Wat je niet wil missen in Willemstad, Curaçao

Willemstad: Klein Curaçao strandbootcruise met een open bar

1. Willemstad: Klein Curaçao strandbootcruise met een open bar

Voordat je naar Klein Curaçao vertrekt, geniet je van een licht ontbijt dat je voorziet van de energie die je nodig hebt voor een spannende dag op zee. Klein Island is het typische Caribische eiland. Er is geen betere plek om er even helemaal tussenuit te zijn en jezelf onder te dompelen in de eilandsfeer. Als je aankomt, kun je de historische vuurtoren van Klein Curaçao zien, het oude scheepswrak bezoeken en zwemmen met zeeschildpadden. U kunt de dag doorbrengen met verkennen, ontspannen op het prachtige strand in een tent, of gewoon kijken hoe uw zorgen wegdrijven op het azuurblauwe water. Geniet rond 12.30 uur van een heerlijke BBQ-lunch, samen met een verscheidenheid aan bijgerechten en salades. Er zijn ook alcoholische dranken verkrijgbaar bij de lunch, die je zullen helpen om in de gemakkelijke, luchtige Caribische stemming te komen.

Off-road buggytour op curacao

2. Off-road buggytour op curacao

Maak je klaar voor de spannendste en coolste tour op curaçao! Gedurende 2,5 uur rijd je in een utv/buggy/ zij aan zij en verken je het ruige terrein en de natuur aan de noordkant van het eiland. Je zult de zanderige woestijncactusvlaktes aan de noordkust verkennen om een verborgen "Arowaks" indianengrot te bezoeken. Geniet van een spectaculaire watershow van verpletterende golven op de kust. Bezoek een natuurlijke brug in formatie aan de ruige noordkant en maak geweldige foto's die je op andere tours niet kunt maken. Let op voor de meest opwindende manier om de wilde kant van curaçao te ontdekken! Deze tour begint om 09.30 uur of 12.30 uur of 15.30 uur in onze buggyshop aan de andere kant van het Sunscape Resort en de volgende 2,5 uur zit je achter het stuur van je utv en verken je ook de wilde natuur van Curaçao, plaatsen die je normaal niet zou kunnen bereiken met een gewone auto! Je doorkruist de zandvlakten van sint joris waar we je meenemen naar alle uithoeken van de noordkant. Geniet van een wandeling door een verborgen grot en aanschouw de kracht van moeder natuur wanneer je een prachtige geiser bezoekt. Hoogtepunten: Zandvlaktes van sint joris Indiase grot Geiser Natuurlijke brugvorming Overdrachtsgegevens: Ophalen en afzetten bij de meeste hotels op aanvraag. Zone A- Alle willemstad hotels & lodges. Usd 15,-pp extra voor uw taxichauffeur. Zone B- Sandals Resort & Kunuku Aqua Resort .Usd 35,-pp extra voor uw taxichauffeur. Zone C- Alle westerse hotels en lodges. Usd 45,-pp toeslag voor uw taxichauffeur. Inbegrepen: 2 persoons utv dubbelzitter Een fles water Meertalige gids UV-beschermende bril Bandana's (te koop usd 5) Reizigerstips: Het is raadzaam om oude kleding, zonnebrandcrème en sportschoenen te dragen. Wij adviseren u om buitenkleding te dragen. Neem uw identiteitsbewijs/rijbewijs mee en contant geld voor een verfrissend drankje of een snack. Vermeld duidelijk het aantal utv's voor uw tour! Bestuurders moeten 18 jaar en ouder zijn met een geldig rijbewijs om de utv te mogen besturen en dit kunnen tonen. Passagiers moeten minimaal 4 jaar oud zijn. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en/of mensen met een rug- of nekoperatie.

Vanuit Willemstad: boottocht naar Klein Curaçao

3. Vanuit Willemstad: boottocht naar Klein Curaçao

Geniet van een boottocht van een halve of hele dag vanuit Willemstad naar het kleine, onbewoonde eilandje Klein Curaçao. Na de ophaalservice vanaf de pier word je overgebracht naar de botenwinkel, die ongeveer 30 minuten verderop ligt. Stap aan boord van een comfortabele en toch razendsnelle dubbeldeks Hatteras of Bertram van 13 of 15 meter lang. Je kapitein en bemanning doen al het werk voor je, zodat je zelf ontspannen van je reis kunt genieten. Tijdens de tocht vaar je aan de kust langs de Spaanse waterlagune, de Fuiklagune en de Duivelsklip, die ontoegankelijke gebieden van Curaçao zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden kom je in ongeveer 1 uur en 15 minuten op Klein Curaçao aan. Eenmaal op het eiland krijg je tijd om over het strand te wandelen, de vuurtoren te bezoeken of bij het rif te snorkelen. Tijdens je tocht zijn er versnaperingen, zoals chips, kaas/ananas/vlees, vers fruit, frisdrank, water, sap, bier en fruitpunch verkrijgbaar. Behalve de versnaperingen en drankjes krijg je ook lunch aangeboden.

