Dagexcursie Shete Boca, snorkelervaring en jeeptour

Dagexcursie Shete Boca, snorkelervaring en jeeptour

Vanaf $99 per persoon

Verken onbestemde plekken op Curaçao tijdens een jeeptocht van een hele dag. Vertrek 's ochtends op een off-road avontuur naar het ruige noordoosten van het eiland. Zwem en snorkel bij Playa Lagun, waar vaak zeeschildpadden worden gespot.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 7 uur
Begintijd 09:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Ga off-road om het noordoostelijke deel van het eiland te verkennen
 • Ontdek de onderwaterwereld met een snorkelpauze bij een plaatselijk strand
Volledige beschrijving
De miniwoestijn van Curaçao: na de ophaalservice vanaf jouw accommodatie en de veiligheidsinstructies begint jouw avontuur op de wijd open woestijnvlakten, waar je gids je zal vertellen over de vulkanische en koraalgeologische oorsprong van het eiland met drie verschillende terrassen langs de noordkust van Curaçao. Natuurlijke spuitgaten: je bezoekt vervolgens verschillende afgelegen baaien waar grote brekers in de koraalrotsen botsen en natuurlijke spuitgaten creëren, waar het zeewater en schuim door een gat in de lucht worden gespoten met kleurrijke fonteinen en regenbogen als gevolg. Als de golven sterk genoeg zijn, kun je dichtbij staan en je door het stuifwater laten verfrissen. Exotische vogels zoals reigers, fregatvogels en caracaras kunnen hier ook worden gespot. Boka Tabla: je geniet van een lunch in het Shete Boka National Park met zijn ruige en rotsachtige formaties waar, als de zee het toelaat, je Boka Tabla bezoekt. Hier hebben de zee en de wind samengewerkt om een grot te creëren waar de golven in beuken, waarbij vaak een prachtige show ontstaat, maar soms ook de grot volledig overstroomt. Hier geniet je ook van een eenvoudige maar smakelijke picknicklunch. Zuidwestkust: na Shete Boka National Park verlaat je de noordwestkust en steek je over naar de zuidwestkust van Curaçao waar je ziet hoe het landschap volledig verandert van een droog klimaat tot een groene, heuvelachtige kust. Hier vindt je bijna alle natuurlijke witte stranden van Curaçao, met hun turkooisblauwe wateren, die lokaal playas worden genoemd. Snorkelen: bij een van deze playas ga je snorkelen, waarbij je de onderwaterwereld van Curacao ontdekt en ervaart.
Inbegrepen
 • Ophaal- en terugbrengservice in de haven of bij accommodaties in de omgeving van Willemstad
 • Professionele gids
 • Drankjes (water en lokale limonade)
 • Lokale snacks
 • Snorkeluitrusting
 • Lunch
 • Het lokale restaurant biedt speciale service, speciaal voor jou en Curacao-Actief, en biedt lokale gerechten en meer gebruikelijke internationale gerechten waar je uit kunt kiezen. We zullen je het menu tonen tijdens ophaalservice, zodat we jouw bestelling vroeg van te voren kunnen plaatsen en geen kostbare tijd verspillen in het restaurant, omdat je lunch dan al klaar is.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Let op:
 • Dit is een volledige dagexcursie van 09:00 - 16:00 uur met ophaalservice al vanaf 08:00 uur, afhankelijk van de locatie van jouw accommodatie
 • Draag sportschoenen, schoenen met gesloten neus of wandelschoenen met stevige grip, want het terrein is oneffen en de koraalrotsen kunnen scherp zijn. Geen slippers!
 • Vergeet niet om zwemkleding, handdoeken en bescherming tegen de zon mee te nemen. Een hoed of pet wordt aanbevolen
 • Snorkelervaring is niet vereist, maar deelnemers moeten kunnen zwemmen. Anders kun je gewoon ontspannen op het strand
 • Houd er rekening mee dat deze excursie niet wordt aanbevolen voor gasten met gewrichts- of rugklachten, zwangere vrouwen of kleine kinderen. Een minimumleeftijd van 6 jaar wordt geadviseerd
 • Laat alle waardevolle spullen, zoals creditcards, paspoorten en dure camera's, achter in je kamer, aangezien het open voertuig onbeheerd wordt achtergelaten
 • Deze excursie vereist een minimum van 4 passagiers om plaats te vinden
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 15 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5.0/5
 • Vervoer
  5.0/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • veiligheid
  3,5/5
Sorteren op

superdag gehad

Geweldige excursie,hebben veel gezien en gedaan.Wij waren met zijn drieen de enige toeristen,er was een chauffeur een reisleider en 2 mannen die het nog moesten leren,dus we hadden alle aandacht!!!!Omdat wij vd 5de x in Curacao waren vroegen ze ons ook wat we al hadden gezien en hebben zo voor ons een hele leuke excursie uitgestippeld,zijn in grotten geweest,gesnorkeld met schildpadden,gelopen door de natuur en daarna uitgekomen op een verlaten zwart strand waar ik geweldige dingen heb gezien tijdens het snorkelen.Het was een fantastische dag!!!

Verder lezen

14 april 2019

Erg leuk en gezellig.

Met name door de fijne gids en zijn gezellige nicht ,die ook mee was als gids,was het erg geslaagd. Tijdens de rit werd er veel gestopt om dingen te vertellen over planten en beesten op het eiland. Gratis extra service. Alleen de luidspreker was aan vervanging toe. Moeilijk te verstaan tijdens het rijden.

28 november 2017

Ich hatte das Glück, einen unvergesslichen Tag mit Guide Ryan verbringen zu dürfen, der nicht nur ein super Guide sondern auch ein ganz besonderer Mensch ist. Ich kann die Tour auf jeden Fall nur weiter empfehlen! Die Insel ist wunderschön und es gibt sehr viel zu sehen und zu entdecken. It was an amazing day!! Thank you so much!!

5 januari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 23489