Wateractiviteit

Vanuit Willemstad: boottocht naar Klein Curaçao

Activiteitenaanbieder: All Curacao Tours BV

Vanuit Willemstad: boottocht naar Klein Curaçao

Activiteitenaanbieder: All Curacao Tours BV

Vanaf € 1.151,95 per groep tot 10

Maak een boottocht van een halve of hele dag over het Spaanse water langs de kust en de Fuiklagune naar Klein Curaçao. Op Klein Curaçao kun je een wandeling op het strand maken, de vuurtoren bezoeken, snorkelen en waarschijnlijk zeeschildpadden zien.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 12 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
  • Geniet van een ontspannende tocht over het water naar Klein Curaçao
  • Snorkel bij het rif en krijg zeer waarschijnlijk zeeschildpadden te zien
  • Ga lekker liggen zonnen op het witte zandstrand
Volledige beschrijving
Geniet van een boottocht van een halve of hele dag vanuit Willemstad naar het kleine, onbewoonde eilandje Klein Curaçao. Na de ophaalservice vanaf de pier word je overgebracht naar de botenwinkel, die ongeveer 30 minuten verderop ligt. Stap aan boord van een comfortabele en toch razendsnelle dubbeldeks Hatteras of Bertram van 13 of 15 meter lang. Je kapitein en bemanning doen al het werk voor je, zodat je zelf ontspannen van je reis kunt genieten. Tijdens de tocht vaar je aan de kust langs de Spaanse waterlagune, de Fuiklagune en de Duivelsklip, die ontoegankelijke gebieden van Curaçao zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden kom je in ongeveer 1 uur en 15 minuten op Klein Curaçao aan. Eenmaal op het eiland krijg je tijd om over het strand te wandelen, de vuurtoren te bezoeken of bij het rif te snorkelen. Tijdens je tocht zijn er versnaperingen, zoals chips, kaas/ananas/vlees, vers fruit, frisdrank, water, sap, bier en fruitpunch verkrijgbaar. Behalve de versnaperingen en drankjes krijg je ook lunch aangeboden.
Inbegrepen
  • Versnaperingen
  • Barbecuelunch
  • Drinken
  • Snorkeluitrusting
  • Fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Alle vertrektijden zijn gebaseerd op de lokale tijd van de haven. Schepen passen hun klokken soms niet aan aan de plaatselijke tijd in de haven, dus het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je je rondleiding op de juiste lokale tijd ontmoet. Je kunt aan boord of aan wal de lokale tijd vragen, of www.worldtimeserver.com raadplegen. De tocht per jacht vertrekt vanaf de scheepspier. Ga door de veiligheidspoort waar de bussen passagiers ophalen. Hier herken je je gids aan een bord met de tekst 'Adrenaline Tours Curacao'. Zorg dat je minstens 10 minuten voor vertrek bij het aangegeven vertrekpunt bent.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Retourvervoer van je hotel of cruiseschip is mogelijk tegen een toeslag van 12,50 USD per persoon

Product ID: 28202