stad. en de havencruise is zeer informatief.

Zeer goede ondersteuning tijdens de boeking, alles is perfect verlopen.... En over het algemeen was het erg ontspannend....

Ik hield van mijn ervaring, comfortabele boot Het heeft verwarming in de winter.