Willemstad: cruise bij zonsondergang met eten en drinken

4. Willemstad: cruise bij zonsondergang met eten en drinken

Als je de meest adembenemende zonsondergang in het Caribisch gebied wilt zien, dan is deze catamarantour bij zonsondergang perfect voor jou. Stap aan boord van de boot in de jachthaven, ontmoet uw bootbemanning en strijk neer voor een geweldige cruise. De bar is geopend met gekoelde alcoholische en niet-alcoholische dranken zodra u aan boord van de catamaran stapt. U krijgt tijdens de reis ook heerlijke snacks aangeboden om op het bovendek te eten. Vaar na het verlaten van de jachthaven langs de kust van Curaçao naar Fuik Bay. Geniet onderweg van het geweldige uitzicht op het eiland en de oceaan. Bekijk in Fuik Bay de prachtige zonsondergang in goed gezelschap.

Willemstad: Excursie schildpadden kijken en snorkelsafari

5. Willemstad: Excursie schildpadden kijken en snorkelsafari

Zwem en snorkel in het prachtige heldere water van de Curaçaose kust, bewonder de prachtige vissen en schildpadsoorten en ga op zoek naar andere waterdieren. Bezoek de woestijn van Curaçao en geniet van een safari-excursie door de woestijn. Grijp de kans om te zwemmen met kleurrijke vissen en schildpadden terwijl je geniet van de schoonheid van de saffierblauwe zee van Curaçao aan de noordkant van het eiland. Kijk hoe de wind de zee tegen de kust duwt en verbluffende voetafdrukken creëert. Geniet van het uitzicht op de adembenemende landschappen van de kust voordat je doorgaat naar de woestijnsafari. Reis op een safari-excursie door uitgestrekte woestijnvlaktes, verrassend genoeg waar Curaçao's meest natuurlijk zoete water zich bevindt. Laat het water in verschillende afgelegen baaien je verfrissen terwijl je de krachtige golven tegen de koraalkliffen ziet beuken en kijk uit voor exotische soorten zoals reigers, fregatvogels en caracaras. Steek over naar de zuidwestkust van Curaçao en zie hoe het landschap op dramatische wijze verandert van een droog, dor klimaat naar een groene, heuvelachtige kustlijn en bewonder de ongerepte witte stranden en de turquoise wateren die hier te vinden zijn. Ga verder naar Playa Piskado, waar u een grote verscheidenheid aan vissen kunt zien en natuurlijk kunt zwemmen naast schildpadden, en kunt genieten van snorkelen tot het tijd is om terug te keren naar uw accommodatie.

De kleurrijke geschiedeniswandeling van Curaçao

6. De kleurrijke geschiedeniswandeling van Curaçao

Verken de geschiedenis en cultuur van Curaçao tijdens onze beroemde wandeltocht door de wijken Punda en Otrobanda. Onze lokale gidsen leiden je door pittoreske straatjes, langs kleurrijke Nederlandse architectuur en levendige muurschilderingen. Begin de tour op het ontmoetingspunt bij de ingang van het Riffort, waar je meer te weten komt over de forten en muren die ooit de Sint-Annabaai beschermden tegen piraten. Verken vervolgens de geschilderde muurschilderingen en levendige straten van Otrabanda, terwijl u het Kura Hulanda-museum oversteekt Steek de beroemde drijvende brug over en bezoek de Emma-zwevende brug, het fort van Amsterdam en de gebouwen aan de Handelskade. Leer hoe u de veerdienst gebruikt. Zie in Punda het Gómez-plein en zijn muzikale wandklok, het bord Dushi en Curaçao op het Wilhelminaplein en de Mikvé Israel Emanuel Synagoge. Verken de lokale fruit-, souvenir-, kruiden- en vismarkten en leer over de geschiedenis en architectuur van de oude stad, inclusief Unesco-monumenten. Beëindig de tour bij de AnnaBay Club Rum Distillery, waar je de beroemde rum van het eiland kunt proeven en kopen. Onze gidsen geven ook informatie over taxi- of openbare busopties voor strandtijd, winkelen of dineren in lokale restaurants.

Willemstad: begeleide jetski-tour

7. Willemstad: begeleide jetski-tour

Bekijk de oostkust van Curaçao vanaf de zee tijdens een begeleide jetski-excursie vanuit Willemstad. Ontdek interessante feiten over het gebied in uw gids. Ga naar de jachthaven en spring na wat instructie op een jetski en ga het water op. Verken de kust en let op de lokale flora en fauna. Leer meer over het gebied van uw gids terwijl u geniet van het schilderachtige uitzicht op de kust.

Vanuit Willemstad: 2 uur kajakken in Curaçao

8. Vanuit Willemstad: 2 uur kajakken in Curaçao

Peddel over Caracasbaai en ga naar Curaçaos populairste snorkelgebied tijdens deze 2 uur durende kajaktocht vanuit Willemstad. Na een veiligheidsbriefing stap je in de kajak en volg je je gids naar afgelegen gebieden vol tropische flora en fauna. Je peddelt een keer over de baai en brengt ongeveer 20 minuten door op open zee. Daarna peddel je verder langs de kust door beschermde wateren, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op het pittoreske Fort Beekenburg, een goed bewaard gebleven fort gebouwd in 1703 om de baai te beveiligen. Meer aan op een verlaten stuk strand voor de beste snorkelplekken op het eiland. Geniet van de natuurlijke onderwaterschoonheid en de afgelegen ligging. Zie het onderwaterleven zoals kleurrijk koraal, murenen, schorpioenvissen en kreeften. Voordat je aan de terugreis begint, kun je een duik nemen in de ongerepte tropische wateren op het strand. Hier zie je ook het Quarantainehuis, dat in 1700 werd gebouwd om matrozen te behandelen. Na het strand peddel je in 30 minuten weer terug langs de baai.

Curacao: privétour met jacht bij zonsondergang

9. Curacao: privétour met jacht bij zonsondergang

Je wordt opgehaald bij de pier en naar de botenwinkel gebracht die ongeveer 30 minuten verderop ligt. Stap aan boord van je comfortabele, 15 meter lange jacht. Je kapitein en bemanning doen al het werk voor je, zodat je zelf ontspannen van je reis kunt genieten. De vaart van 2 uur neemt je mee langs de kust, bij de Spanish Water Lagoon en Fuik Lagoon. Je komt ook langs Jan Thiel en het Sea Aquarium. Houd je ogen open voor vliegende vissen en dolfijnen terwijl je naar Willemstad vaart. Ontspan op de boot met een verfrissend drankje en eet wat snacks terwijl je geniet van de Caribische zonsondergang. De bemanning serveert chips, kaas, vers fruit, frisdrank, water, vruchtensap, bier en fruit punch voor een perfecte avond vol verwenning in Curacao. 

Willemstad: Curaçaose jeepsafaritour langs de noordwestkust

10. Willemstad: Curaçaose jeepsafaritour langs de noordwestkust

Ga op jeepsafari om de noordwestkust van Curaçao te bezoeken. Wees getuige van prachtige watershows die worden veroorzaakt doordat de zee door de wind tegen de kust wordt geduwd. Neem een duik in een natuurlijke jacuzzi, bezoek het natuurpark Shete Boka en bekijk de Boka Tabla-grot. Je reis begint in de uitgestrekte woestijnvlaktes, waar je gids je informeert over de vulkanische en koraaloorsprong van het eiland en de 3 unieke terrassen die zich kilometers ver uitstrekken langs de noordkust. Bekijk de natuurlijke jacuzzi, waar je een duik kunt nemen in een kleine, natuurlijke badkuip terwijl een fontein je doucht. Bezoek het natuurpark Shete Boka om watershows te zien, zoals het Boka-pistool, gecreëerd door het sterke breken van de golven. Boka Tabla, een grot die je niet mag missen als je Curaçao bezoekt, en de typische donder die de lokale bevolking de Adem van Curaçao noemt, vind je ook in Shete Boka. Keer terug naar uw accommodatie vol nieuwe indrukken.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Willemstad, Curaçao

Alle activiteiten

21 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Voor ieder wat wils

In de buurt van Willemstad, Curaçao

Meer zien

Veelgestelde vragen over Willemstad, Curaçao

Wat zijn de topattracties van Willemstad, Curaçao?

De topattracties van Willemstad, Curaçao zijn:

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Willemstad, Curaçao?

Andere activiteiten in Willemstad, Curaçao

Wil je alle activiteiten in Willemstad, Curaçao bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Willemstad, Curaçao

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 100 beoordelingen

Geweldig avontuur! Er waren 4 van ons op deze privétour. Ze hebben veel zorg besteed om ervoor te zorgen dat we de beste ervaring hadden. Ik raad deze activiteit ten zeerste aan aan iedereen die naar Curaçao reist. Zelfs als je nog nooit op een jetski hebt gezeten, zul je de tijd van je leven hebben. Ik zal weer boeken bij mijn volgende bezoek aan het eiland. Mis deze ervaring niet!!!

Great tour and fun with Gino. Beautiful environment and nice snorkeling place